jures Napisano 1. oktober, 2010 Prijavi Napisano 1. oktober, 2010 Grem za 3 dni na sonce na morje (garantirano)! Me prav zanima kak bo ?trajk na mojem mejnem prehodu, kjer sem vedno edini Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 1. oktober, 2010 Prijavi Napisano 1. oktober, 2010 Updejt posta, na Jelovicah zopet edini na mejnem prehodu, zmotil carinike na ve?erji..... Kaj vi pa ne ?trajkate? MA ke jaz tako ?trajkam, da sploh ne hodim ven Tukaj je zdajle 18C in zvezde...............AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 1. oktober, 2010 Prijavi Napisano 1. oktober, 2010 Dal 16x Uf js pa ?e nikol Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
tauko Napisano 2. oktober, 2010 Prijavi Napisano 2. oktober, 2010 Jest sm nazadnje kri dal v ?asu vojske (doooooooooooouuuggg nazaj), v petek tik preden smo ?li na frej vikend in ko sem nazaj pr?u v kasarno, sem bil ?ist krvav pod ko?o (in to dobesedno); no, kri se je ?e strdila. Mi je pri dajanju krvi smotana sestra verjetno ?ilo predrla in od takrat naprej sem mal zaupanja zgubu. No, sej do sedaj so me ?e dvakrat poklical za darovanje krvi, sam so mel to smolo, da sem bil obakrat bolj ?voh z zdravjem in na tabletah Sam vidm, da je to bolj post za jamralnik. Se pa lohk pohvalim, da mam novo ljubico Citiraj
enej_46 Napisano 2. oktober, 2010 Prijavi Napisano 2. oktober, 2010 Jest sm nazadnje kri dal v ?asu vojske (doooooooooooouuuggg nazaj), v petek tik preden smo ?li na frej vikend in ko sem nazaj pr?u v kasarno, sem bil ?ist krvav pod ko?o (in to dobesedno); no, kri se je ?e strdila. Mi je pri dajanju krvi smotana sestra verjetno ?ilo predrla in od takrat naprej sem mal zaupanja zgubu. No, sej do sedaj so me ?e dvakrat poklical za darovanje krvi, sam so mel to smolo, da sem bil obakrat bolj ?voh z zdravjem in na tabletah Sam vidm, da je to bolj post za jamralnik. Se pa lohk pohvalim, da mam novo ljubico Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
KAALman Napisano 2. oktober, 2010 Prijavi Napisano 2. oktober, 2010 kak je fajn po dolgem ?asu blo sli?at zvok dveh zra?no hlajenih cilindrov pa ?eprav samo za 2km... Citiraj LP KAALman
nisde Napisano 2. oktober, 2010 Prijavi Napisano 2. oktober, 2010 Rd bi pohvalu mojo mazdo, ker brez ve?jega problema sledi (in prehiti) mazdo 6 GT (143 KM). Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
uklopko Napisano 2. oktober, 2010 Prijavi Napisano 2. oktober, 2010 Rd bi pohvalu mojo mazdo, ker brez ve?jega problema sledi (in prehiti) mazdo 6 GT (143 KM). baha? Mater ?e ?e 6-ko prehiti?,kok bi pol ?ele mimo mene ?el Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 2. oktober, 2010 Prijavi Napisano 2. oktober, 2010 baha? Mater ?e ?e 6-ko prehiti?,kok bi pol ?ele mimo mene ?el bo? mogu MPS ubavit Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 4. oktober, 2010 Prijavi Napisano 4. oktober, 2010 Nisde me ?e ni prehitel. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 4. oktober, 2010 Prijavi Napisano 4. oktober, 2010 Nisde me ?e ni prehitel. Tut z uno 2.3 166KM te ne bi, oz. bi se res ?udil, ?e mu to znese, pa ne govorim prvih 100m iz mesta! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 4. oktober, 2010 Prijavi Napisano 4. oktober, 2010 Rd bi pohvalu mojo mazdo, ker brez ve?jega problema sledi (in prehiti) mazdo 6 GT (143 KM). Citiraj
Z M A J Napisano 4. oktober, 2010 Prijavi Napisano 4. oktober, 2010 U petek sm dubu (zdaj skoraj nesli?no) Laguno nazaj, po opravljenem velikem servisu (240Kkm), katerega mi je majstr Pelko naredu izredno ugodno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 4. oktober, 2010 Prijavi Napisano 4. oktober, 2010 Nekateri ste v?eraj videli kako fu? so gume zadaj na miati, in sedajle ko rosi potrebujem ene 20 KM za drift :) Skoraj sem naredil 180..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
nisde Napisano 4. oktober, 2010 Prijavi Napisano 4. oktober, 2010 Ni problema, pora?enc da za pija?o Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 4. oktober, 2010 Prijavi Napisano 4. oktober, 2010 A bosta Toge vozila? P.S. - Denis, na u? bi reku, da si za Simona "za?it" ene 50 kojnov prekratek! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 4. oktober, 2010 Prijavi Napisano 4. oktober, 2010 Ja sj jih ma skor 40 mn k clio, ampak fora je da se gre pol na drink, kljub temu da vem da bom zgubu Lahko pa re?em Zemirju naj mi svojo posod pa gremo pol mal "ti?e mert" (seveda ko zrihta sklopko) Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 4. oktober, 2010 Prijavi Napisano 4. oktober, 2010 Ja sj jih ma skor 40 mn k clio, ampak fora je da se gre pol na drink, kljub temu da vem da bom zgubu Lahko pa re?em Zemirju naj mi svojo posod pa gremo pol mal "ti?e mert" (seveda ko zrihta sklopko) Pol pa nejbol, da si Simon izposod Skajlajna GTR-a od une tete Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 4. oktober, 2010 Prijavi Napisano 4. oktober, 2010 ?e mu da...komot Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 4. oktober, 2010 Prijavi Napisano 4. oktober, 2010 ?e mu da...komot Hja to je pa drugo pra?anje! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 4. oktober, 2010 Prijavi Napisano 4. oktober, 2010 Pa ne pozabt..Zekotova mazda je dol vrgla 340 konjskega audija, tko da se ni za hecat s to zverino. Un pa od sramote ni niti mem upu, kljub temu da je zmanj?u na 50 kjer je bla omejitev 70. Mu ego ni dopustu... Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Symon Napisano 4. oktober, 2010 Prijavi Napisano 4. oktober, 2010 Pol pa nejbol, da si Simon izposod Skajlajna GTR-a od une tete Ne rabm, zaupam Renoju. ?e bom ostal zadaj bom pa ostal zadaj. Naj se mu pa ne mudi preve? s sklopko, do spomladi bom tudi jaz mel nov avspuh pa ?e cheapiran bo. ?e mu da...komot No comment. Pa ne pozabt..Zekotova mazda je dol vrgla 340 konjskega audija, tko da se ni za hecat s to zverino. ?e ima Audi 340hp ?e ne pomeni, da je fajn in hiter avto. Vpra?aj Labija. Citiraj
nisde Napisano 4. oktober, 2010 Prijavi Napisano 4. oktober, 2010 ?e ima Audi 340hp ?e ne pomeni, da je fajn in hiter avto. Vpra?aj Labija. To smo ugoovil ja Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 4. oktober, 2010 Prijavi Napisano 4. oktober, 2010 ?eprov Denis, eno je vozi Drag race - ?puro, drugo so pa ovinki, tle je pa Klijo kr okretna ?verca, kar je dec dokazu na Racelandu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 4. oktober, 2010 Prijavi Napisano 4. oktober, 2010 pobi, vi ne vete kaj 1.5 dela Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.