Allyssa Napisano 6. oktober, 2010 Avtor Prijavi Napisano 6. oktober, 2010 Sla??i?arne pa ni blo? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 6. oktober, 2010 Prijavi Napisano 6. oktober, 2010 sej se hecas, v turciji brez slascicarne Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 6. oktober, 2010 Prijavi Napisano 6. oktober, 2010 men je bil najboljsi shopping center galleria v istanbulu...razen vseh teh bla bla trgovin noter si mel: meka, pizza hut burger king, fame city (arkade, tko celo mesto noter) in pa v sredini shopping centra je blo drsalisce...in to ze leta 1990 Pa vse se trese ker gre cesta od ataturka direkt cez... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ninja Napisano 6. oktober, 2010 Prijavi Napisano 6. oktober, 2010 men je bil najboljsi shopping center galleria v istanbulu...razen vseh teh bla bla trgovin noter si mel: meka, pizza hut burger king, fame city (arkade, tko celo mesto noter) in pa v sredini shopping centra je blo drsalisce...in to ze leta 1990 Pizza Hut Citiraj
Gorjup13 Napisano 6. oktober, 2010 Prijavi Napisano 6. oktober, 2010 Danes smo v slu?bi dubl alienware m11x, m15x pa m17x pa smo na m17x sprobal kko crysis dela Pa mal smo listal Playboy ki ?e ni iz?el Citiraj
LabiGT Napisano 6. oktober, 2010 Prijavi Napisano 6. oktober, 2010 Pa vse se trese ker gre cesta od ataturka direkt cez... mislis letalisce?bliz je, sam moj flet je bil se blizje pa se v 12. nadstropju pa se nc ni treslo...istanbul je zakon, pogresam ful Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 6. oktober, 2010 Prijavi Napisano 6. oktober, 2010 Danes smo v slu?bi dubl alienware m11x, m15x pa m17x pa smo na m17x sprobal kko crysis dela Pa mal smo listal Playboy ki ?e ni iz?el A i??ete kakega novega sodelavca, to bi tudi jaz delal Citiraj
Gorjup13 Napisano 6. oktober, 2010 Prijavi Napisano 6. oktober, 2010 na ?alost smo ga lih dubil drga? smo pa iskal ja=) loh se prek ?tudenca prjav? pa uzam? moj prej?n job;) (it's the same) Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 6. oktober, 2010 Prijavi Napisano 6. oktober, 2010 Takih ?tudentov, kot sem jaz, ne delajo ve? Ne izpolnjujem pogojev za ?tudenta, pa ?e mal prestar sem Citiraj
jures Napisano 7. oktober, 2010 Prijavi Napisano 7. oktober, 2010 mislis letalisce?bliz je, sam moj flet je bil se blizje pa se v 12. nadstropju pa se nc ni treslo...istanbul je zakon, pogresam ful yep, govorim o ?ipah v shopping centru. Ja res je, jest sem pa ve?inoma moral hoditi v zaba?eno ankaro.....ko Pariz in Slovenj gradc... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 7. oktober, 2010 Prijavi Napisano 7. oktober, 2010 V?eraj sem ?raufal Sakerja II, plo??ice spredaj, olj,filter,... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 7. oktober, 2010 Prijavi Napisano 7. oktober, 2010 plaval sem 25m v 19s, kar je ok, ko si tam ko pa racunas kok je to hitro v resnici ( 4.7 km/h) pa: FUUUU Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 7. oktober, 2010 Prijavi Napisano 7. oktober, 2010 jures. zadnji tank 6,5 poraba (samo ena relacija), ampak bistvo je da bom sedaj namerno pove?al porabo ?ez zimo, pri?el paket Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 7. oktober, 2010 Prijavi Napisano 7. oktober, 2010 plaval sem 25m v 19s, kar je ok, ko si tam ko pa racunas kok je to hitro v resnici ( 4.7 km/h) pa: FUUUU A trenira? za olimpijske 2012? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 7. oktober, 2010 Prijavi Napisano 7. oktober, 2010 A trenira? za olimpijske 2012? s takim tempom mogoce mi rata na une paraolimpijske igre Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 7. oktober, 2010 Prijavi Napisano 7. oktober, 2010 jures. zadnji tank 6,5 poraba (samo ena relacija), ampak bistvo je da bom sedaj namerno pove?al porabo ?ez zimo, pri?el paket A se vsebina za?ne na W ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 7. oktober, 2010 Prijavi Napisano 7. oktober, 2010 Labi, ?e bi ostali plaval mrtvaka, si ?e zmer (pomoje) najhitrej?i! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 7. oktober, 2010 Prijavi Napisano 7. oktober, 2010 problem je, ker zraven mene plava peter mankoc... medtem ko jaz koncujem eno progo, on je skor pri drugi...pa se to izgleda, kot da se sploh ne matra, medtem ko jaz peljem na 7000 rpm Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 7. oktober, 2010 Prijavi Napisano 7. oktober, 2010 Re? mu nej gre med vsako dol?ino in nadaljevanjem, na eno Cockto al pa ?pricer, pa ga slej ko prej (zlasti po ?priceru scat pele?, magari dobesedno)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 7. oktober, 2010 Prijavi Napisano 7. oktober, 2010 problem je, ker zraven mene plava peter mankoc...medtem ko jaz koncujem eno progo, on je skor pri drugi...pa se to izgleda, kot da se sploh ne matra, medtem ko jaz peljem na 7000 rpm A na DIFu plava??Jest sem mela prej?nji teden tut Manko?a zraven. Sem ga hotla nau?it utapljat, pa je model ?ist preve? ploven! Citiraj
LabiGT Napisano 7. oktober, 2010 Prijavi Napisano 7. oktober, 2010 ja, ze drugo leto, vsak dan ob 7.30...(hrbet pa to) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 7. oktober, 2010 Prijavi Napisano 7. oktober, 2010 Danes smo v slu?bi dubl alienware m11x, m15x pa m17x pa smo na m17x sprobal kko crysis dela Pa mal smo listal Playboy ki ?e ni iz?el Ampak to je pa res hitr stroj, k ti prika?e Playboya, ki sploh ?e ni iz?el. Citiraj
Z M A J Napisano 7. oktober, 2010 Prijavi Napisano 7. oktober, 2010 Zato je pa Marko tok zainteresiran za tovrstn ?iht! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 7. oktober, 2010 Prijavi Napisano 7. oktober, 2010 Naredu en krog z novo hondo CRZ, 1,5 + elektrika in zadeva ?ipla super, samo placa je bolj za 2 kot za 3. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 7. oktober, 2010 Prijavi Napisano 7. oktober, 2010 A se vsebina za?ne na W ? jaWol Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.