YavarYe X6V6 Napisano 11. oktober, 2010 Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 U?eri smo s kolegi osvojili Lubnik (sicer mogo?e to bolj sodi v Jamarlnik, glede na to da smo mel sprva v planu ?rno prst, pol Ratituc itd., pa nas je lenoba premamila)! Kak?na se ti kj zdi prenovljena ko?a ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 11. oktober, 2010 Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 Kljub jamranju v jamralniku, sm se le spravil razkopat notranjost in prvo kr sm ugotovu: demn, kolk umazanije in pobral vn vse lu?ke, k se jih je tist moment dal. Ammm, lu?ke iz armaturke so ble res-res boge. Poleg tega, da so se kondomi kr gor prlimal in ni ?lo drga? kt jih potrgat stran, so ble bu?ke, pazi to, krom luk V primerjavi z novimi, k sem jih kupu, sploh ?udn, da so kej svetlobe od sebe dal Je pa ?e manj?a ?torija za zravn; k sm ?u kupt lu?ke, predn sm razkopu armaturo, pridm v trgovino, povem kaj ho?em (5 kom w5w lu?k), me pra?a zakam jih rabm, mu pa? odvrnem, da za osvetlitev armaturke. Me sam debeu pogleda, pa re?e, ja da to pa verjetno ne bo ?lo not In sm ratu mal skepti?en in mu pa? re?em, da so 100% take not, ?eprov ?e nism mel odprte. No, dirkam domov, se lotm dela, pridm do lu?k in glej ga zlomka, w5w ?arnca Tko da sm mogu it jih na benzo iskat, k je un vmes zapru. Naslednji? grem nazaj tja in mu dam nasvet za v vednost, da tut take ?arnce lohk not vtakne? Samo na ?alost pa nism dubu tistih za osvetlitev prezra?evalne komande in za osvetlitev stikal za gretje in varnostne ?migovce. Grem v pondelk na lov za njimi Aja, z novimi ?arnicami (brez kondomov) je zdej to ?ist drug svet k bi meu nov avto Ponavadi so noter W3W in ne W5W malo manj svetijo in po?erejo elektrike, one ta male za v stikala (male steklene z dolgimi ?i?kami) pa dobi? v vsaki trgovini z elektroniko in jih potem na novo napelje?. Ta male steklene brez ?ic pa mej zraven ker v avto trgovini imaje ker ve? razli?nih tipov teh ?arnic. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 11. oktober, 2010 Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 Kak?na se ti kj zdi prenovljena ko?a ? Vidu sm jo sam od uzunej! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sishi Napisano 11. oktober, 2010 Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 1. ?e zrihtana jermenica YEAAAAAAAAAAA 2. Dobil od vseveda mx3 sede?e za 50? YEAAAAAAAAAA Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
nisde Napisano 11. oktober, 2010 Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 Dans je pa tok lep dan, da bom ?ez pou ure kr domov odpeketou Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
jures Napisano 11. oktober, 2010 Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 danes... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok lepo Tedi ima webasto montiran - pis of kejp v tale avto, ima vse bencinske vode ozna?eno s pu??icami in celo besedami in/out, termostat cevi ozna?ene itd itd - montiran v 3h urah. Le ajvarja sem ?el pocukat za lase ker ?lauh hladilne teko?ine je najbolje vklopiti v Webasto....Stvar ze dela HUUUUU. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
tauko Napisano 11. oktober, 2010 Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 nene, so kr w5w not in prov fajn izpade za osvetlitev grelnih komand so pa 1.4W ?arnce s ta dolgimi nogcami...sam sn mel povnkufr ?e tega letanja za temi lu?kami, da sm jih kr s sedli vred kupu in matr, zgleda,da so zlate Aja, NISDE, ?e sm slu?ajno pozabu omenit: 3je komadi W5W al W3W grejo v armaturko, 3 1.4W pa za osvetlitev grelnih komand (vsaj v moji je tko, k za preusmerjanje zra?enja mam jest elektronska stikala; te mi vsaj vse svetjo) Citiraj
uklopko Napisano 11. oktober, 2010 Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 nene, so kr w5w not in prov fajn izpade za osvetlitev grelnih komand so pa 1.4W ?arnce s ta dolgimi nogcami...sam sn mel povnkufr ?e tega letanja za temi lu?kami, da sm jih kr s sedli vred kupu in matr, zgleda,da so zlate Aja, NISDE, ?e sm slu?ajno pozabu omenit: 3je komadi W5W al W3W grejo v armaturko, 3 1.4W pa za osvetlitev grelnih komand (vsaj v moji je tko, k za preusmerjanje zra?enja mam jest elektronska stikala; te mi vsaj vse svetjo) Kot da sm js to ?e 1x omenjal nekomu na sre?anu haha Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
tauko Napisano 11. oktober, 2010 Prijavi Napisano 11. oktober, 2010 Ma sej vem; sam sm itak vse mo?ne forume pre?ekiru po dougem in po?ez; pa? za?etni?ko spoznavanje avte?ka Citiraj
Z M A J Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 Odkar sem Siriusov dodatek nalil v motor (OLD SPECIAL) mi Renojkla ni? ve? olja ne toba?i! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 nene, so kr w5w not in prov fajn izpade za osvetlitev grelnih komand so pa 1.4W ?arnce s ta dolgimi nogcami...sam sn mel povnkufr ?e tega letanja za temi lu?kami, da sm jih kr s sedli vred kupu in matr, zgleda,da so zlate Aja, NISDE, ?e sm slu?ajno pozabu omenit: 3je komadi W5W al W3W grejo v armaturko, 3 1.4W pa za osvetlitev grelnih komand (vsaj v moji je tko, k za preusmerjanje zra?enja mam jest elektronska stikala; te mi vsaj vse svetjo) Dbest, treba se po?as lott tega A ma kdo kak link do navodil kako se zdre konzola pr FL? Tok da nam kj polomu za BV Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
jures Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 Odkar sem Siriusov dodatek nalil v motor (OLD SPECIAL) mi Renojkla ni? ve? olja ne toba?i! S temle sem se spomnil na?e Zastave 101 Special Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 12. oktober, 2010 Prijavi Napisano 12. oktober, 2010 Sej Renold pa Stujenka, pra?anje kva je bol?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 prevozil 450km s porabo 6,9l,s tem da sem ene 100 km dirkal,vec o tem v jamralnik... Citiraj www.trziskisladoled.si
Rocky Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 kolega je kupu M5, pa ne govorim o mazdi Citiraj
LabiGT Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 ja sej, M5 je samo eden, pa M3 in M6 tudi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 ja sej, M5 je samo eden, pa M3 in M6 tudi Vsekakor, zato mi je prov sme?no poimenovanje, npr. Mazda 3 da se jo imenuje M3, ker je dale? od tega, pa tudi uradno se ne imenuje tako! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 Rd bi pohvalu moj imunski sistem, ki je kon?no dojeu, da se mu ne da ve? jebat z mojim zdravjem :mi pijemoo: Sj je doug zdr?u, mi je blo ?udn da nism oble?u ?e prej Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
tauko Napisano 13. oktober, 2010 Prijavi Napisano 13. oktober, 2010 3 1.4W pa za osvetlitev grelnih komand (vsaj v moji je tko, k za preusmerjanje zra?enja mam jest elektronska stikala; te mi vsaj vseAmmm, glede teh lu?k jih bom definitivno vn zabrisu ?eprov so not privzeta volta?a, je to vse skup samo enim brljivkam podobn N? od n? svetlobe; fajn je to, da ?e zlo dobr vidm; tko da v prihodnosti definitivno not LED-ike vtaknem NISDE, k se bo? pocajtu in ?e bo? menjal osvetljavo, ti priporo?am LED lu?ke za osvetljavo grelnih komand :ne vem: Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 14. oktober, 2010 Prijavi Napisano 14. oktober, 2010 Kon?no uspel spravit motor v fazo jutri pa gasa proti Kr?kem Citiraj
Ninja Napisano 14. oktober, 2010 Prijavi Napisano 14. oktober, 2010 Jest grem pa v M?nchen ?ez 5 ur do nedelje. V nedeljo bo pa baje snek do 800m, woohoo upam da ma bus letne gume Citiraj
iceman22 Napisano 14. oktober, 2010 Prijavi Napisano 14. oktober, 2010 poraba strmo pada pa niti nisem pocasi vozu,res pa da sem imel 70 procentov relacije,v treh dneh kranj-slovenske konjice-kranj,drugi dam kranj-beljak(cez korensko sedlo)-kranj(skozi karavanke),tretji dan kranj-beljak-kranj (obakrat cez korensko sedlo...poraba pa cudeznih 6.8l..medtem parkrat sel cez 220km/h itd...uglavnem nc kj prevec pocasna voznja...mogoce je k temu pripomogu servis in nov software...mogoe :ne vem: Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 Peeeteeekk jeee! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Napisano 15. oktober, 2010 Pravilno re?il vpra?alnik in 28.11.2010 imam zastonj te?aj varne vo?nje na Vranskem 15. oktobra lahko sodelujete v anketi (glej na strani desno Evropa izobra?uje) in ?e ste med prvih 500 dobite brezpla?ni te?aj varne vo?nje na Vranskem. Pa ?e link http://www.euskladi.si/ Pa google najve?j pomaga Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.