Sishi Napisano 17. oktober, 2010 Prijavi Napisano 17. oktober, 2010 Sj ne vem a je to za v jamralnik al sm ampak bom dau kr sm U?eri u mercatoru kupu chivasa in mi je prodajalka rekla za osebno Sicer ne vem kolk si star, ampak ?e zgleda? mlaj?i je to pohvalno...jaz sem pri 26. moral pokazati osebno, da sem ?el v babilona... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
jures Napisano 17. oktober, 2010 Prijavi Napisano 17. oktober, 2010 Sumljivi so pa? sumljivi..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 17. oktober, 2010 Prijavi Napisano 17. oktober, 2010 Sicer ne vem kolk si star, ampak ?e zgleda? mlaj?i je to pohvalno...jaz sem pri 26. moral pokazati osebno, da sem ?el v babilona... Eni morajo pokazat osebno.... ...organom pregona. Citiraj
Boss Napisano 17. oktober, 2010 Prijavi Napisano 17. oktober, 2010 Sj ne vem a je to za v jamralnik al sm ampak bom dau kr sm U?eri u mercatoru kupu chivasa in mi je prodajalka rekla za osebno Upam, da si se lepo zahvalu prodajalki za tak kompliment. Citiraj
Sishi Napisano 17. oktober, 2010 Prijavi Napisano 17. oktober, 2010 Moj mali pa ?e sam sedi Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Gorjup13 Napisano 17. oktober, 2010 Prijavi Napisano 17. oktober, 2010 Sicer ne vem kolk si star, ampak ?e zgleda? mlaj?i je to pohvalno...jaz sem pri 26. moral pokazati osebno, da sem ?el v babilona... No ja str sm sam 23 pa se mi je mal fajn zdel pa fajn sme?n pa najprej mi ni blo n? jasn kr je tko za?ela da sm mislu da bo rekla ?e mi loh ostane 2 centa dou?na pa jst ja ja kr ni panike, ona pa men da nj ji dam osebno sm kr tm se za?eu smejat na puno pa sm ji pa? dau osebno in je blo to to sam ja je kr fajn u?as k te ma folk za mlaj?iga. In ne nism se zahvlau za kompliment Citiraj
Boss Napisano 17. oktober, 2010 Prijavi Napisano 17. oktober, 2010 No ja str sm sam 23 pa se mi je mal fajn zdel pa fajn sme?n pa najprej mi ni blo n? jasn kr je tko za?ela da sm mislu da bo rekla ?e mi loh ostane 2 centa dou?na pa jst ja ja kr ni panike, ona pa men da nj ji dam osebno sm kr tm se za?eu smejat na puno pa sm ji pa? dau osebno in je blo to to sam ja je kr fajn u?as k te ma folk za mlaj?iga. In ne nism se zahvlau za kompliment Sej mrbit je pa sam hotla podatke od kod si... po moje si ji v?e? Citiraj
Alex Napisano 17. oktober, 2010 Prijavi Napisano 17. oktober, 2010 Sej mrbit je pa sam hotla podatke od kod si... po moje si ji v?e? E ja.To bo.finta in ?e ima podatke o tebi. Mene so tudi vpra?ali za osebno...pred 20 leti. Citiraj
Z M A J Napisano 17. oktober, 2010 Prijavi Napisano 17. oktober, 2010 Sej mrbit je pa sam hotla podatke od kod si... po moje si ji v?e? Al je pa kje sli?ala da ma Hondo, pa je ?elela pol enkat po mo?nosti sli?at kako se VTEC uvklaplja pa kako kej blokada zveni! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 18. oktober, 2010 Prijavi Napisano 18. oktober, 2010 Heh, kje so te cajti ko sem bil cca. 10 pa sem za fotra vin pa pir kupoval, pa ni noben spra?eval.. Citiraj
Boss Napisano 18. oktober, 2010 Prijavi Napisano 18. oktober, 2010 Heh, kje so te cajti ko sem bil cca. 10 pa sem za fotra vin pa pir kupoval, pa ni noben spra?eval.. Hja, pa ?ike tud in vsem je blo jasno, da to za star?e kupuje? in ne za lastno uporabo. ?e bi pa kdo od mulcev to zase kupil bi pa itak bil sam odgovoren pa ?e star?i bi ga nalomil ko prasca. Danes so pa vsi drugi krivi sam mulc ne, ki bi si alko al pa ?ike kupil. Ne otrok pa res ne sme bit kiv, kriv mora bit prodajalec - le kam gre ta svet, da se prav trudmo vzgojit nesamostojno mladino, ki nikoli ne bo znala nosit odgovornosti - no ja bojo pa vsaj psihiatri dobro slu?ili, ko se bo ta mno?ica neprilagojenih mladi?ev zna?la pred problemom imenovanim "?ivljenje". Citiraj
Gorjup13 Napisano 18. oktober, 2010 Prijavi Napisano 18. oktober, 2010 Zrihtal kljuko na avtu, tko da loh izstopam brez da bi se od zuni vn spustu Kupu in zmontirou nove brisalce aerotwin So pa moji brisalci dra?ji kt za maseratti-ja Citiraj
Hanco Napisano 18. oktober, 2010 Prijavi Napisano 18. oktober, 2010 po?ila mi je ''dihtunga'' pri ?portnem filtru ampak ravnokar zamenjana z novo, avto gre spet ko ?us Citiraj
Boss Napisano 18. oktober, 2010 Prijavi Napisano 18. oktober, 2010 So pa moji brisalci dra?ji kt za maseratti-ja Sej ve? kako gre tisto pri Hondi, kot je razlo?il neki pravoverni honda?... "...gre Honda enostavno hitreje od vseh ostalih, tudi ?e jo slednji prehitijo" Ergo .... Tko je pol tud pri cenah - ne more? met najhitrej?i avto pa met najcenej?e dele. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 18. oktober, 2010 Prijavi Napisano 18. oktober, 2010 po?ila mi je ''dihtunga'' pri ?portnem filtru ampak ravnokar zamenjana z novo, avto gre spet ko ?us n? ni sli?at Citiraj
Z M A J Napisano 18. oktober, 2010 Prijavi Napisano 18. oktober, 2010 n? ni sli?at Da mu ni ?e benza zmankal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Hanco Napisano 18. oktober, 2010 Prijavi Napisano 18. oktober, 2010 Da mu ni ?e benza zmankal! benza je ?e full mam ?e 200km do servisa tako da, gre malo po?as Citiraj
BOBI Napisano 18. oktober, 2010 Prijavi Napisano 18. oktober, 2010 po?ila mi je ''dihtunga'' pri ?portnem filtru ampak ravnokar zamenjana z novo, avto gre spet ko ?us filter je fiksno prisraufan na karoserijo ne motor zato se ne premika skupaj z motorjem ko ga spana pri gasu sn ti pozabo povedat je ze blo tak pa sn pozabo prestavit meni je tudi ze eno vtrgalo daj si resi to ce se nisi Citiraj MAZDA POWER
Z M A J Napisano 19. oktober, 2010 Prijavi Napisano 19. oktober, 2010 Han?o, ko bomo ?li od LItije do ?ate?a, ne bo? rabu benza, niti servisa (upam da niti o?ivljanja), tko da upam da ne bo? zahinavu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Hanco Napisano 19. oktober, 2010 Prijavi Napisano 19. oktober, 2010 filter je fiksno prisraufan na karoserijo ne motor zato se ne premika skupaj z motorjem ko ga spana pri gasu sn ti pozabo povedat je ze blo tak pa sn pozabo prestavit meni je tudi ze eno vtrgalo daj si resi to ce se nisi ja to sm opazu da je pr?raufan na tisto za?i?ito ukol filtra. Pol je bol? da ga od?raufam ? Han?o, ko bomo ?li od LItije do ?ate?a, ne bo? rabu benza, niti servisa (upam da niti o?ivljanja), tko da upam da ne bo? zahinavu! n? bat sam na blokado pa bomo mel takoj frej cesto Citiraj
Z M A J Napisano 19. oktober, 2010 Prijavi Napisano 19. oktober, 2010 Tole je pa moja 4000. objava! :mi pijemoo: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOBI Napisano 19. oktober, 2010 Prijavi Napisano 19. oktober, 2010 ja to sm opazu da je pr?raufan na tisto za?i?ito ukol filtra. Pol je bol? da ga od?raufam ?n? bat sam na blokado pa bomo mel takoj frej cesto ja odrsafli ga tam stran Citiraj MAZDA POWER
Boss Napisano 19. oktober, 2010 Prijavi Napisano 19. oktober, 2010 Tole je pa moja 4000. objava! :mi pijemoo: Na kolk podlage? Citiraj
Z M A J Napisano 19. oktober, 2010 Prijavi Napisano 19. oktober, 2010 A tud prej?n ?ivlenje ?teje? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 19. oktober, 2010 Prijavi Napisano 19. oktober, 2010 A tud prej?n ?ivlenje ?teje? V virtualnem svetu foruma Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.