YavarYe X6V6 Napisano 19. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 19. oktober, 2010 V?eraj sem tankal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 19. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 19. oktober, 2010 V?eraj sem se vozil 2 urio po fakin Parizu z GPSom na bberiju preko 3Gja....in rezultat:18.10.2010 22:52 Storitve v gostovanju Prenos podatkov v tujini SFR France 01:07:32 1,04 ? Pa ?e za AjvarjaLetali??e TrevisoIn pa francoska po?ast Moj ride - 1.2 bencin, pa kr leti (po ravnini) Pa ?e lepa vo?nja do Benetk po predpisih (razen Rebernic kjer so hoteli 60 od mene ), pa sej to je ze nevarno da te z mesta odpihne... PA ?e mal italjanske romantike Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 19. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 19. oktober, 2010 Focus RS 500 black. Ga ni primerljivega avta na trgu. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 19. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 19. oktober, 2010 A tole je samo FWD?... mal ?udna izbira glede na to, da ima 350KM :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 19. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 19. oktober, 2010 Fikus je res lep! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 19. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 19. oktober, 2010 A tole je samo FWD?... mal ?udna izbira glede na to, da ima 350KM :ne vem: Je samo FWD ampak baje se pelje kot gokard. ?e navadnega Focusa RS sem gledal na Racelandu se je peljal kot po tra?nicah. Enostavno komaj verjame?, da je FWD, prez kakr?negakoli understeera prileti v ovinek, dvigne zadnjo ta?ko pa na polno v ovinek kot bi ?el po tra?nicah. Saj vem, da teorija je, da je ?e 200hp preve? za FWD ampak dokler tega ne vidi? na lastne o?i ne more? verjeti. Upam samo, da bom ?e kdaj tudi izkusil kako se pelje kaj tak?nega. Ali Focus ali pa Megane RS. Ajde ali pa Mazda 3 MPS ampak nekako dvomim, da se kosa z njima ampak to je moje osebno mnenje. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 19. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 19. oktober, 2010 V?eraj lubici zamenjal sr?ni spodbujevalnik, k je prej?nji dokon?no krepnu (krive verjetno sv.plo??e) (80?), prej?nji teden pa sem ji privo??il nove dihalne poti (70 ?) Sedaj jo je treba samo ?e odvaditi od kajenja P.S: Dons pa totalno zabediran Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 19. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 19. oktober, 2010 Ta dva predala pa fajn izkoristita prostor pod posteljo, da je tam ?e kaj drugega kot prah: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sirius Napisano 20. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 20. oktober, 2010 Ta dva predala pa fajn izkoristita prostor pod posteljo, da je tam ?e kaj drugega kot prah: A si ti celo posteljo naredil, ali samo predale spodaj, namre? ta model postelje mi je nekako znan.?e vedno ne vidim, kam si dal turbino. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 20. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 20. oktober, 2010 A si ti celo posteljo naredil, ali samo predale spodaj, namre? ta model postelje mi je nekako znan.?e vedno ne vidim, kam si dal turbino. Cela postelja je moj izdelek. Res pa je, da glede dizajna nisem odkrival tople vode. Tudi njena pro?nja je bila naj bo ?isto preprosta postelja ne pa neka ki?asta umetnija. Prej je imela ni?jo in ?ir?o (je imela okoli in okoli poli?ko cca 10 cm kar pomeni, da je bila postelja 140x220 za jogi 120x200) in je za brezveze zavzemala preve? prostora v ?e tako majhni sobi. Ta postelja porabi minimalno prostora obenem pa ima 2 nova velika predala kar je pri ?enskah itak Bo?ji dar. Turbina je ena lahko v predalu, tadrug pol?/po potrebi trda ka?a bo pa na jogiju ob lastnici. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 20. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 20. oktober, 2010 Simon, ko bom rabil a bi takole postlo tud men naredu? Kolk pa nekje ra?una?? Lohk tud na ZS, ?e no?e? javno pisat. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 20. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 20. oktober, 2010 Simon, ko bom rabil a bi takole postlo tud men naredu? Kolk pa nekje ra?una?? Lohk tud na ZS, ?e no?e? javno pisat. A te ven me?e? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 20. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 20. oktober, 2010 A te ven me?e? A ma? ?e isku?nje s takimi situacijami Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 20. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 20. oktober, 2010 A ma? ?e isku?nje s takimi situacijami Mam prikolico.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 20. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 20. oktober, 2010 Mam prikolico.... jaz tud, sam je tovorna Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sirius Napisano 20. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 20. oktober, 2010 jaz tud, sam je tovorna Ni? hudega. Aktiviraj Symona, da ti napravi monta?no posteljo z indijansko cirado. Tako bo? postal s tovorno prikolico neodvisen. Spi? lahko kjerkoli in ti ne bo treba sprejemati negativne energije iz sosednje sobe. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 20. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 20. oktober, 2010 Ni? hudega. Aktiviraj Symona, da ti napravi monta?no posteljo z indijansko cirado. Tako bo? postal s tovorno prikolico neodvisen. Spi? lahko kjerkoli in ti ne bo treba sprejemati negativne energije iz sosednje sobe. Sva se ?e s Symonom vse zmenila preko ZS tako da bo postla direkt na prikolici in se bom selil iz gara?ne hi?e v gara?no ?ez no?. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 20. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 20. oktober, 2010 Tako tako. To bo spet ena promo prikolica & postelja po promo ceni pa en velik napis "fuk ponk designed, made, tested & approved by Symon" PS: Uni bom nesel ?e eno laj?to za ?ez sredino (ker ima smrekove letve, da se manj upogibajo) bom spotoma na notranjo stran nekam skrito res dal tako etiketo. To bo hec ko bdo enkrat selili ali podirali posteljo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 20. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 20. oktober, 2010 Sva se ?e s Symonom vse zmenila preko ZS tako da bo postla direkt na prikolici in se bom selil iz gara?ne hi?e v gara?no ?ez no?. Boss Moj avto s kljuko pa tvoja prikolica s postlo = MONZA!!!!!!!!!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 20. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 20. oktober, 2010 Sm kvalitetno izkoristu dan! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Metachlone Napisano 21. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2010 ?e dober teden lastnik MX5 - vesel k radio Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 21. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2010 vesel k radio nisi edini Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 21. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2010 Dons sm po dolgem ?asu naredu krog z Daihatsujem, kok to nikamor ne gre pa na volanu si skor roke polama?, to je pa to, ko se enkrat na servo navadi? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 21. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2010 Dons sm po dolgem ?asu naredu krog z Daihatsujem, kok to nikamor ne gre pa na volanu si skor roke polama?, to je pa to, ko se enkrat na servo navadi? Scrklanc a si dec al kaj? Zagrab hudi?a pa ga obrn, v?asih serva sploh nismo poznal pa glih tko ni bil avto samo za bodybilderje ampak tud za suhce al pa bodybojlerje. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 21. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2010 Aktivno popravljam prehrano, poudark je tokrat na sadju, usak dan kak jabuk pa ?e kako klementino/pomaran?o za poleg, ?e mau bl za?nem migat pa bo po?utje usaj 3x bolj?e Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.