Alex Napisano 23. oktober, 2010 Prijavi Napisano 23. oktober, 2010 zgleda ko ?ista jaz sen danes mojo celo znotraj spucal f?eraj pa zunaj... ...in jutri bo de? in bo ista. Citiraj
jures Napisano 23. oktober, 2010 Prijavi Napisano 23. oktober, 2010 V?eraj sem se vozil 2 urio po fakin Parizu z GPSom na bberiju preko 3Gja....in rezultat:18.10.2010 22:52 Storitve v gostovanju Prenos podatkov v tujini SFR France 01:07:32 1,04 ? Pa ?e za AjvarjaLetali??e TrevisoIn pa francoska po?ast Moj ride - 1.2 bencin, pa kr leti (po ravnini) Pa ?e lepa vo?nja do Benetk po predpisih (razen Rebernic kjer so hoteli 60 od mene ), pa sej to je ze nevarno da te z mesta odpihne... PA ?e mal italjanske romantike Nazaj grede gas pono?i - 170 v glavnem zarad prometa, da nisem samo bremzal in poraba 6,5 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 23. oktober, 2010 Prijavi Napisano 23. oktober, 2010 Han?o, a je tvoja mazdura vegetarijanka, ko tkole pogleduje solato? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 23. oktober, 2010 Prijavi Napisano 23. oktober, 2010 Ravnokar oprali mazdico Js sm bil pa u?eri u pralnici, slike so pa pd malimi oglasi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Hanco Napisano 23. oktober, 2010 Prijavi Napisano 23. oktober, 2010 hehe v na?rtu imam barvanje celega avta spomladi, morm pa re?t, da ko ga je frend pogledu (li?ar) se je za glavo prjeu prov rad bi spoznal tega motorika k je ta avto ?trihu oz. poliru imam pa neke pikce po vseh ?ipah, ki ne gredo dol niti z krpo + steleks ja Borut sej ve? bio-olje pa to Citiraj
Ninja Napisano 24. oktober, 2010 Prijavi Napisano 24. oktober, 2010 V?eraj sem bila po skoraj 3eh letih spet z avtom na AC in me od Postojne do LJ ni nih?e prehitel Vozila sem pa renojevo ?katlo - Scenica :bruh Citiraj
Grega_ Napisano 24. oktober, 2010 Prijavi Napisano 24. oktober, 2010 Pre?ivel party na gospodarcu....res da komaj, ampak ?ivim, k je blo pa res morilsko dobr Citiraj
Z M A J Napisano 24. oktober, 2010 Prijavi Napisano 24. oktober, 2010 Dans smo se mal sprehajal po Radovlc, pa mi je v?e? to mesto k sto matr! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 24. oktober, 2010 Prijavi Napisano 24. oktober, 2010 V?eraj v enem dnevu prepotovali svet Res dober dan. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 24. oktober, 2010 Prijavi Napisano 24. oktober, 2010 V?eraj v enem dnevu prepotovali svet Res dober dan. tole je blo pa zakon Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gorjup13 Napisano 24. oktober, 2010 Prijavi Napisano 24. oktober, 2010 V petk po ?ihtu se ?ou mal pelat in kon?ou prijetno opit (nism ve? vozu po tem k sm alkohol vidu), v soboto delou od 11 do 21 (to bl u jamralnik sodi) danes pa 3 ure boulal s sodelavci blo noro dobr smeha je bla polna skleda Citiraj
Sishi Napisano 25. oktober, 2010 Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 Dobil zadnje sede?e z ledrom za MX-3...so kot novi...ebay rules Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 25. oktober, 2010 Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 Jea, u?eri je biv zame sre?en dan, Vettel ni postal vodilni v prvenstvu F1 (in v kon?ni fazi ne bo prvak 2010), potem pa Serpentin?ek postal ?upan zve?er, huhu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 25. oktober, 2010 Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 V petk po ?ihtu se ?ou mal pelat in kon?ou prijetno opit (nism ve? vozu po tem k sm alkohol vidu), v soboto delou od 11 do 21 (to bl u jamralnik sodi) danes pa 3 ure boulal s sodelavci blo noro dobr smeha je bla polna skleda Kje si bowlu, ker sm bil js tut u?eri na bowlingu? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gorjup13 Napisano 25. oktober, 2010 Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 Kje si bowlu, ker sm bil js tut u?eri na bowlingu? Na jesenicama sm boulu, kr je s tm sodelavc k ns je zapustu doma Citiraj
LabiGT Napisano 25. oktober, 2010 Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 V?eraj v enem dnevu prepotovali svet Res dober dan. ta mali je cisti mafijc frajer Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 25. oktober, 2010 Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 ta mali je cisti mafijc frajer ta zajeban Citiraj
jures Napisano 25. oktober, 2010 Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 ta mali je cisti mafijc frajer Zdej fura ta look... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 25. oktober, 2010 Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 Sm uspev predstavit Francosko ki?to! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 25. oktober, 2010 Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 Na jesenicama sm boulu, kr je s tm sodelavc k ns je zapustu doma aha, pol nismo bli na istem mestu, js sm bil u LJ Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Napisano 26. oktober, 2010 Razturil sakerja(pol ure dela) . VSE se odvije z lahkoto, rje ni, skratka zadovoln sem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Napisano 26. oktober, 2010 Razturil sakerja(pol ure dela) .VSE se odvije z lahkoto, rje ni, skratka zadovoln sem. No potem pa le ni taka kriza. Dr?im pesti, da bo ?imprej spet na cesti. Je le redkost. Citiraj
Z M A J Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Napisano 26. oktober, 2010 Sm po meilu ?estital novmu ?upanu, pa ?e tut dobil zahvalo za ?estitke in glas, ter vabilo da se lahko kaj zglasim do njega, da podebatirava o aktualni problematiki (vrtci itd.)! ?arec je DEC! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Napisano 26. oktober, 2010 ?e 3 dni....http://weather.msn.com/tenday.aspx?wealoca...forecast:tenday jutr pa v Zagreb Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.