Alex Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 26. oktober, 2010 Sm po meilu ?estital novmu ?upanu, pa ?e tut dobil zahvalo za ?estitke in glas, ter vabilo da se lahko kaj zglasim do njega, da podebatirava o aktualni problematiki (vrtci itd.)! ?arec je DEC! Mi na obali pa imamo "Obama iz Pirana." Najve?ji car in zelo dober zdravnik. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 26. oktober, 2010 mene v petek zvecer pristina z adrio, v sredo pristina-tirana z avtom, v petek tirana-skopje z avtom, in v ponedeljek pristina-ljubljana z avtom pomojem lahko se kosam s kamiondzijami glede prevozenih kilometrov Mi na obali pa imamo "Obama iz Pirana." Najve?ji car in zelo dober zdravnik. to je res carsko...in seveda edino v obali so ga lahko izvolili, ker je tam folk dalec najbolj kul (sori sam moje mnenje je to), drugje ne da ga ne bi izvolili ampak po moznosti bi ga se sabotiral Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 26. oktober, 2010 Sm dans kr precej naredu, kljub temu da me na?a aplikacija za delo, vztrajno .... direktno u glavo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 26. oktober, 2010 mene v petek zvecer pristina z adrio, v sredo pristina-tirana z avtom, v petek tirana-skopje z avtom, in v ponedeljek pristina-ljubljana z avtom Manjka ti Skopje - Pri?tina Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 26. oktober, 2010 V avto vgradil ?portni filter, tko da zdj la?je diha in to se sli?i zdle se bom pa lotu zamenjave routarja, da vidmo ?e bo to re?ilo moje probleme z netom Dr?te pesti Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 26. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 26. oktober, 2010 V avto vgradil ?portni filter, tko da zdj la?je diha in to se sli?i zdle se bom pa lotu zamenjave routarja, da vidmo ?e bo to re?ilo moje probleme z netom Dr?te pesti Zgleda da sm routar uspe?no zamenjou kr mi net kr leti naparm prej Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 27. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 27. oktober, 2010 Zgleda da sm routar uspe?no zamenjou kr mi net kr leti naparm prej pomoje neki ni ok, ker tako ?udno pi?e?, majkajo ?rke. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 27. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 27. oktober, 2010 Zgleda da sm routar uspe?no zamenjou kr mi net kr leti naparm prej a zdej ma? pa Bauhaus? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 27. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 27. oktober, 2010 A se ?e komu zdi da sta si Tirk in pa Bin dost podobna osebka (verjetno niti nisem prilimu najbolj primernih slikc ki pri?ajo o podobnosti)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 27. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 27. oktober, 2010 Niti ne... imam pa sodelavca, ki je izrezan Mister Bean in ga seveda tako tudi kli?emo. Zdej se je pa tolk v to vlogo v?ivel, da rukne na vsake kvatre tudi kak?no tako Beanovsko faco mi pa umiramo od smeha Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 27. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 27. oktober, 2010 Jaz bom pohvalil na?ega forumovca Toma? (Ap?iha), ki je preko radia Hit polep?al dan svoji ?eni Irmi (BlueRay)... in ja seveda zdaj vemo, da sta tik pred rokom Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 27. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 27. oktober, 2010 Jaz bom pohvalil na?ega forumovca Toma? (Ap?iha), ki je preko radia Hit polep?al dan svoji ?eni Irmi (BlueRay)... in ja seveda zdaj vemo, da sta tik pred rokom Tudi sam se podpi?em pod izjavo!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 28. oktober, 2010 Jaz bom pohvalil na?ega forumovca Toma? (Ap?iha), ki je preko radia Hit polep?al dan svoji ?eni Irmi (BlueRay)... in ja seveda zdaj vemo, da sta tik pred rokom Ah rok ma ?ele januarja, ker sem ga pol poklical in sva malo podebatirala. Eliminiral 2 bota, ki stahotela praznovati skupaj z Uklopkotom. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 28. oktober, 2010 Dans zjutri mi je spet voz nekak - kao na plin delu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 28. oktober, 2010 I Webasto Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sirius Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 28. oktober, 2010 Dans zjutri mi je spet voz nekak - kao na plin delu! O?itno ima? preredki plin, ki se na minusu zgosti in potem deluje dobro. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 28. oktober, 2010 Ah rok ma ?ele januarja, ker sem ga pol poklical in sva malo podebatirala. Hehe, hja po radiu je drga? povedal ne more se skrit "UDBA je uvjek budna" Eliminiral 2 bota, ki stahotela praznovati skupaj z Uklopkotom. LOL Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 28. oktober, 2010 Sem imel spet Swifteka za en dan (beri preverjal malo avto, ker bejba ga samo vozi...). po 17.000km je bilo treba samo gume mal napumpat (za samo 0,8: a ti nisi ni? ?utila na volanu? Ne kaj pa.....naslednje jutro, a to je zarad gum da gre avto tako lep?e?) Avto je res BOMBA, majhen a hkrati zelo prostoren zaradi 'mini' designa, agilen, zmogljiv (93KM), ?porten v vo?nji...ma ni avta ki mu je para, ?e posebej za to ceno. ?e ne bi rabli en malo ve?ji avto pa kljuko ga vzamem takoj ?e zase (1.5 GTI sevede ) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 28. oktober, 2010 ?e ne bi rabli en malo ve?ji avto pa kljuko ga vzamem takoj ?e zase (1.5 GTI sevede ) A 1.5 GTi obstaja? Nazadnje je bil samo 1.6. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 28. oktober, 2010 A 1.5 GTi obstaja? Nazadnje je bil samo 1.6. A ni bil Mk2 1.5? mam ?e v spominu... Je pa res ja da sedaj je 1.6 Petardahttp://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3991692&show=1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 28. oktober, 2010 Prej?nji prej?nji Swift GTi je bil 1.3 potem sedanji Swift Sport je pa 1.6. Je pa stroj baje ima dobro podvozje in ravno prav ?ivahen motor, da je avto zabaven. Edino cena je relativo visoka. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 28. oktober, 2010 Prej?nji prej?nji Swift GTi je bil 1.3 potem sedanji Swift Sport je pa 1.6. Je pa stroj baje ima dobro podvozje in ravno prav ?ivahen motor, da je avto zabaven. Edino cena je relativo visoka. ?e na? 1.3 je zabaven.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 28. oktober, 2010 Nazjal sm koko?, takozvano strokovno sodelavko! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 28. oktober, 2010 kupil le?aj za 6ico... zmenek je naslednji teden... te se bom hvalil, da je le?aj menjan naslednji teden grem v Pe? za 4 dni... Labi, a si kje tam doli ? Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 28. oktober, 2010 naslednji teden grem v Pe? za 4 dni... Labi, a si kje tam doli ? ja v pristini bom od jutr do torka zvecer, in potem se naslednji vikendce bos kaj v PR: +37744821792 aja kaalman, ze vnaprej sozalje, ker bos sel v pec (cesta ki se gradi, oz. necesta) OBUP!!! Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.