Z M A J Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 Predlagam Hummerja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 ja v pristini bom od jutr do torka zvecer, in potem se naslednji vikendce bos kaj v PR: +37744821792 aja kaalman, ze vnaprej sozalje, ker bos sel v pec (cesta ki se gradi, oz. necesta) OBUP!!! Kupi se drugi lezaj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 ja v pristini bom od jutr do torka zvecer, in potem se naslednji vikendce bos kaj v PR: +37744821792 aja kaalman, ze vnaprej sozalje, ker bos sel v pec (cesta ki se gradi, oz. necesta) OBUP!!! ah... jaz komaj v sredo pridem... pa v soboto grem nazaj... :s hebat ga... cesta je pa taka itak ?e 2 leti... Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 28. oktober, 2010 Prijavi Napisano 28. oktober, 2010 cesta je pa taka itak ?e 2 leti... kdaj si bil nazadnje Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 29. oktober, 2010 Prijavi Napisano 29. oktober, 2010 Dans mi celo printer normalno deluje (zaenkrat)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 29. oktober, 2010 Prijavi Napisano 29. oktober, 2010 kdaj si bil nazadnje lani pozno v jeseni... so mi rekli kolegi, ki so bili prej?nji teden, da se je pot od PR do Pe?i podalj?ala za vsaj eno uro ... pa ?e lani smo meli voznike v A8 neke divje, je bil non-stop na troblji Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 29. oktober, 2010 Prijavi Napisano 29. oktober, 2010 lani pozno v jeseni... so mi rekli kolegi, ki so bili prej?nji teden, da se je pot od PR do Pe?i podalj?ala za vsaj eno uro ... pa ?e lani smo meli voznike v A8 neke divje, je bil non-stop na troblji ja tako je, od poletja je pot v pec, pot v pekel najboljs je ce mas kaksen dzip...unim kar dogaja, drugace pa jaz ne grem v pec dokler ne zrihtajo ceste Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 29. oktober, 2010 Prijavi Napisano 29. oktober, 2010 A pol je to pe? z veliko za?etnco al malo? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 29. oktober, 2010 Prijavi Napisano 29. oktober, 2010 v bistvu mora bit Peja. tko je pravilno. Birra e Pejës (kaalman bo ze vedu) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 29. oktober, 2010 Prijavi Napisano 29. oktober, 2010 v bistvu mora bit Peja. tko je pravilno.Birra e Pejës (kaalman bo ze vedu) Jaz sem bil pa tam blizu v vojski-Mitrovica e titos. Citiraj
LabiGT Napisano 29. oktober, 2010 Prijavi Napisano 29. oktober, 2010 Jaz sem bil pa tam blizu v vojski-Mitrovica e titos. vsi iz mitrovice so rokerji...ocitno je nekaj na tem jaz sem se tam rodil (ker je bla porodisnica boljsa kot v pristini) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 29. oktober, 2010 Prijavi Napisano 29. oktober, 2010 vsi iz mitrovice so rokerji...ocitno je nekaj na tem jaz sem se tam rodil (ker je bla porodisnica boljsa kot v pristini) Res je,tam se je takrat vrtel sam rock. Pa mesto mi je bilo ful v?e?. Citiraj
Z M A J Napisano 29. oktober, 2010 Prijavi Napisano 29. oktober, 2010 Dovolj dela za ta tedn! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 29. oktober, 2010 Prijavi Napisano 29. oktober, 2010 Dovolj dela za ta tedn! Jaz pa ?e ne... ?e bom do ?estih fertik se bom pohvalil, ?e ne gre pa v jamralnik Citiraj
LabiGT Napisano 29. oktober, 2010 Prijavi Napisano 29. oktober, 2010 jaz se bom pa pohvalil, da za danes koncujem. Najboljs je to, da jutr ne bom nc delal Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 29. oktober, 2010 Prijavi Napisano 29. oktober, 2010 Boss, kam si se torej uvrstil? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 29. oktober, 2010 Prijavi Napisano 29. oktober, 2010 Videl in potipal nov pokrov motorja in vezno steno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 29. oktober, 2010 Prijavi Napisano 29. oktober, 2010 Boss, kam si se torej uvrstil? Bom kr tuki ostal... mi je ratal ob 15 ?ez pet zapustit slu?bene prostore in it domov. Citiraj
Rocky Napisano 29. oktober, 2010 Prijavi Napisano 29. oktober, 2010 dons sem dobil tole, pa morm rect, da je vredn vsakega penija: http://www.bose.co.uk/GB/en/home-and-perso...mobile-headset/ Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. oktober, 2010 Prijavi Napisano 30. oktober, 2010 dons sem dobil tole, pa morm rect, da je vredn vsakega penija: http://www.bose.co.uk/GB/en/home-and-perso...mobile-headset/ Eni nimajo tolk vrednga telefona. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 30. oktober, 2010 Prijavi Napisano 30. oktober, 2010 Oujea, kon?no se naspal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
PATO Napisano 30. oktober, 2010 Prijavi Napisano 30. oktober, 2010 30.10. ura: 18:00 saaaam na forumu!!! Citiraj
Rocky Napisano 30. oktober, 2010 Prijavi Napisano 30. oktober, 2010 Eni nimajo tolk vrednga telefona. ne gre za ceno, pac pa kvaliteto... Citiraj
Symon Napisano 31. oktober, 2010 Prijavi Napisano 31. oktober, 2010 ne gre za ceno, pac pa kvaliteto... Enim se gre tudi za ceno. Jaz sem pa danes malo po?raufal (beri: turbino dol pa nazaj gor) in vozil svojega biv?ega 200SX. Ne re?em, da je hitrej?i kot Clio ampak ko za?ne turbina vle?i, ko zakopljejo zadnja kolesa, pre?alta? naredi pssssst je pa to nekaj najbolj?ega. Citiraj
Deeyan Napisano 31. oktober, 2010 Prijavi Napisano 31. oktober, 2010 Enim se gre tudi za ceno. Jaz sem pa danes malo po?raufal (beri: turbino dol pa nazaj gor) in vozil svojega biv?ega 200SX. Ne re?em, da je hitrej?i kot Clio ampak ko za?ne turbina vle?i, ko zakopljejo zadnja kolesa, pre?alta? naredi pssssst je pa to nekaj najbolj?ega. Wellcome back to JAP Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.