LabiGT Napisano 7. november, 2010 Prijavi Napisano 7. november, 2010 vikend v pristini: sonce-check toplo vreme - check t-shirt- check stikli/cevapi so itak vedno check tukaj, tako da ni bojazni glede tega Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 7. november, 2010 Prijavi Napisano 7. november, 2010 Danes odli?no jedel v gostilni L'armonia (nekje med Sl. Bistrco in Sl. Konjicam), majo dobr za popizdt, no gu?vo pa tut! P.S. - za Bossa pa ?e podatek o sme?no nizki porabi (benza); 6,5! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 9. november, 2010 Prijavi Napisano 9. november, 2010 Moja lubica ma pa ?e skibucke Pa tavelika mazdica tut. Let it snow, let it snow, let it snow.... Citiraj
Z M A J Napisano 9. november, 2010 Prijavi Napisano 9. november, 2010 Jutri pa spet Krvodajalska, pa itak tut frej dan! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 9. november, 2010 Prijavi Napisano 9. november, 2010 Po petih letih imam nov telefon: Sony Ericsson W995. So far so good, edino sem probal instalirat we-travel navigacijo, pa mi neki noce delat, GPS najde satelite, na displayu se izpise no maps found, ceprav sem slovenijo ze dal noter... aja s telefonom sem dobil tudi FM transmitter (mal sem testiral na mx5, naredil cisto kratek krog, in dela presenetljivo v redu (celo se izpisejo naslovi komadov), ampak vseeno bo treba narest mal daljsi krog, da vidimo ce bojo hude motnje itd) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Panter23 Napisano 9. november, 2010 Prijavi Napisano 9. november, 2010 Bil iz?reban na strani caranduser za 24 urni test z M6 Prevzel danes popoldne, naredil ?e par zanimivih kilometrov Ma?ina je CD163 z GTA opremo. Za po AC kruzat prov lu?tna! Je pa trenutno ne zamenam za mojo M6 l 03 ?eprou ma kar nekej gađetov ve? ... Citiraj
Gorjup13 Napisano 9. november, 2010 Prijavi Napisano 9. november, 2010 A si dubu k?no omejitev glede kilometrov? me zanima tvoj ?lanek, potem bomo pa zate glasval, ve? o tem glasovanju pa raje v ?ivo Citiraj
Panter23 Napisano 9. november, 2010 Prijavi Napisano 9. november, 2010 So rekli tam nekje do 300 km. Pa ne bo sile, kar sem danes naredil, jutri itak slu?ba, pol grem pa lahko takoj v Ljubljano avto vrnit, no za kak?en krog bo ?e ?asa Ja, ?lanek bo treba pa ?e spisat Citiraj
mazdaman Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 V?eraj mi je ?torklja prinesla nov paket. Ime mu je Vito pa tehni?ni podatki za tiste, ki se spoznate na to 3970g, 54 cm. S5 bomo malo manj spali! Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 je mazdaman napisal: V?eraj mi je ?torklja prinesla nov paket. Ime mu je Vito pa tehni?ni podatki za tiste, ki se spoznate na to 3970g, 54 cm. S5 bomo malo manj spali! ?estitke!!!!!!!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 je mazdaman napisal: V?eraj mi je ?torklja prinesla nov paket. Ime mu je Vito pa tehni?ni podatki za tiste, ki se spoznate na to 3970g, 54 cm. S5 bomo malo manj spali! ?estitke... Citiraj www.trziskisladoled.si
Ninja Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 je mazdaman napisal: V?eraj mi je ?torklja prinesla nov paket. Ime mu je Vito pa tehni?ni podatki za tiste, ki se spoznate na to 3970g, 54 cm. S5 bomo malo manj spali! ?estitkam za ?korpijon?ka Sam paket je pa kar velik. A je blo treba kej carine pla?at? Citiraj
jures Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 je Ninja napisal: ?estitkam za ?korpijon?ka Sam paket je pa kar velik. A je blo treba kej carine pla?at? ?korpijon ja...mamo enega...velikokrat se bo? spomnil na kondome Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 je mazdaman napisal: V?eraj mi je ?torklja prinesla nov paket. Ime mu je Vito pa tehni?ni podatki za tiste, ki se spoznate na to 3970g, 54 cm. S5 bomo malo manj spali! "a i ti svasta jebes" (iz unga vica) sicer pa, cestitke!! :mi pijemoo: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Gorjup13 Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 Bravo dobr si, s ?im ste ga pa futral? :mi pijemoo: Citiraj
Symon Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 V ponedeljek sem imel ful dela na ?ihtu in bil posledi?no slabe volje zato mi je ?efica na mizo podtaknila Milko (z jogurtom) ampak se je iz trme nisem dotaknil. Samo me skrbi, po?asi se bom zlomil in jo na?el ker z jogurtom je res dobra. Citiraj
jures Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 je Symon napisal: V ponedeljek sem imel ful dela na ?ihtu in bil posledi?no slabe volje zato mi je ?efica na mizo podtaknila Milko (z jogurtom) ampak se je iz trme nisem dotaknil. Samo me skrbi, po?asi se bom zlomil in jo na?el ker z jogurtom je res dobra. Dr? se, mi smo s tabo!!!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 pa sej ste v sluzbi da bi delali? al jaz neki narobe razumem? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 je LabiGT napisal: pa sej ste v sluzbi da bi delali? al jaz neki narobe razumem? eni hodijo se gret,drugi se spocit,tretji pa spat in manjsina pa hodi v sluzbo delat,ves labi? js recimo sem ze skoraj celo dopoldne na forumu.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Symon Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 je LabiGT napisal: pa sej ste v sluzbi da bi delali? al jaz neki narobe razumem? Absolutno. Ampak ponavadi dobivam delo ko nekaj kon?am tu je bil pa udarec polno zadev naenkrat in je bil ?ok ampak, da se razumemo sem vse naredil ?e isti dan res pa sem naredil dosti kilometrine. Citiraj
Z M A J Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 Malega otro?i?a merkam, pa je ful pridna in dobr dojema stvari (ne je NE)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 je Symon napisal: Absolutno. Ampak ponavadi dobivam delo ko nekaj kon?am tu je bil pa udarec polno zadev naenkrat in je bil ?ok ampak, da se razumemo sem vse naredil ?e isti dan res pa sem naredil dosti kilometrine. kilometrina zakon edin manj je zakon, ko mas lastno firmo ampak vseen rajs to kot placat ddv Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Gorjup13 Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 je Symon napisal: V ponedeljek sem imel ful dela na ?ihtu in bil posledi?no slabe volje zato mi je ?efica na mizo podtaknila Milko (z jogurtom) ampak se je iz trme nisem dotaknil. Samo me skrbi, po?asi se bom zlomil in jo na?el ker z jogurtom je res dobra. Men jo prnes pa te je re?m Citiraj
jures Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 je LabiGT napisal: kilometrina zakon edin manj je zakon, ko mas lastno firmo ampak vseen rajs to kot placat ddv Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sishi Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 je LabiGT napisal: kilometrina zakon Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.