Z M A J Napisano 14. november, 2010 Prijavi Napisano 14. november, 2010 Niti me ne bolijo kej dost noge, ?eprov smo u?er hodil k zmaji! P,S. - Nizde sliko zapopaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 14. november, 2010 Prijavi Napisano 14. november, 2010 Kero pa ?e?, mam jih kr ene par Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
KAALman Napisano 14. november, 2010 Prijavi Napisano 14. november, 2010 evo, kon?no doma... po 12 dnevih terena Citiraj LP KAALman
Deeyan Napisano 14. november, 2010 Prijavi Napisano 14. november, 2010 Pojutri?njem pa neki bo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 14. november, 2010 Prijavi Napisano 14. november, 2010 evo, kon?no doma... po 12 dnevih terena To bo polno dnevnic Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 15. november, 2010 Prijavi Napisano 15. november, 2010 Kero pa ?e?, mam jih kr ene par Tisto ko so nas stare mame slikale na cilju! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 15. november, 2010 Prijavi Napisano 15. november, 2010 Danes dobil svojo prvo pravo pla?o lih ska?em ne od veselja, jokou pa tut ne bom. Citiraj
Z M A J Napisano 16. november, 2010 Prijavi Napisano 16. november, 2010 Sm dans z za?udenjem (pr bremzanju do podna - pani?no) porajtu da se pr Laguni vsi oz. 6 smernikov, samodejno vklopi ob podn bremzi, ker tok hitr jih sam zihr nism uklopu, med ?lajfanjem napovhn! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 16. november, 2010 Prijavi Napisano 16. november, 2010 Zamenu prednji kolesni le?aj! Pa bo lohk muzka spet bolj potiho! Citiraj
Panter23 Napisano 16. november, 2010 Prijavi Napisano 16. november, 2010 Kon?no napisal ?lanek za tretje mnenje - test nove mazde6 iz prej?njega tedna Mi ga je lektorirala bolj?a polovica (Ko bo objavljen na strani pa bom prosu za podporo ) Citiraj
Gorjup13 Napisano 16. november, 2010 Prijavi Napisano 16. november, 2010 Upisal se na fitens, in fitensiral kupil nov telefon (Samsung Wave) Citiraj
jures Napisano 17. november, 2010 Prijavi Napisano 17. november, 2010 Upisal se na fitens, in fitensiralkupil nov telefon (Samsung Wave) Na stara leta bo? pa iskal bazen za hrbet Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 17. november, 2010 Prijavi Napisano 17. november, 2010 Mam dans dopust (u slu?bi bi bla tadouga sreda, do 16.30), pa grem u toplice s tamalim Drobi?kom! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 17. november, 2010 Prijavi Napisano 17. november, 2010 Na stara leta bo? pa iskal bazen za hrbet jaz sem ga ze najdel Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 17. november, 2010 Prijavi Napisano 17. november, 2010 Malcam. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 17. november, 2010 Prijavi Napisano 17. november, 2010 Dans nisem preve? zgovorn, enkat za spremembo (niti na forumu niti v ?ivo al pa po Mobi?uku)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 17. november, 2010 Prijavi Napisano 17. november, 2010 Rde?a levinja kon?no doma Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Hanco Napisano 17. november, 2010 Prijavi Napisano 17. november, 2010 Rde?a levinja kon?no doma in hitrostna razlika med V6 in C ? Citiraj
Z M A J Napisano 17. november, 2010 Prijavi Napisano 17. november, 2010 Rde?a levinja kon?no doma ?estitke, a se ?e vozi? z njo in ustrahuje? nedol?ne mimo-voze?e?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 17. november, 2010 Prijavi Napisano 17. november, 2010 in hitrostna razlika med V6 in C ? Uf ne upra?i, sploh mi ni ?al, da se na koncu nism C-jke lotu ?estitke, a se ?e vozi? z njo in ustrahuje? nedol?ne mimo-voze?e?! Itaq, sploh nvem kaj je tolk zanimivga, da tolk bulijo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazda-mx3 Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 Kaj je banda mazda?ka, a ste kaj pridni? Lep pozdrav vsem! Luka Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
a_sist Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 kupil hi?o in twingota za punco na isti dan Citiraj
LabiGT Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 vceraj sem (po dolgem casu) poslusal cd iz hi-fija...zakon...ne pa tole mp3 sranje Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 Kaj je banda mazda?ka, a ste kaj pridni? Lep pozdrav vsem! Luka Pridni smo k zmaji (vsak na svojem podro?ju)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.