Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

vceraj sem (po dolgem casu) poslusal cd iz hi-fija...zakon...ne pa tole mp3 sranje

To je prava stvar.Mp3 je kot bi poslu?al kasete napram vinilni plo??i. :D

Napisano

vceraj sem (po dolgem casu) poslusal cd iz hi-fija...zakon...ne pa tole mp3 sranje

Problem je ze da so novodobne naprave bolj prilagojene mp3 jem kot pa cdjem :vskalo:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Problem je ze da so novodobne naprave bolj prilagojene mp3 jem kot pa cdjem :vskalo:

Zato pa je treba nabavit kaken stari,15 let, Marantz CD player in u?ivati v skoraj analognem zvoku. :P

Napisano

Kok pa?e savna po bednem dnevu v slu?bi=)

?e si mev ?e kake tete zraven, pol itaaak! :bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Evo, stylish spredni odbija? (plug) je v ?prickitu, ve? pride zve?er v temi ''home made styling dodatki'' :D

panoramska.jpg
Napisano

moj avto je ful poskocen,mislim da sem redbull notri natankal namesto nafte:)..zgleda kot da jih imam 200KM pod haubo..pa nevem zakaj... :zvizga:

www.trziskisladoled.si

Napisano

moj avto je ful poskocen,mislim da sem redbull notri natankal namesto nafte:)..zgleda kot da jih imam 200KM pod haubo..pa nevem zakaj... :zvizga:

A mrbit vem jaz? :ne vem: :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Zdle sm si 1.u ?ivlenju pogledu kako zgleda forum prek Mobi?uka (doma? wi-fi)! :danzoman:

Napisano

Uspe?no pove?ali navor ?e 3 in 4. uporabniku mazd... :bravo::bravo: malo vi?je :blush:

?e ?e koga zanima je na voljo

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Moram pohvalt mojga mehankarja Simona, ki se res potrud, cene pa ma minimalne (glede na to da vozm Renoja, je to kr relevantna zadeva)! :bravo::harhar:

Isto?asno pa moram pohvalit tut od Siriusa preparat Metabond za menjalnike - matr zdej se pa tko teko?e ?alta da je to noro! :notworth::party0035::cheers:

Napisano

od 10:00 ze jem icemanovo torto, pa se kar ne morem nehat.....jutri spet :blush:

Napisano

Dans - kljub malenkostnemu de?ju (sem pa? trmast), opral avto, mazdojca, ki je bil total zapacan! :danzoman:

Napisano

Jem torto....

Napisano

takoj

Napisano

Zdele gledam Kursad?ije - SLO izvedba, hudo za dol past! :danzoman::bravo:

Napisano

S5 sem zapravljal. :blush:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.