Alex Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 vceraj sem (po dolgem casu) poslusal cd iz hi-fija...zakon...ne pa tole mp3 sranje To je prava stvar.Mp3 je kot bi poslu?al kasete napram vinilni plo??i. Citiraj
jures Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 vceraj sem (po dolgem casu) poslusal cd iz hi-fija...zakon...ne pa tole mp3 sranje Problem je ze da so novodobne naprave bolj prilagojene mp3 jem kot pa cdjem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 Problem je ze da so novodobne naprave bolj prilagojene mp3 jem kot pa cdjem Zato pa je treba nabavit kaken stari,15 let, Marantz CD player in u?ivati v skoraj analognem zvoku. Citiraj
rendy Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 zamenju prednje plo??ice in spet bremza kot je treba Citiraj
Gorjup13 Napisano 18. november, 2010 Prijavi Napisano 18. november, 2010 Kok pa?e savna po bednem dnevu v slu?bi=) Citiraj
Z M A J Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 Kok pa?e savna po bednem dnevu v slu?bi=) ?e si mev ?e kake tete zraven, pol itaaak! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 Evo, stylish spredni odbija? (plug) je v ?prickitu, ve? pride zve?er v temi ''home made styling dodatki'' Citiraj
Z M A J Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 To pa pod muss poka?i pol! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 To pa pod muss poka?i pol! Agree Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
iceman22 Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 moj avto je ful poskocen,mislim da sem redbull notri natankal namesto nafte:)..zgleda kot da jih imam 200KM pod haubo..pa nevem zakaj... Citiraj www.trziskisladoled.si
Hanco Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 pohvala markotu-max3 za super servis Citiraj
Boss Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 moj avto je ful poskocen,mislim da sem redbull notri natankal namesto nafte:)..zgleda kot da jih imam 200KM pod haubo..pa nevem zakaj... A mrbit vem jaz? :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 Zdle sm si 1.u ?ivlenju pogledu kako zgleda forum prek Mobi?uka (doma? wi-fi)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 20. november, 2010 Prijavi Napisano 20. november, 2010 Uspe?no pove?ali navor ?e 3 in 4. uporabniku mazd... malo vi?je ?e ?e koga zanima je na voljo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 20. november, 2010 Prijavi Napisano 20. november, 2010 Uspe?no pove?ali navor ?e 3 in 4. uporabniku mazd... malo vi?je ?e ?e koga zanima je na voljo Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 20. november, 2010 Prijavi Napisano 20. november, 2010 Moram pohvalt mojga mehankarja Simona, ki se res potrud, cene pa ma minimalne (glede na to da vozm Renoja, je to kr relevantna zadeva)! Isto?asno pa moram pohvalit tut od Siriusa preparat Metabond za menjalnike - matr zdej se pa tko teko?e ?alta da je to noro! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
kowkele Napisano 20. november, 2010 Prijavi Napisano 20. november, 2010 Uspe?no pove?ali navor ?e 3 in 4. uporabniku mazd... malo vi?je ?e ?e koga zanima je na voljo Ja, malo pa se pozna... Citiraj
jures Napisano 20. november, 2010 Prijavi Napisano 20. november, 2010 od 10:00 ze jem icemanovo torto, pa se kar ne morem nehat.....jutri spet Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 21. november, 2010 Prijavi Napisano 21. november, 2010 Dans - kljub malenkostnemu de?ju (sem pa? trmast), opral avto, mazdojca, ki je bil total zapacan! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 21. november, 2010 Prijavi Napisano 21. november, 2010 Jem torto.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 21. november, 2010 Prijavi Napisano 21. november, 2010 Jem torto.... jures zredu se bos.. a prides k meni delat? Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 21. november, 2010 Prijavi Napisano 21. november, 2010 takoj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Hanco Napisano 21. november, 2010 Prijavi Napisano 21. november, 2010 vse pohvale SPEEDu k ns je cele retardirane domov prpelu Citiraj
Z M A J Napisano 21. november, 2010 Prijavi Napisano 21. november, 2010 Zdele gledam Kursad?ije - SLO izvedba, hudo za dol past! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 S5 sem zapravljal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.