Z M A J Napisano 23. november, 2010 Prijavi Napisano 23. november, 2010 Prejle uspe?no okopal, nahranu in uspaval malo deklino! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 24. november, 2010 Prijavi Napisano 24. november, 2010 Kupil 4 original MPS litke, cena v primerjavi z novimi drobi?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 24. november, 2010 Prijavi Napisano 24. november, 2010 Kupil 4 original MPS litke, cena v primerjavi z novimi drobi?. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Z M A J Napisano 24. november, 2010 Prijavi Napisano 24. november, 2010 Dans opravu "gumarski posel", kar pomen da je priprava na zimo uspela! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 24. november, 2010 Prijavi Napisano 24. november, 2010 Kupu ?e eno Xedos 9 za dele!! Pa preden me napadete - je brez motorja! Citiraj
Deeyan Napisano 25. november, 2010 Prijavi Napisano 25. november, 2010 Kupu ?e eno Xedos 9 za dele!! Pa preden me napadete - je brez motorja! je to ta? http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=4085537 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jstdoma Napisano 25. november, 2010 Prijavi Napisano 25. november, 2010 je to ta? http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=4085537 Mislm da ni ta - ker sm jo kupu v LJ. Glih ?e je ?e ta ?la naprej. Jo sploh ?e nisem vidu podnevi - tko da sploh ?e ne vem to?n kako zgleda!?! Citiraj
Z M A J Napisano 25. november, 2010 Prijavi Napisano 25. november, 2010 Zgleda se je LPG odlo?u sam od sebe, da zadeva zalaufa (razen prosti tek v?as mal prenizko pade), druga?e pa mu o?itno Verov?kova plin bolj ustreza kakor Petrol! Se prav mi manjka samo ?e kake fine nastavitve pa bo tipi topi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2010 Prijavi Napisano 25. november, 2010 Dubu prvi paket iz Nem?ije. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 25. november, 2010 Prijavi Napisano 25. november, 2010 Dans opravu "gumarski posel", kar pomen da je priprava na zimo uspela! Jaz tud.. za dva avta pa, ?e gume in feltne spucat ter namazat pa je ?lo skor pol dneva da sem ?e vse odnesu in prnesu s podstrehe. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. november, 2010 Prijavi Napisano 26. november, 2010 V?eraj dobil ?e en paket iz UK in ?e glavnega iz nem?ije. Nau me ve? zeblo zjutraj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 26. november, 2010 Prijavi Napisano 26. november, 2010 V?eraj dobil ?e en paket iz UK in ?e glavnega iz nem?ije.Nau me ve? zeblo zjutraj. A smo mal srcklani? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. november, 2010 Prijavi Napisano 26. november, 2010 Razvada. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 26. november, 2010 Prijavi Napisano 26. november, 2010 A smo mal srcklani? Premium razvada! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 26. november, 2010 Prijavi Napisano 26. november, 2010 Sm posodu Hanćotu moj nekdanji uporabni?ki profil (Bo?ti ga ?e ni dodal u Klubskega), tko da ?e bo kake neumnosti pisal - wasnt me! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 26. november, 2010 Prijavi Napisano 26. november, 2010 Mene tut u klubskega... Citiraj
Z M A J Napisano 26. november, 2010 Prijavi Napisano 26. november, 2010 Bo?tiju napi?, Han?o mu je ?e, sam neki cajta traja, da se zadeva izvede! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 26. november, 2010 Prijavi Napisano 26. november, 2010 Mene tut u klubskega... mo?kega? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 26. november, 2010 Prijavi Napisano 26. november, 2010 fajn ga mede Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 26. november, 2010 Prijavi Napisano 26. november, 2010 Letne gume so zakon Od ?rnu? pa do doma nobenega problema Citiraj
Hanco Napisano 26. november, 2010 Prijavi Napisano 26. november, 2010 Sm posodu Hanćotu moj nekdanji uporabni?ki profil (Bo?ti ga ?e ni dodal u Klubskega), tko da ?e bo kake neumnosti pisal - wasnt me! haha kr zdej se tuki zgovarji Citiraj
Alex Napisano 26. november, 2010 Prijavi Napisano 26. november, 2010 Letne gume razturajo.A vi rabite zimske? Citiraj
Z M A J Napisano 26. november, 2010 Prijavi Napisano 26. november, 2010 Sam dans testiru in ugotovu, da nimam tok slabih gum! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 26. november, 2010 Prijavi Napisano 26. november, 2010 Sava S3 so zakon... Se strinjam Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.