qwerty Napisano 5. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 5. december, 2010 Jst sm se pa naspav k zmaj! blagor tebi... jaz pa ?e drugi nasprosyn speko... glavobol press. Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 5. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 5. december, 2010 u jst bi se mogu pa za izpit pa se mi nekak nda Kje je pa poro?io o novoletni fe?ti? al je to bolj varjanta SE NE GOVORI NI? NAOKOLI Aja, pa to je "na?a" nova ?vau Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 5. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 5. december, 2010 Mah sj ni blo slabo, hrana sprejemljivo dobra, pija?a zastonj tut ni ?voh doklr ne vid? da kelnar postan pir mal s slamco preme?a pa ga nese na mizo, pol pa ni tok fajn ve? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 5. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 5. december, 2010 Jzt sm pa prejle Evito mal na sneg odnesu, pa na sanke posadu, pa se je kr dobr furala na sankah, glede na do ta ?e ni niti 1 let stara! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 5. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 5. december, 2010 Kon?no se mi je ratalo meeta udele?it ?e izvzamemo mrz je blo fajn, sploh moj zaklu?ek k ?efu avto ni hotu u?gt (alfa kaj pa pr?akuje?) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 5. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 5. december, 2010 Upam da mi je na slu?beni novoletni uspel zapravit bo?i?nice katero itak ne bomo dobili Vsaj ob ene enih zjutraj sem na enem ?anku od treh videl da smo ?e pribli?no pri 7000 eur (koktejli,pivo,vino,..), zdej mi je jasno zakaj ?e predno sem popil do konca so mi ?e drugi kozarec ponujali ...tako da upam da mi je do treh ratal, piko na I smo nardil v TOP-u, dam pri?el ob pol sedmih zjutri, pa itak da tak prehlad prvleku da se mi bo utrgal. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 5. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 5. december, 2010 Kon?no se mi je ratalo meeta udele?it ?e izvzamemo mrz je blo fajn, sploh moj zaklu?ek k ?efu avto ni hotu u?gt (alfa kaj pa pr?akuje?) Nono, poj bo? pa jamru, k ti bo pla?o zni?u Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 5. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 5. december, 2010 Nono, poj bo? pa jamru, k ti bo pla?o zni?u mi je ne more cant get any lower at all (nvm ?e se je s tem lih za hvalt) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 6. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 6. december, 2010 Crknu bencinar !!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 6. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 6. december, 2010 Edini na forumu ta moment! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 6. december, 2010 Avtor Prijavi Deli Napisano 6. december, 2010 Najdla polnilc za fotoaparat,..po dveh mescih,...?ist happy Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 6. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 6. december, 2010 Crknu bencinar !!!! a si tankal nafto noter? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 6. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 6. december, 2010 a si tankal nafto noter? jaz jo ko se ljudje zajebejo in v dizle bencin nato?ijo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 6. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 6. december, 2010 a si tankal nafto noter? Pa ne moj, je pa tud benznavor. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 6. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 6. december, 2010 Dans relativno dobr komuniciram s strankami (de?urn po tel. ta tedn)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 6. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 6. december, 2010 Bila celo leto ful pridna, kar je tut Mklau? opazil Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 6. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 6. december, 2010 Bila celo leto ful pridna, kar je tut Mklau? opazil Ah to ni to, zgleda da si mu dobr nastaula in ti je za celo leto odpustil. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 6. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 6. december, 2010 Crknu bencinar !!!! Nemogo?e Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 6. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 6. december, 2010 Crknu bencinar !!!! a ma? zdej LPG? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 6. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 6. december, 2010 Zdele sm testiru mal vina, ki sem ga polet prnesu s Kor?ule - matr to je tok mo?no, da lohk po dveh po?irkih u komo pade?, pa ?e iz pivske forme sem totalno ven! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 6. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 6. december, 2010 Zamenju olje in oljni filter, in odkar ni ve? tega smrdljivga valvolina notr, dro?nik tih k ?e nkol, motor prede k muck :mi pijemoo: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 6. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 6. december, 2010 Metabond GT inside! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 6. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 6. december, 2010 Kjer ole si dau not? k men tut ropota pa zdj vem da mam valovline not, bom po zimi mogu menat pa bi dau kj da nou ropotal (al pa vsaj probou da nou) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 7. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 7. december, 2010 a ma? zdej LPG? ?ene?e, je v delu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 7. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 7. december, 2010 prehitu plokija pri nadajevanju zgodbice dau 18? za mi?ko ki stane ve? kot 60? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.