Z M A J Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 Popoldne grem v ljubljano gledat neke lu?ke al kaj, full sem zadovoln, ker bom z fu?em zamudu za 1 dan. Jebe? lu?ke (z velko in malo za?etnco, hehe), ?im ve? kuhanga vina popit in pa kej Tamedenga! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 Popoldne grem v ljubljano gledat neke lu?ke al kaj, full sem zadovoln, ker bom z fu?em zamudu za 1 dan. Stari kaj si se odlo?o da bo? zamenjal? isti model samo mlaj?a generacija predvidevam. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Sishi Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 ah ok. vem kako so priponkani ker sem svoje sam slekel pa nazaj priponkal (neki blo treba popravt)zato sm mislu da lahko tapetnik samo po original prevlekah za?ije ?e jih nese?. Aja..?e si sam sposoben sle?t pa nazaj oble?t/priponkat pol lahko tudi samo prevleke odnese?...cena bi bila pol cca 200? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
YavarYe X6V6 Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 Stari kaj si se odlo?o da bo? zamenjal? isti model samo mlaj?a generacija predvidevam. Ma nam menou, ker to sem na?tudiru(kokrtolk) kako jo pregovort v karkoli, brez kakega velikega napora. PS. Pa dobr in rada pospravla in puca. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 Popoldne grem v ljubljano gledat neke lu?ke al kaj, full sem zadovoln, ker bom z fu?em zamudu za 1 dan. A ti tud? To bo po moje ful spektakel.... v?eraj sm pa tamala pelju v city park, lego, hot wheels, vlakci...sem mel 1 uro frej, druga?e ?e naprej samohranilec Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 A ti tud? To bo po moje ful spektakel.... v?eraj sm pa tamala pelju v city park, lego, hot wheels, vlakci...sem mel 1 uro frej, druga?e ?e naprej samohranilec Js se ?e dolgo sam prehranjujem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 Popoldne grem v ljubljano gledat neke lu?ke al kaj, full sem zadovoln, ker bom z fu?em zamudu za 1 dan. ja zamudu bos..js cakam ta komfort blinker ze vec kot eno leto..zgleda da bom mogu vnaprej placat in potem rezervirat termin... Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 ja zamudu bos..js cakam ta komfort blinker ze vec kot eno leto..zgleda da bom mogu vnaprej placat in potem rezervirat termin... Sj o tem govorim.Pa tud ?alabajzar u SMD ?e ni naredu in ga morm zdej 2 dni buzerirat, da mi nardi.A se lahko zmenva za pondelk popoldne ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 opa konca en termin se je najdu..ni panike poklici me ko bos imel cas..mal te morem drazit..pa sej itak ne cakam tok dolgo ..ce bi vedu da mam tok casa bi se diplomo umes pisal... ..ko bos imel cas se slisva..pa upam da si kj za maglenke postudiral.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Hanco Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 ?e v doma?i oskrbi Filter je ?e premontiran Citiraj
LabiGT Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 pa sej ni super grd (SG RD) prav lep je Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 ?estitke ob nakupu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Hanco Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 z malo modifikacij bo zgledal prav fletno trenutno ima gor 185 gume in zelo velik ET in grdo zgleda Spomladi bo pa za?ivel v pravih ?evelj?kih in malo temnih ?ip Malo bo tudi bli?je tlom ker je res TERENC Citiraj
Z M A J Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 Zgleda ful ohranjen! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 A ti tud? To bo po moje ful spektakel.... v?eraj sm pa tamala pelju v city park, lego, hot wheels, vlakci...sem mel 1 uro frej, druga?e ?e naprej samohranilec Ja sj da bi pr?u pa pozdravt to pa ne Hanco velik sre?e in veselja s to mazdico Citiraj
jures Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 Ja sj da bi pr?u pa pozdravt to pa ne Hanco velik sre?e in veselja s to mazdico kam pa? Lu?ke odpadle, bodo ?ez vikend, vodja logistike zatajil ker je imel spet 12343822222x opravil... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 @Han?o, upam da ne bo treba ?e ene kupvat, tokrat bl merkat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 kam pa? Lu?ke odpadle, bodo ?ez vikend, vodja logistike zatajil ker je imel spet 12343822222x opravil... bigbang city park oddelek ra?unalni?tva Citiraj
iceman22 Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 bigbang city park oddelek ra?unalni?tva mogoce pridem js tezit za kak prenosni disk ok?mate kj popusta? Citiraj www.trziskisladoled.si
Hanco Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 @Han?o, upam da ne bo treba ?e ene kupvat, tokrat bl merkat! ne ne za tole so pa ?e veliki na?rti muka ?e kar fajn, ta vikend fedri + amortizerji, mogo?e tudi auspuh kmalu za tem pa muska in temnenje ?tevce imam ?e naro?ene... p.s. hvala za vzpodbudo Citiraj
Gorjup13 Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 mogoce pridem js tezit za kak prenosni disk ok?mate kj popusta? mamo jih ?e za popust bi se tut dal zment ampak ?e ?? cnj skos pridt naro? na spletu, pla?i po predra?unu in nared osebni prevzem v megi pol me prid pa u city-ja pozdravt Citiraj
Deeyan Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Han?o, velik varnih km-jev ko bo? pa za?el prodajat biv?o po delih pa jav Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Han?o razturi sceno, naj bo lep?a kokr prej?nja, ?e ne drugo vsaj ?trihnena (ko si reku da je bla bl rev??na una prej)! Aja peeetek je! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOBI Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Hanco lepa je,ti jo samo porihti,obvezno pa ko bos staro razdiral shrani zadnje zavorne celjusti na lepo suho mesto ker so komplet obnovjene in ti znajo se prav prit Citiraj MAZDA POWER
YavarYe X6V6 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Naro?il NOV TIP tablic, za Sakerja III. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.