Z M A J Napisano 23. december, 2010 Prijavi Napisano 23. december, 2010 Ne dobri, VRHUNSKI! Bmw pa je v mojih o?eh - hm mal "nastopa?ki", da ne re?em trenirkarski, po osebah ki ga vozjo sode?! Skratka za moje pojme Bmw in Mercedes Benz nista v isti ligi! No zdej pa me lohk spljuvate, ker sem pristranski in ker ne maram wannabe pomembne?ev, ki furajo eno od omenjenih firm! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 23. december, 2010 Prijavi Napisano 23. december, 2010 Zelc bo ponorel pa namesto trenirk oblekel kavbojke! ?eprav kar se mene ti?e imata obe znamki nekatere vrhunske avtomobile in ne bom ne eno ne drugo znamko pljuval. Citiraj
Grega_ Napisano 23. december, 2010 Prijavi Napisano 23. december, 2010 Bmw pa je v mojih o?eh - hm mal "nastopa?ki", da ne re?em trenirkarski, po osebah ki ga vozjo sode?! ..ja bmw 5, X5 in X6, ......trojka in enka sta ok, x3 je pa itak za ?enske Citiraj
Z M A J Napisano 23. december, 2010 Prijavi Napisano 23. december, 2010 U X6 sem se pa zljubu, to priznam! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 23. december, 2010 Prijavi Napisano 23. december, 2010 U X6 sem se pa zljubu, to priznam! Najbolj pri X6 mi je sme?no da glede na to kako ogromen zgleda ima samo 4 sede?e (na zadnji klopi samo 2)....kot katrca Citiraj
Boss Napisano 23. december, 2010 Prijavi Napisano 23. december, 2010 Sam res X6 je velik kot en manj?i kamion in je ?e za moje pojme bistveno prevelik. Citiraj
madmax Napisano 23. december, 2010 Prijavi Napisano 23. december, 2010 predhodnik X6: meni osebno je X6 v top 10 najbl bednih vozil kar jih je zapeljalo na ceste neposre?en penis extension Citiraj
jures Napisano 23. december, 2010 Prijavi Napisano 23. december, 2010 Sam res X6 je velik kot en manj?i kamion in je ?e za moje pojme bistveno prevelik. ki se je ritensko zaril pod drugega Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 23. december, 2010 Prijavi Napisano 23. december, 2010 Merkam Evito - ful je pridn ta puhek! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 23. december, 2010 Prijavi Napisano 23. december, 2010 Na na?i ulici parkirana nova M5. Sej sploh ni tko grda Citiraj
Alex Napisano 23. december, 2010 Prijavi Napisano 23. december, 2010 Sam res X6 je velik kot en manj?i kamion in je ?e za moje pojme bistveno prevelik. Samo jaz bi pa od teh kvazi terencev glih in edino ,mogo?e, tega imel.Ker pa? no?e skrit,da ni suv kot ve?ina preoble?enih limuzin. Citiraj
Z M A J Napisano 23. december, 2010 Prijavi Napisano 23. december, 2010 Na na?i ulici parkirana nova M5. Sej sploh ni tko grda Mazda al una neka ?vabska firma? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 23. december, 2010 Prijavi Napisano 23. december, 2010 Mazda al una neka ?vabska firma? Mazda it is, halo Citiraj
LabiGT Napisano 23. december, 2010 Prijavi Napisano 23. december, 2010 caki caki...M5 je bmwmazda 5 pa je mazda M5 je legenda....ne morem se odlocit kater je najboljsi, mogoce tale ker sem sam mel to serijo (520i) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 23. december, 2010 Prijavi Napisano 23. december, 2010 Zelc bo ponorel pa namesto trenirk oblekel kavbojke! ?eprav kar se mene ti?e imata obe znamki nekatere vrhunske avtomobile in ne bom ne eno ne drugo znamko pljuval. Sam res, Zelc bi ?e tut lohk po?as predstavu svojo makino Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 24. december, 2010 Prijavi Napisano 24. december, 2010 Kot vsako leto dobil interclass Mazda koledar Uklopko MPS3 je gor .... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 24. december, 2010 Prijavi Napisano 24. december, 2010 Kot vsako leto dobil interclass Mazda koledar Uklopko MPS3 je gor .... A to sam vi dobite kateri ste CX7 kupili??? jest sam ene ?udne kataloge dobivam od Cosmosa,hehe. Al se pa Interclass rad izprsi. Citiraj
uklopko Napisano 24. december, 2010 Prijavi Napisano 24. december, 2010 jures kar provociraj Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 24. december, 2010 Prijavi Napisano 24. december, 2010 kupu nokio n8 ql, pol boma pa kmal 2, ki si bosta lastila Mazdo 323F GT in Nokio n8 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Hanco Napisano 24. december, 2010 Prijavi Napisano 24. december, 2010 ql, pol boma pa kmal 2, ki si bosta lastila Mazdo 323F GT in Nokio n8 350? pa đabest Citiraj
Z M A J Napisano 25. december, 2010 Prijavi Napisano 25. december, 2010 350? pa đabest Neb mev telefona znamke N.... pa ?e mi jo zastojn ?enka?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 25. december, 2010 Prijavi Napisano 25. december, 2010 Neb mev telefona znamke N.... pa ?e mi jo zastojn ?enka?! enako, finci so opravli pri men Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 25. december, 2010 Prijavi Napisano 25. december, 2010 po bo?i?nem kosilu pa... Citiraj LP KAALman
uklopko Napisano 25. december, 2010 Prijavi Napisano 25. december, 2010 ta je pa ?e nefiltriran Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.