KAALman Napisano 25. december, 2010 Prijavi Napisano 25. december, 2010 ta je pa ?e nefiltriran nema zime, ga bom jaz prefiltriral je pa izvrsten! Citiraj LP KAALman
Hanco Napisano 25. december, 2010 Prijavi Napisano 25. december, 2010 ?e zadnja slikca potem pa veselo na delo Citiraj
Deeyan Napisano 25. december, 2010 Prijavi Napisano 25. december, 2010 350? pa đabest np, prek bolhe nov zapakiran 400? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ninja Napisano 25. december, 2010 Prijavi Napisano 25. december, 2010 Jest mam pa HTC Desire HD Citiraj
Z M A J Napisano 25. december, 2010 Prijavi Napisano 25. december, 2010 Dana?n dan sm namenu po?itku! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 26. december, 2010 Prijavi Napisano 26. december, 2010 kupu nokio n8 kaki so kej prvi ob?utki, je ok telefon? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 27. december, 2010 Prijavi Napisano 27. december, 2010 Ful je dobr vzdu?je v slu?bi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 27. december, 2010 Prijavi Napisano 27. december, 2010 Jest mam pa HTC Desire HD Odkar sem se navadil na Iphone 3GS ga ne zamenjam ve?....?eprav vem da ga ne koristim 100% za vse kar nudi mi je top of the top Druga?e pa Mazda je zakon, ?e kaj crkne je to varovalka in Xenon spet pere lu?i (krivdo da je ?la varovalka pa valim na sneg in zmrzal prej?nji teden) Citiraj
iceman22 Napisano 27. december, 2010 Prijavi Napisano 27. december, 2010 Odkar sem se navadil na Iphone 3GS ga ne zamenjam ve?....?eprav vem da ga ne koristim 100% za vse kar nudi mi je top of the top js sem se tudi ful navadu na iphona,in vrjetn naslednji tulifon bo iphone 4.. Citiraj www.trziskisladoled.si
lesko Napisano 27. december, 2010 Prijavi Napisano 27. december, 2010 pa je ?la bo?i?nica za gradbene mre?e ?e dobro da so ble po ?u?mu? ceni Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
Z M A J Napisano 27. december, 2010 Prijavi Napisano 27. december, 2010 pa je ?la bo?i?nica za gradbene mre?e ?e dobro da so ble po ?u?mu? ceni Mora? se merkat kake ovadbice (g. Lojz je nekje iz tvojih krajev, se mi zdi)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 27. december, 2010 Prijavi Napisano 27. december, 2010 1.natankal avto 2.avto peljal v pralnico 3.kupil vinjeto pripravljen na ponovoletno sezono Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BOBI Napisano 27. december, 2010 Prijavi Napisano 27. december, 2010 jaz tudi kupil pinki vinjeto Citiraj MAZDA POWER
Z M A J Napisano 27. december, 2010 Prijavi Napisano 27. december, 2010 Jzt pa resno razmi?ljam, dbi ?el na Pravni fax (kr dost izpitov bi mel ?e priznanih kokr vem), pa se mi odprejo ?ist nove razse?nosti, ne pa tale neka Upravna fak. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
kowkele Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 ?e danes, potem pa malo fraj... Citiraj
Z M A J Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 Napredoval na delovnem mestu, zdej bojo tut finance nekolko izbolj?ane! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
lesko Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 Mora? se merkat kake ovadbice (g. Lojz je nekje iz tvojih krajev, se mi zdi)! sm sli?ov za njega, je ala chuck norris Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
jures Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 sm sli?ov za njega, je ala chuck norris V petek, ali soboto je Texas Ranger padel s helikopterja kakih 20m na tla - in je moral celo na bolni?ko....!!!! To je bila neka napaka v scenariju.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 No od vceraj ko je ?el Exeo na popravilo vrat se furam z MX5, ?ist not spet padu, ko me kli?ejo, v veliko zadovoljstvo sporo?amo da je avto ?e fertik in to s celim novim mehanizmom....jaz pa sad face... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 evo... v 15 minutah menjal obe xenonki na hitrolete?i?rniprasici hvala o?etu, da mam dolge in tanke prste... edina jeba je, da nimam zaprte gara?e Bo?tjan! Grazie! mhehe... pa 200 metrov sem z Doggyjem naredil... mogo?e grem v petek celo na silvestrsko kro?no vo?njo, ?e bo vreme tak ko danes Citiraj LP KAALman
iceman22 Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 mazda diha z novimi pljuci...kupu sem filter K&N... Citiraj www.trziskisladoled.si
kowkele Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 mazda diha z novimi pljuci...kupu sem filter K&N... tudi jaz sem ga dal not takoj po upgrade-u.... Citiraj
iceman22 Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 sam meni ne pomaga..se vedno ga zabije..kaj pa tebi? Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 sam meni ne pomaga..se vedno ga zabije..kaj pa tebi? daj na manj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 uspe?no opravu menjavo olja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.