Hanco Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 Mazdica je spet tako nizka kot mora bit Citiraj
iceman22 Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 daj na manj sej sem dal na manj..mam na 8 pa ga zabije..prej sem pa imel na 7 pa normalno..tko da nevem kaj je.. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 od 4 naprej ni razlike v mo?i, gre samo za razmerje obratov (delovno polje), tudi ce das 5 bo ?e enako, le vi?jek o gre? bolj se koncentrira na nizje obrate - za prilagajanju stilu voznje PA ?e nekaj, sedajle zunaj je mraz in je zrak popolnoma druga?en kot na primer pri 15C (Enako pri velikih vro?inah) Jaz imam pozimi na?timano na 5 (ker itak drsi povsod) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 od 4 naprej ni razlike v mo?i, gre samo za razmerje obratov (delovno polje), tudi ce das 5 bo ?e enako, le vi?jek o gre? bolj se koncentrira na nizje obrate - za prilagajanju stilu voznje no js b rad da zagrabi ze pri nizkih obratih..sam ocitno mi ne bo uspelo.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 mazda diha z novimi pljuci...kupu sem filter K&N... Jaz ga tud ?e ?akam... kot vidim bo pa to ?e ena nepotrebna investicija Citiraj
Z M A J Napisano 28. december, 2010 Prijavi Napisano 28. december, 2010 Sm torej dolil omenjeni liter dodatne hladilne, da bo bl gorak voz za pozim oz. ga ne bo tok zebl, da bi prmrznu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 Dobil podal?anje pogodbe za 3 mesece Citiraj
BOJČ Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 Jaz ga tud ?e ?akam... kot vidim bo pa to ?e ena nepotrebna investicija Zakaj pa? A ni v redu? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
iceman22 Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 Zakaj pa? A ni v redu? meni se skoraj nc ne pozna..spet mi zabija oz. zmanjka zraka..no bos se mal eksperimentiral.pa sporocim.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 Dans sem kar nekaj dlje potegnu spanec zjutri, pa kljub vsemu ve? kot pol ure prezgodaj na delovnem mestu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOJČ Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 Dans sem kar nekaj dlje potegnu spanec zjutri, pa kljub vsemu ve? kot pol ure prezgodaj na delovnem mestu! Ja sej ni ?udno, ceste so ?ist prazne... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Z M A J Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 Pa parkinga kokr ?e?, tko bi mogl bit vedno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 Evo, zdej pa tut js ubavu N8 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Hanco Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 Evo, zdej pa tut js ubavu N8 welcome to the club Citiraj
jures Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 MX-5 ima sedaj modropiko in?talirano, res lepo pa?e v avto, zvok fenomenalen Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 29. december, 2010 Prijavi Napisano 29. december, 2010 welcome to the club 2nd time in the club Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 30. december, 2010 Prijavi Napisano 30. december, 2010 Kolegica na?la v omari pisarne Teranov liker! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 30. december, 2010 Prijavi Napisano 30. december, 2010 eden redkih likerjev, ki mi je vsec Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 30. december, 2010 Prijavi Napisano 30. december, 2010 Sede k svina mav tega liker?ka popit, med delovnim ?asom, pa ?e posledi?no samo hitreje delam! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
madmax Napisano 30. december, 2010 Prijavi Napisano 30. december, 2010 ja ka?n javni uslu?benc bi pa bil ?e ga nebi vsake tolko malce cuknil med ?ihtom Citiraj
Z M A J Napisano 30. december, 2010 Prijavi Napisano 30. december, 2010 Hehe, itaaak! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 30. december, 2010 Prijavi Napisano 30. december, 2010 Evo kon?n spet usi 4 cilindri lavfajo, poleg zani? kablov (me je veselo rukalo k sem ?latal) je bla tut ena sve?ka kaput Citiraj
jures Napisano 30. december, 2010 Prijavi Napisano 30. december, 2010 Evo kon?n spet usi 4 cilindri lavfajo, poleg zani? kablov (me je veselo rukalo k sem ?latal) je bla tut ena sve?ka kaput ja a si ti menjal pri upaljenem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 30. december, 2010 Prijavi Napisano 30. december, 2010 ja a si ti menjal pri upaljenem A ni logi?no, da pri v?aganem, da te ne zebe v roke, k mena? Citiraj
jures Napisano 30. december, 2010 Prijavi Napisano 30. december, 2010 A ni logi?no, da pri v?aganem, da te ne zebe v roke, k mena? pa obenem o?ivlja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.