Symon Napisano 6. januar, 2011 Prijavi Napisano 6. januar, 2011 sm ponesrec mal "bolj" spelal na zimskih klebercah (novih) pa se je kr pokadilo takoj... V tem vremenu se to res pogosto dogaja, sicer se ne pokadi ampak zakoplje pa hitro. Pa tko, ?e ga natera? v obrate isto ho?e kar kopat. Citiraj
Ploki Napisano 6. januar, 2011 Prijavi Napisano 6. januar, 2011 nevem pol se je pa kadilo iz masine ne no, to zihr ne, ker je grdo zasmrdelo sam so pa ventili bli vceri glasni res glasni... ko je bil mrzel. pol ko se je ogrel je blo ok. ko sm ga pa zastartu je pa prav grdo zaropotal. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 6. januar, 2011 Prijavi Napisano 6. januar, 2011 nevem pol se je pa kadilo iz masine ne no, to zihr ne, ker je grdo zasmrdelo sam so pa ventili bli vceri glasni res glasni... ko je bil mrzel. pol ko se je ogrel je blo ok. ko sm ga pa zastartu je pa prav grdo zaropotal. poglej nivo olja! Citiraj
Z M A J Napisano 6. januar, 2011 Prijavi Napisano 6. januar, 2011 ce je sonce jaz tud delam kroge...pa z odprto streho (ljudje gledajo kot da sem nor)saj gre, kapa pa bunda in gretje dam gor pa ventilator na 2 pa je cist ok edin pozimi me poraba jebe Enkat sm z biv?o Mx5 pelju kolega (zjutri, blo kar par stopinj minusa) brez strehe, pa je kolegu smrkl zmrznu, al pa je sam tko zgledal, pa ?lovk je spominju na Oetzija (pra?loveka)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 6. januar, 2011 Prijavi Napisano 6. januar, 2011 poglej nivo olja! Al pa nalij pravega. Danes delal 15 minut na sakerju, takoj najdu 2 bedne stvari za predelat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 7. januar, 2011 Prijavi Napisano 7. januar, 2011 Petek smo do?akal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 7. januar, 2011 Prijavi Napisano 7. januar, 2011 Al pa nalij pravega. moj ma tako porabo da bolj pazim kater bencin tankam kot katero olje Citiraj
Z M A J Napisano 7. januar, 2011 Prijavi Napisano 7. januar, 2011 A UNP ti ne deluje? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 7. januar, 2011 Prijavi Napisano 7. januar, 2011 verjetno mazanje ventilov Citiraj
Z M A J Napisano 7. januar, 2011 Prijavi Napisano 7. januar, 2011 Uteko?injen Naftni Plin??? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 7. januar, 2011 Prijavi Napisano 7. januar, 2011 deluje od to?ke A do to?ke B. za en drek bolj ali manj. ker sem lena rit (no niti ne, preprosto nisem utegnil) it zadevscne sprogramirat. neki casa sva se z javarjem lovila potem je prisla sola zdej sm spet mel neki casa sm ga hotu sam na hit it pelat kr na plin...? kam ze? tam ko so mi montirali uglavnem. nic pametnega. Citiraj
Grega_ Napisano 9. januar, 2011 Prijavi Napisano 9. januar, 2011 Za Labija Iz Skadarlije - gostilna Putujući glumac Citiraj
uklopko Napisano 9. januar, 2011 Prijavi Napisano 9. januar, 2011 to pa je samo zdrava hrana Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Jest Napisano 9. januar, 2011 Prijavi Napisano 9. januar, 2011 Koncno malo odjuge, da smo lahko doma vozni park spucali brez pojazni, da bi vse sproti zmrzovalo Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Symon Napisano 9. januar, 2011 Prijavi Napisano 9. januar, 2011 To sem jaz storil v petek, parkiral avto pod streho in naslednje jutro opazim, da se na?emu ma?ku fuuul fajn zdi hoditi po haubi in spati na strehi. No vsaj sol sem spral dol. Citiraj
LabiGT Napisano 9. januar, 2011 Prijavi Napisano 9. januar, 2011 Za Labija Iz Skadarlije - gostilna Putujući glumac o jea Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 9. januar, 2011 Prijavi Napisano 9. januar, 2011 Moram pohvalit mojo ma?inco-pri minus 15 v?gala takoj in vsako jutro. Sosed z starim audijem je imel vsako jutro ?ou-program z pri?iganjem. Citiraj
Z M A J Napisano 9. januar, 2011 Prijavi Napisano 9. januar, 2011 Navkljub gnilm pocutu sm ?e zmer pozitivno razpolo?en, edino mal mi je dougcajt! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 9. januar, 2011 Prijavi Napisano 9. januar, 2011 To sem jaz storil v petek, parkiral avto pod streho in naslednje jutro opazim, da se na?emu ma?ku fuuul fajn zdi hoditi po haubi in spati na strehi. No vsaj sol sem spral dol. upam, da se men ne ponovi zgodba s sosedovimi ma?ki, ?e ne bomo mel Ajmoht XD Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 10. januar, 2011 Prijavi Napisano 10. januar, 2011 Na nek n?in kar pa?e bit 1 delovn dam doma! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 10. januar, 2011 Prijavi Napisano 10. januar, 2011 Kupil pinki vinjeto za 75? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Grega_ Napisano 10. januar, 2011 Prijavi Napisano 10. januar, 2011 Kupil pinki vinjeto za 75? Dobra cena, v ?em je problem?? Citiraj
LabiGT Napisano 10. januar, 2011 Prijavi Napisano 10. januar, 2011 mogoce avstrijsko...ki stane manj kot slovenska... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.