Gorjup13 Napisano 14. januar, 2011 Prijavi Napisano 14. januar, 2011 Raztavl smo centralno konzolo popravl meglenke da s5 svetjo, in tankal 39l za 50? kam gre ta svet Citiraj
jures Napisano 14. januar, 2011 Prijavi Napisano 14. januar, 2011 Bemu Jures, dej ?e 1x preber kaj si napisal Kdor zna, zna.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 14. januar, 2011 Prijavi Napisano 14. januar, 2011 Bemu Jures isto so rekl tudi une deci, ki jih jures omenja Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 15. januar, 2011 Prijavi Napisano 15. januar, 2011 Zdele grem s kolegom iz Anglije (Rocky TT) na Velko Planino, upam da bo vremeee! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 15. januar, 2011 Prijavi Napisano 15. januar, 2011 Zdele grem s kolegom iz Anglije (Rocky TT) na Velko Planino, upam da bo vremeee! a ni ta kolega iz Slovenije Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 15. januar, 2011 Prijavi Napisano 15. januar, 2011 Odselil se je v London, konec julija 2010. Vreme je blo fantasti?no (bom ?e kake slike zapopu ob prilki)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 15. januar, 2011 Prijavi Napisano 15. januar, 2011 Hondica je samsa odpravla problem z nedelujo?imi rikvrc lu?mi Citiraj
uklopko Napisano 15. januar, 2011 Prijavi Napisano 15. januar, 2011 verjetno je malo stikalo za?tekalo!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 16. januar, 2011 Prijavi Napisano 16. januar, 2011 verjetno je malo stikalo za?tekalo!! al pa je kje na lu?i slab kontakt (tak primer sm js mel pred kratkim ) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 16. januar, 2011 Prijavi Napisano 16. januar, 2011 Ravnokar sem si 1.v ?ivljenju zmontiral kontaktne le?e v o?i - je kr jeba (oko trza k zmaj ni se ho?e zapret refleksno)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 16. januar, 2011 Prijavi Napisano 16. januar, 2011 Ravnokar sem si 1.v ?ivljenju zmontiral kontaktne le?e v o?i - je kr jeba (oko trza k zmaj ni se ho?e zapret refleksno)! Sam, da se navadi? pa je ok. Mora? pa pravilno prijet veke, druga? jih nikol ne bo? noter dobil. Pomaga tudi ?e se lahko z prstom dotakne? o?i, samo ne premo?no! Obvezno pa imeti ?iste roke!!!! Citiraj
Z M A J Napisano 16. januar, 2011 Prijavi Napisano 16. januar, 2011 Ne vem pa kako se ven vzame? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 16. januar, 2011 Prijavi Napisano 16. januar, 2011 Ne vem pa kako se ven vzame? kot diafragmo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 16. januar, 2011 Prijavi Napisano 16. januar, 2011 Za?etnikom je te?je le?o ven vzet, kot jo dat notri, ker se bo? moral prisilit, da gre? s prstom v oko. V glavnem, men je najla?je tako, da z eno roko dr?im odprte veke z drugo pa najprej s kazalcem se dotaknem sredine le?e na o?esu in jo malenkostno premaknem dol. Ponavadi takrat le?a malo odstopi tako, da jo lahko s palcem zagrabim in potegnem ven. Malo se bo? na za?etku matral sam ne obupat. Se hitro navai? pol je pa rutina. Citiraj
LabiGT Napisano 16. januar, 2011 Prijavi Napisano 16. januar, 2011 lece so kul, ni pa fer kok so ble cenejse v nemciji kot tle... sploh vodica je bla tam 5 eur...ista tukaj stane po 12-13 eur Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 16. januar, 2011 Prijavi Napisano 16. januar, 2011 lece so kul, ni pa fer kok so ble cenejse v nemciji kot tle...sploh vodica je bla tam 5 eur...ista tukaj stane po 12-13 eur Veliko stvari je, ki so v tujini cenej?e, kot pa v slo. Sej slovenci imamo denar in se jih lahko o?ema do onemoglosti Citiraj
Z M A J Napisano 16. januar, 2011 Prijavi Napisano 16. januar, 2011 Se vra?am z Obale s kolegi - bemti meglo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 16. januar, 2011 Prijavi Napisano 16. januar, 2011 Se vra?am z Obale s kolegi - bemti meglo! Sorry da se nisem v?eraj zabunil, da bi tako vsaj tebe dana?njih muk re?il. Sem mislil da bom znorel, iz lepe son?ne LJ grem ob 13.00 v Portoro?, kjer naj bi bilo ?e malo topleje in ?e bolj son?no, a od Razdrtega naprej megla za znoret, dol pa obla?no in mrzlo Ravnokar sem si 1.v ?ivljenju zmontiral kontaktne le?e v o?i - je kr jeba (oko trza k zmaj ni se ho?e zapret refleksno)! Uuuu od zdej bo svet lep?i Ta kateri jih je izumil bi moral dobiti Nobelovo nagrado. Se pa spomnim kako je blo prvić...hahaha. Ene 2 uri je trajal, solze na polno...jaoooo, o?esa se dotikat mi je bilo nekaj najbolj groznega. Zdej pa lahk mrtvo pijan to u?timam Citiraj
Alex Napisano 16. januar, 2011 Prijavi Napisano 16. januar, 2011 Pri nas je pa skozi sonce... ...NOT. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 16. januar, 2011 Prijavi Napisano 16. januar, 2011 Mi smo bili tud na morju Citiraj
jures Napisano 16. januar, 2011 Prijavi Napisano 16. januar, 2011 V rovinju se je ob 13:00 razkadilo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 16. januar, 2011 Prijavi Napisano 16. januar, 2011 Eh nima veze, va?n d Reno ?e zmeram laufa, za?uda! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
qwerty Napisano 18. januar, 2011 Prijavi Napisano 18. januar, 2011 Muuuahahaha Uspelo usposobit brez?i?no omre?je na faksu Zdej pa veselo deskanje po cybernetu Je blo vredno 15min sivih las da sem ga usposobil ker zdej ni treba monotonega predavanja poslu?at Citiraj If in doubt, flat out...
Gorjup13 Napisano 18. januar, 2011 Prijavi Napisano 18. januar, 2011 Naredu izpit, tko ka?ejo neuradni rezultati, in seveda da kuj pojamram prfoks ni dal 3 dodatnih pik kot je blo re?eno ampak 2, in pa en ?lank mi je za piko slab? ocenu kt ostale 3, in zrd teh dveh to?k je 7 ?e bi te dve to?ki dobil bi pa 8 padla sj je tut 7, nism freak na povpre?je Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. januar, 2011 Prijavi Napisano 18. januar, 2011 Za?etnikom je te?je le?o ven vzet, kot jo dat notri, ker se bo? moral prisilit, da gre? s prstom v oko. V glavnem, men je najla?je tako, da z eno roko dr?im odprte veke z drugo pa najprej s kazalcem se dotaknem sredine le?e na o?esu in jo malenkostno premaknem dol. Ponavadi takrat le?a malo odstopi tako, da jo lahko s palcem zagrabim in potegnem ven. Malo se bo? na za?etku matral sam ne obupat. Se hitro navai? pol je pa rutina. Js samo primem z palcem in kazalcem in jo narahlo stisnem in kar sama ven sko?i.Me pa v?asih jebe ko si dajem le?e v oko, v?asih 10 sekund va?asih pa par minut. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.