jures Napisano 18. januar, 2011 Prijavi Napisano 18. januar, 2011 Js samo primem z palcem in kazalcem in jo narahlo stisnem in kar sama ven sko?i.Me pa v?asih jebe ko si dajem le?e v oko, v?asih 10 sekund va?asih pa par minut. kdaj se bo? pa ti hvalil s 'kon?anjem' projekta Saker 2011? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 18. januar, 2011 Prijavi Napisano 18. januar, 2011 kdaj se bo? pa ti hvalil s 'kon?anjem' projekta Saker 2011? Pride? da ga kresneva ? Druga? pa se je zavlekl vsaj za en tedn, pomankanje ?asa in slaba-pomankljiva komunikacija z dolenjsko, ampak smo v?eraj re?ili, tako da se s5 lahko montira. Sem pa ?e v soboto naredil test in NOBENE napake(No error codes stored-nop current errors) ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 18. januar, 2011 Prijavi Napisano 18. januar, 2011 Dans sem zelo u?inkovit in uspe?en pri svojem delu, zve?er se bom nagradil s par pivaki! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 18. januar, 2011 Prijavi Napisano 18. januar, 2011 Pride? da ga kresneva ? Druga? pa se je zavlekl vsaj za en tedn, pomankanje ?asa in slaba-pomankljiva komunikacija z dolenjsko, ampak smo v?eraj re?ili, tako da se s5 lahko montira. Sem pa ?e v soboto naredil test in NOBENE napake(No error codes stored-nop current errors) ! Ti kresn raj kaj drugega.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 18. januar, 2011 Prijavi Napisano 18. januar, 2011 Je huda, jo raje pr mir pustim in se z drugo ukvarjam, una je tih in ?aka gdaj jo bom nateral. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 18. januar, 2011 Prijavi Napisano 18. januar, 2011 S kolegom Peri?nikom sva ga dobr zaharala! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 18. januar, 2011 Prijavi Napisano 18. januar, 2011 V6 ?e grmi k zmaj a ti Jo?a nadome??a? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 19. januar, 2011 Prijavi Napisano 19. januar, 2011 a ti Jo?a nadome??a? A unega iz Kursad?ij (?e kdo gleda), ta je taprav Ro?le (glavno da Hrvoja stalno zajebava)! Aja pa hvala za nasvet glede snemanja le?e, je uspelo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 Na?a me je nagnala po clearblu....negativno.....ampak poanta hvale je vzrok za clearblu... Rastejo-ve?ajo se ji jo?ki Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 Na?a me je nagnala po clearblu....negativno.....ampak poanta hvale je vzrok za clearblu... Rastejo-ve?ajo se ji jo?ki ?aki mal - a nista vidva nehala s proizvodnjo :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 Zdravstveno stanje relativno bolj?e kot u?eri! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 Na?a me je nagnala po clearblu....negativno.....ampak poanta hvale je vzrok za clearblu... Rastejo-ve?ajo se ji jo?ki A pol ?e se bo okol bajte ?e kej betoniral bo lahko nardila luknje v beton in pol nasadila noter ro?e ? PS: Ma? kako posebno masa?o in jo izvaja? ko ona spi ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 A pol ?e se bo okol bajte ?e kej betoniral bo lahko nardila luknje v beton in pol nasadila noter ro?e ? PS: Ma? kako posebno masa?o in jo izvaja? ko ona spi ? PA to sploh ?e ni vse ?aki mal - a nista vidva nehala s proizvodnjo :ne vem: V proizvodnji so tudi napake....itak pa ni proizvoda o?itno. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 A pol ?e se bo okol bajte ?e kej betoniral bo lahko nardila luknje v beton in pol nasadila noter ro?e ? PS: Ma? kako posebno masa?o in jo izvaja? ko ona spi ? Pomoje ko ona spi jo z ne?im ma?e Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 PA to sploh ?e ni vseV proizvodnji so tudi napake....itak pa ni proizvoda o?itno. A je mogo?e preve? na zaenjavi in zdej ko se bo hrana podra?ila, boste mogo?e imeli pravo doma?e-bio mleko ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 A je mogo?e preve? na zaenjavi in zdej ko se bo hrana podra?ila, boste mogo?e imeli pravo doma?e-bio mleko ? instant mleko 37C Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
BOJČ Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 Na?a me je nagnala po clearblu....negativno.....ampak poanta hvale je vzrok za clearblu... Rastejo-ve?ajo se ji jo?ki To pride z leti Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Z M A J Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 Al pa s plastik-fantastik operacijo alla ?epinova dama! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 Al pa s plastik-fantastik operacijo alla ?epinova dama! ne ne, ona je videti sedaj mlaj?a....k zmaj... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
BOJČ Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 ne ne, ona je videti sedaj mlaj?a....k zmaj... Jures, tebe bli?nja pomlad mede Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Z M A J Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 Sm ful fajne mandarine - Klementine, dubu u Hofru - 2kg za samo 1,3 EUR, priporo?am tud ostalim! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 jures se pogovarja o melonah, ti pa neke mandrine sem tlacis Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 Glede na to, da sm prehlajen, so mi mandarine ?ist okej! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 Kon?no je mazdilak dubu originale enđin sound na zadnjem roru Ga je bilo treba ?e mus zamenjat Mam filing,da zdej bolj zvezno vle?e al bu?e prodajam ? Dej je treba -->jamralnik Aja in kon?no zamenjal prednje smerne kotnike (ker fani naziv) in vtaknu not LED pozicijske...dej vse skup mal bolj sinhrono zgleda s xenonom Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.