jures Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 Skompletiral letni 18' komplet feltne + gume , originalne 16 ostanejo z zimaki. Pri tem vremenu me pa ma da bi dal ze to gor.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 Tha THING become alive again yesterday at 20:06. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 Tha THING become alive again yesterday at 20:06. can it walk? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 can it walk? It can drive. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 Peeetek jeee! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 Rastejo-ve?ajo se ji jo?ki Nekaj dni nazaj sem izrazil veliko navdu?enje nad izrednim porastom velikosti jo?k svoje najdra?je. Ne mre? verjet, kot bi mi zlila ledeno vodo za vrat z besedami: "So velike, ampak niso velike zate." Po?asi mi postaja jasno katere rupa na sviralu bom postal ?ez par mesecev LpM PS Tole je ?e skoraj OT. Bi moralo bit v jamralniku. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 Nekaj dni nazaj sem izrazil veliko navdu?enje nad izrednim porastom velikosti jo?k svoje najdra?je. Ne mre? verjet, kot bi mi zlila ledeno vodo za vrat z besedami: "So velike, ampak niso velike zate." Po?asi mi postaja jasno katere rupa na sviralu bom postal ?ez par mesecev LpM PS Tole je ?e skoraj OT. Bi moralo bit v jamralniku. jaz sem ?e zravn - bo prvi? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
BOJČ Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 Nekaj dni nazaj sem izrazil veliko navdu?enje nad izrednim porastom velikosti jo?k svoje najdra?je. Ne mre? verjet, kot bi mi zlila ledeno vodo za vrat z besedami: "So velike, ampak niso velike zate." Po?asi mi postaja jasno katere rupa na sviralu bom postal ?ez par mesecev LpM PS Tole je ?e skoraj OT. Bi moralo bit v jamralniku. ?estitke Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Z M A J Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 ?e sem prov zastopu, tudi jaz ?estitam! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 Nekaj dni nazaj sem izrazil veliko navdu?enje nad izrednim porastom velikosti jo?k svoje najdra?je. Ne mre? verjet, kot bi mi zlila ledeno vodo za vrat z besedami: "So velike, ampak niso velike zate." Po?asi mi postaja jasno katere rupa na sviralu bom postal ?ez par mesecev LpM PS Tole je ?e skoraj OT. Bi moralo bit v jamralniku. jo?ke gor ali dol se bo? ?e navadil. Drugi smo se ?e eni pa se ?e boste ?estitke Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Mraušk Mčk Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 jaz sem ?e zravn - bo prvi? Tud mene zaenkrat ?e spusti zraven , ampak obeti pa niso glih ro?nati. Ja prvi bo. ?estitke Hvala Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
LabiGT Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 cestitke Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 Meritev na podlagi te?e in pospe?kov v 3. prestavi. Z izgubami naj bi naneslo ravno nekaj ?ez 130kW. Aja ena meritev je v eno smer, druga nazaj, zaradi morebitnih grbin in vi?inske razlike. Pa avspuh spu??a tako, da ?e bi bil avspuh original ali bolj?i, bi se ?e kak kW poznalo. Citiraj
tauko Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 Na?a me je nagnala po clearblu....negativno.....ampak poanta hvale je vzrok za clearblu... Rastejo-ve?ajo se ji jo?ki Heh, lohk bi ti ga ?enku k se mi glih vala v avtu M'rav?an, ?estitke za prvo vzhajajo?o ?tru?ko No,sej to ?e ni za v jamralnik bo poj, k bo 1x na svet prveku Citiraj
uklopko Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 Meritev na podlagi te?e in pospe?kov v 3. prestavi. Z izgubami naj bi naneslo ravno nekaj ?ez 130kW. Aja ena meritev je v eno smer, druga nazaj, zaradi morebitnih grbin in vi?inske razlike. Pa avspuh spu??a tako, da ?e bi bil avspuh original ali bolj?i, bi se ?e kak kW poznalo. kje si to meril ? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Gorjup13 Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 ?estitke bodo?ima star?ema, posebej mami in o?etu Jupiii pri viknd letos k ne grem v slu?bo sploh, tist k mi re?e ?e grem v BTC konc dubi neki v glavo Citiraj
Gorjup13 Napisano 21. januar, 2011 Prijavi Napisano 21. januar, 2011 rabu bi sme?ka k ma nasprot sme?ka in ga udar al pa mu neki u glavo vr?e, kr Boss izziva Citiraj
Symon Napisano 22. januar, 2011 Prijavi Napisano 22. januar, 2011 kje si to meril ? Z uno ?katlico, in laptopom. Notri vpi?e? (?imbolj to?no) te?o in ga v 3. prestavi na eni ravnini zvrti? do konca. Poka?e okvirno krivuljo in ?tevilke. ?eprav glede na druge grafe pri?akujem na valjarjih tudi pribli?no tak?ne ?tevilke. Mogo?e bi delal tudi na Mazdah z obd2 protokolom, je za probat. a tega Pa ?e te: Citiraj
Z M A J Napisano 22. januar, 2011 Prijavi Napisano 22. januar, 2011 Dans (morda ?e ju3) sm se pa odlo?u, da mal pre?istim organizem in bom samo pil, ni? jedu (glede na kila?o mam kar nekaj tednov fore)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 22. januar, 2011 Prijavi Napisano 22. januar, 2011 Ok zka jst ne morm do teh sme?kov? in pa ja marskateri bi bil pravi Citiraj
Z M A J Napisano 22. januar, 2011 Prijavi Napisano 22. januar, 2011 Mislim da so "uvo?eni" od drugod, pa ni nujno da izven EU! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 22. januar, 2011 Prijavi Napisano 22. januar, 2011 To?no - tile sme?koti so iz drugih forumov. Tko, da ?e rabi? kak?nega specialnega samo lokacijo sme?kota uvozi? notri (kot bi limal link od slike). Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.