Z M A J Napisano 25. januar, 2011 Prijavi Napisano 25. januar, 2011 Gledam Kursad?ije, Ajdemi raztura, hude fore! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 25. januar, 2011 Prijavi Napisano 25. januar, 2011 saker je s5 na cesti. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 saker je s5 na cesti. ?estitke! Citiraj
jures Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 saker je s5 na cesti. bravo, sam glej da tam tud ostane Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 saker je s5 na cesti. Zaj pa pamet v roke in gas do daske Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Symon Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Od Kitajcev direkt naro?il polno drobnarije, ki ima pri nas 5x ve?jo ceno na bolhi... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 saker je s5 na cesti. Tip avta popravi Citiraj
BOJČ Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 saker je s5 na cesti. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Tip avta popravi Make me. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Ne morem ti ga popravit nimam dostopa Citiraj
jures Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Tip avta popravi a v valid Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 opa sakeru Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 saker je s5 na cesti. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 saker je s5 na cesti. A gume ma? tud nove? Citiraj
jures Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Truga gre gor....naslednja 2 vikenda sta polna in aktivna Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gorjup13 Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Pr?le nove ?arnice za sprednje lu?i=) slikc ne morm dat gor kr shrani.si neki ne dela kt bi mogu, no?e shrant slike pa je jpg format, so pa japonske in pi?e gor vse po japonsk med drugim da so iz Tokyo Japan se vidi na tej sliki, so pa to?no take. Citiraj
Boss Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Tole ne bo v redu... te so za japonski trg in svetijo zelo na po?evno. Citiraj
Symon Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Tole ne bo v redu... te so za japonski trg in svetijo zelo na po?evno. Zih bolj? svetijo ker so JDM. Citiraj
jures Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Pr?le nove ?arnice za sprednje lu?i=) slikc ne morm dat gor kr shrani.si neki ne dela kt bi mogu, no?e shrant slike pa je jpg format, so pa japonske in pi?e gor vse po japonsk med drugim da so iz Tokyo Japan se vidi na tej sliki, so pa to?no take. Joj pazi ker te 100W se pregrevajo v 3 pm in crknejo 1,2,3, upam da ti ne bodo sicer, jaz sem obupal nekaj let nazaj, 3 kos v 2 meseca.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gorjup13 Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Joj pazi ker te 100W se pregrevajo v 3 pm in crknejo 1,2,3, upam da ti ne bodo sicer, jaz sem obupal nekaj let nazaj, 3 kos v 2 meseca.... a je bla kaka druga znamka vsaj?al so ble prou jk tacga k na pol mesca res nep novih not dajou, ?e se izka?e da ima? prou bom pa na navadne osram nightbreaker pre?altal, ?e pa tut tist crkuje potem bom pa xenon not dal pa bo Citiraj
LabiGT Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 sej ves, da 100W sploh ne smes not met ne? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Gorjup13 Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 policaji prosim ne brat tega=) drga? pa nism vedu da ne smem je za to kak poseben razlog? aja z mojo vi?ino lu?i ne bom nikogar slepiu kot to nekateri s xenonom delajo tudi normalnim avtom kaj ?ele meni. Citiraj
Symon Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 policaji prosim ne brat tega=) drga? pa nism vedu da ne smem je za to kak poseben razlog? aja z mojo vi?ino lu?i ne bom nikogar slepiu kot to nekateri s xenonom delajo tudi normalnim avtom kaj ?ele meni. 100W je prepovedano, obenem se ali pregrejejo ali pa skurijo parabolo.Pa ?e ena debata. Isto je prepovedana naknadna vgradnja xenonk, ?e nima? avtomatskega reguliranja snopa ter pranja ?arometov (kdor ima xenonke in se je vozil v sne?nem zametu ?e ve zakaj ). ?eprav, ?e bi bil policaj bi ?e toleriral xenonke v lu?eh z le?ami, v navadnih parabolah pa grdo motijo in bi bil zagaman do tak?nih primerov. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 A gume ma? tud nove? sej zimake sem jih ze prej meu,vmes sem si se nove letnjake ubodu,Michelin pilot SP3. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 27. januar, 2011 Prijavi Napisano 27. januar, 2011 Danes sem se ?el zmeniti za nove izpu?ne lonce iz inoxa. Naro?il sem jih pri enemu majstru ki dela vse po naro?ilu, lonce za motorje, avte, traktorje, skratka vse kar dela brum brum. Naprimer kaj tak?nega: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.