Deeyan Napisano 28. januar, 2011 Prijavi Napisano 28. januar, 2011 je Symon napisal: Danes sem se ?el zmeniti za nove izpu?ne lonce iz inoxa. Naro?il sem jih pri enemu majstru ki dela vse po naro?ilu, lonce za motorje, avte, traktorje, skratka vse kar dela brum brum. Naprimer kaj tak?nega: kake ma pa kej cene? Js bi mel pre?nega s 4 rori Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gorjup13 Napisano 28. januar, 2011 Prijavi Napisano 28. januar, 2011 Nabavil sem tole za ugodnih 230? nor je res, dobil telefon iz servisa kjer so mi v garanciji menjali ?ipco, in sedaj sem ?e zalepil ?ez unvisible sheeld da se mi ne spraska, tko da bo telefon?ek stal do ju3 pri miru. cel dan delal neumnosti tako v slu?bi kot druga?e tako da je bilo smeha danes dovolj. Citiraj
Z M A J Napisano 28. januar, 2011 Prijavi Napisano 28. januar, 2011 Dans sm mev kar uspe?en dan, upam da se bo nadaljeval trend tut ?ez vikend! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 28. januar, 2011 Prijavi Napisano 28. januar, 2011 je Deeyan napisal: kake ma pa kej cene? Js bi mel pre?nega s 4 rori 120? po roru ampak ne vem, ?e dela kak?ne prekate in razdelilce v roru. Ali straight ali pa ni?. No vpra?at ni greh, lahko ga vpra?am ko bom ?el drug teden po lonce. Aja RS ima spet en servis za sabo (olje v motorju, menjalniku, klima filter) pa kupil sem volanske kon?nike ker se je zadnje ?ase avto peljal kot, da bi imel te?ave s torque steer. Citiraj
tauko Napisano 28. januar, 2011 Prijavi Napisano 28. januar, 2011 Heh,jutr grem verjetno spojler dvignt na celjski konc, ?ez vikend pa prevzem robe pri han?otu (upam, da mi znese) Citiraj
Deeyan Napisano 29. januar, 2011 Prijavi Napisano 29. januar, 2011 je Symon napisal: 120? po roru ampak ne vem, ?e dela kak?ne prekate in razdelilce v roru. Ali straight ali pa ni?. No vpra?at ni greh, lahko ga vpra?am ko bom ?el drug teden po lonce. prosim u mislih sm mel pa neki tajga, sam bolj glasnega Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 29. januar, 2011 Prijavi Napisano 29. januar, 2011 Smatram se za uradno, dokon?no samskega - tko ni ?lo ve? naprej! Za otroka se bom pa seveda potrudu, da ji bo ?im bolj? oz. nikakor ni? manjkal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 29. januar, 2011 Prijavi Napisano 29. januar, 2011 je JozaGulikoza napisal: Smatram se za uradno, dokon?no samskega - tko ni ?lo ve? naprej! Za otroka se bom pa seveda potrudu, da ji bo ?im bolj? oz. nikakor ni? manjkal! ? Ammm je to namenoma v "pohvalim se" temi? Jeij, nisem ve? sam na forumu Danes mi je uspelo dvigniti spojler in pa del armaturke (?eprov sem rabil samo specifi?ni del armaturke ),v teh dneh pa ?e zadni odbija?, sam da han?o kej cajta najde ga odmontirat Aja in na poti iz cejla seveda obvezni pit-stop na trojanah Ta teden pa so na sporedu ?e menjava amortizerjev, skoraj?njo lukno po?vasat na sovoznikovem podnu, narest tehni?nga BP in smo zmagal za eno leto Citiraj
LabiGT Napisano 29. januar, 2011 Prijavi Napisano 29. januar, 2011 je JozaGulikoza napisal: Smatram se za uradno, dokon?no samskega - tko ni ?lo ve? naprej! Za otroka se bom pa seveda potrudu, da ji bo ?im bolj? oz. nikakor ni? manjkal! u stari...to pa ni kar takoglavno, da se ne kregata okol otroka..bos pa ze najdu novo boljso "mamico" Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 29. januar, 2011 Prijavi Napisano 29. januar, 2011 je JozaGulikoza napisal: Za otroka se bom pa seveda potrudu, da ji bo ?im bolj? oz. nikakor ni? manjkal! No, da bo? le za otroka res poskrbel in se ne bosta zaradi otroka ?e kaj kregala. PS: Jo?a guliko?a ima ?e 3 minuse ?eprav bi to pasalo pod jamralnik. Citiraj
Z M A J Napisano 29. januar, 2011 Prijavi Napisano 29. januar, 2011 Labi, sam sem mnenja, da je bolj?e biti sre?no samski kokr pa z neko ?iv?nostjo (nesre?en) v dvoje, sicer se je pa to ?e dalj cajta kuhal! Mi je pa u preteklih mescih blazno manjkal osebne svobode, zato je u Pohvalite se, jamrat nimam za kej! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 29. januar, 2011 Prijavi Napisano 29. januar, 2011 je JozaGulikoza napisal: Labi, sam sem mnenja, da je bolj?e biti sre?no samski kokr pa z neko ?iv?nostjo (nesre?en) v dvoje, sicer se je pa to ?e dalj cajta kuhal! Mi je pa u preteklih mescih blazno manjkal osebne svobode, zato je u Pohvalite se, jamrat nimam za kej! S temle se pa popolnoma strinam, je velik korak, zna bit te?ko ampak bolje za tebe, mamico in otroka. Za otroka pa le poskrbi da mu ne bo ni? manjkalo. Dr? se. Citiraj
Z M A J Napisano 29. januar, 2011 Prijavi Napisano 29. januar, 2011 Nimam se kej dr?at (sam sem bil iniciator tega podviga), po?utje odli?no! Ja za tamalga Drobi?ka mi ni vseen, tko da to bo tko kot mora bit! Je pa tle ?e neki druzga, kakor pravi moj kolega; "mav za jo?ke, mav za rt, svoje babe si hitr st!" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 30. januar, 2011 Prijavi Napisano 30. januar, 2011 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LabiGT Napisano 30. januar, 2011 Prijavi Napisano 30. januar, 2011 opa michael jackson look (crne hlace-beli stumfi, crn avto bele feltne) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 30. januar, 2011 Prijavi Napisano 30. januar, 2011 Zna dost dobr zgledat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 30. januar, 2011 Prijavi Napisano 30. januar, 2011 Ninja is back! Sem bla en teden na Kronplatzu, u?ila smu?at male pajace. Je blo lepo pa mrzlo, -16. Tko da mi je v LJ prou toplo Zdej pa spet akcija. Citiraj
tauko Napisano 30. januar, 2011 Prijavi Napisano 30. januar, 2011 je LabiGT napisal: opa michael jackson look (crne hlace-beli stumfi, crn avto bele feltne) To je mnda sam ?prickit nr.2 Citiraj
Deeyan Napisano 30. januar, 2011 Prijavi Napisano 30. januar, 2011 je nisde napisal: tole bo noro zgledal! Dober si se odlo?u glede kombinacije. ?e bi js mel temn avto bi tut najbr? kombiniru z belo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 30. januar, 2011 Prijavi Napisano 30. januar, 2011 Sm delavno razpolo?en in sem pri?el v pisarno kej pametnega postorit, zunaj ni pa itak ni? kej mikavno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 30. januar, 2011 Prijavi Napisano 30. januar, 2011 je tauko napisal: To je mnda sam ?prickit nr.2 Tauko ma prou, to je samo ?pric kit gor Feltne bojo srebrne s fuuul kristali, znotri pa mat ?rne da se ne pozna prah od bremz Use kar bo obnovljen bo tako kot je blo v originalu, ker mi je taka najlep?a Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
jstdoma Napisano 30. januar, 2011 Prijavi Napisano 30. januar, 2011 Na netu najdu slike Mazde X9 z 9x20 feltnami (235/30R20)! Dost dobr zgleda. Mogo?e kdaj tud na moji. (se opravi?ujem ?e koga motjo mal velike slike!) Citiraj
LabiGT Napisano 30. januar, 2011 Prijavi Napisano 30. januar, 2011 se mi zdi, da sem ta avto videl konc decembra 2009 v mainzu...ker so me bodle ogromne feltne mozno da je bil res ta Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 30. januar, 2011 Prijavi Napisano 30. januar, 2011 Tele 20-colke bi ble nala?? za SLO kolovoze, bi ?e po 1.vo?nji bile godne za ravnjanje! Kaka je pa pol vi?ina gume, kake 25 al pa 30 vrjetn? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 30. januar, 2011 Prijavi Napisano 30. januar, 2011 po enem letu sem sel drsat...carski obcutek pa se tole na tivoliju je zmaga, prides s svojimi drsalkami, placas nic, guzve nic in uzivas v dvoje Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.