Sishi Napisano 31. januar, 2011 Prijavi Napisano 31. januar, 2011 Ups... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
jures Napisano 31. januar, 2011 Prijavi Napisano 31. januar, 2011 za 2 urni let sem si na chIfon nalo?il Scarface Klasika Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 31. januar, 2011 Prijavi Napisano 31. januar, 2011 sam meni do zdaj se niso dovolili met prizganega telefona (ceprav flight mode pa to) vedno vprasam pa recejo "no go" Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 31. januar, 2011 Prijavi Napisano 31. januar, 2011 sam meni do zdaj se niso dovolili met prizganega telefona (ceprav flight mode pa to)vedno vprasam pa recejo "no go" ker slikas stevardese Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 31. januar, 2011 Prijavi Napisano 31. januar, 2011 Cockto pijem, dobra je k zmaj, ?e zmeri! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 31. januar, 2011 Prijavi Napisano 31. januar, 2011 Odjavu avto iz prometa (noujo plavi ve? te?il) ABS mi je Hondica sama popravla lu?ka ne svet (pa ni crknla kr k u?gem avto se pr?ge) kok je to fajn avto vse sam poprav Citiraj
Deeyan Napisano 31. januar, 2011 Prijavi Napisano 31. januar, 2011 Odjavu avto iz prometa (noujo plavi ve? te?il) ABS mi je Hondica sama popravla lu?ka ne svet (pa ni crknla kr k u?gem avto se pr?ge) kok je to fajn avto vse sam poprav pol je pa najbr? res sam zamrznu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 31. januar, 2011 Prijavi Napisano 31. januar, 2011 Zdele gledam Kursad?ije, ?e vam je kej do smeha, pri?gite Pink.si! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 31. januar, 2011 Prijavi Napisano 31. januar, 2011 ?e mau pa bo fertik Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
YavarYe X6V6 Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 Pu??a mi zrak med turbino in sesalnim kolektorjem, ni se za hvalit, je pa zanimivo ko se folk obra?a in debelo gleda ko "zapiha". V?erja kon?no dobil tak telefon?ek ki si ga je na?a ?e dolgo ?elela in to v beli barvi z napisom, ki se za?ne na i Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 V?erja kon?no dobil tak telefon?ek ki si ga je na?a ?e dolgo ?elela in to v beli barvi z napisom, ki se za?ne na i -PHONE :ne vem: Citiraj
Jest Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 V?erja kon?no dobil tak telefon?ek ki si ga je na?a ?e dolgo ?elela in to v beli barvi z napisom, ki se za?ne na i Prav na "i" ali na "chi"? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 Prav na "i" ali na "chi"? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 Ma va?no, da slu?i namenu Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Z M A J Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 Po?as bo dost za dans, grem dumu, al pa ?e raj na kak pir! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 Sej nism vedu al nej objavim tuki, al v predstavitvi, pa sm se odlo?u, da bom tuki, pa bom u predstavitvi pol, ko bojo na avtu U glavnem sm pa vesel, ko radio, da sm kon?n najdu ene men v?e?ne 17" KOSEI RT - Racer Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 like Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 2. februar, 2011 Prijavi Napisano 2. februar, 2011 Kosei = JDM Jaz imam pa nove izpu?ne lonce. Vse 3. Rosfrei. Zdaj pa ?e monta?a. Citiraj
Z M A J Napisano 2. februar, 2011 Prijavi Napisano 2. februar, 2011 Od vseh Brezvinjetnih vo?enj je na relaciji Kamnik - LJubljana, verjetno najhitrej?a z vlakom, katero sem tut dans prakticiru! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOBI Napisano 2. februar, 2011 Prijavi Napisano 2. februar, 2011 maher mitja za v6 motore pride zaj k strausu mogoce bo mazdica koncno zadihala :mi pijemoo: Citiraj MAZDA POWER
Gorjup13 Napisano 2. februar, 2011 Prijavi Napisano 2. februar, 2011 Sej nism vedu al nej objavim tuki, al v predstavitvi, pa sm se odlo?u, da bom tuki, pa bom u predstavitvi pol, ko bojo na avtu U glavnem sm pa vesel, ko radio, da sm kon?n najdu ene men v?e?ne 17" KOSEI RT - Racer Morm re?t da sm ti fou? (ne kr si kupu feltne, amapak ker si na?u dobre, jst ?e en cajt i??em dobre 15'' za mojo pa ni n? zlo pametnega) lepe so drga? Sj ne vem a sodi sm ali v jamralnik, kupil olje za motor, zavorno teko?ino olni filter in ?e par malenkosti in dal malo ?ez 50? meni se zdi vredu, pa nove tepihe mam tko da bo lep? zgledal na tleh Citiraj
Symon Napisano 2. februar, 2011 Prijavi Napisano 2. februar, 2011 Sj ne vem a sodi sm ali v jamralnik, kupil olje za motor, zavorno teko?ino olni filter in ?e par malenkosti in dal malo ?ez 50? meni se zdi vredu, pa nove tepihe mam tko da bo lep? zgledal na tleh To je kul cena. Na to temo se lahko pohvalim ?e jaz, da imajo(imamo) ?lani Renault kluba 9% popusta pri ?e tako ugodnemu Herkulesu in pridem z oljem res poceni ?ez (pod 35? za 5 litrov original olje za RSa). Citiraj
jures Napisano 2. februar, 2011 Prijavi Napisano 2. februar, 2011 V primeru burje, kot je bila danes priporo?am, da poprej zavijete v Ikejo ....avto gre sam naravnost P.S. To je cela otro?ka soba, postla, 2 omari, regali........... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
BOBI Napisano 2. februar, 2011 Prijavi Napisano 2. februar, 2011 dobro si ga nalozo Citiraj MAZDA POWER
Z M A J Napisano 2. februar, 2011 Prijavi Napisano 2. februar, 2011 Z DraGOtom bil na piru v pivnici Ravbar! :mi pijemoo: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.