Deeyan Napisano 4. februar, 2011 Prijavi Napisano 4. februar, 2011 ?el preventivno pri 472km tankat se prav, da si mel porabe ene 8.5-9 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Hanco Napisano 4. februar, 2011 Prijavi Napisano 4. februar, 2011 se prav, da si mel porabe ene 8.5-9 O?itno razn ?e ?tevc la?e, kar pa dvomim O?itno razn ?e ?tevc la?e, kar pa dvomim Ta vikend bo ?e ve? pomoje, saj imam 2 relaciji v planu Citiraj
Z M A J Napisano 4. februar, 2011 Prijavi Napisano 4. februar, 2011 Smo uspe?no z dru?bo popil Tavelk pir - Superco, kasnej ?e prebudil DraGOmobil iz zimskega spanja, sm naredu kraj?o furo, brez tablc, zdele pa nalepu neko nalepko na prednjo ?ipo, ki me je konkretno ko?tala! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 5. februar, 2011 Prijavi Napisano 5. februar, 2011 Zdele pa proti LJ, mogo?e se s kom kje sre?amo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Sishi Napisano 5. februar, 2011 Prijavi Napisano 5. februar, 2011 itak da se...sam zaradi zvoka, ki ga proizvaja V6...to ne more nic nadomestit Hm , kje se ?e to sli?al al prebral Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
KAALman Napisano 5. februar, 2011 Prijavi Napisano 5. februar, 2011 kresnu Bulldoga... ?e bo jutri tak fajn, greva na en điro Citiraj LP KAALman
Gorjup13 Napisano 5. februar, 2011 Prijavi Napisano 5. februar, 2011 Servis danes ni uspel (napa?n oln filtr so mi dal) je pa za to uspela vo?nja iz Cerknice do Postojne, ?ez ?iri in Trebijo pa Horjul do Ljubljane ?e ve? kot priporo?am, cesta je fantasti?na ovinki bo?anski, vreme pa danes kot namenjeno taki vo?nji (edin sopotnica je ve? kot odlo?no nasprotovala umiku strehe v zadek) Citiraj
Z M A J Napisano 5. februar, 2011 Prijavi Napisano 5. februar, 2011 Pod Gro§glocknerjem smo dans n snegu u?ival k zmaji! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 6. februar, 2011 Prijavi Napisano 6. februar, 2011 izkoristil dan in naredil mojo najljubso turo s kolesom, PST...carsko Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ploki Napisano 6. februar, 2011 Prijavi Napisano 6. februar, 2011 igral sm se z BMW M Metrom (software) na iphonu Citiraj
Z M A J Napisano 7. februar, 2011 Prijavi Napisano 7. februar, 2011 U?eri sva bla z Dragecom u Dra?go?ah in pri Bi?kovi skali - hudo (nisem bil ?e prej nikoli), treba enkat ?e na Osankarico! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 7. februar, 2011 Prijavi Napisano 7. februar, 2011 U?eri sva bla z Dragecom u Dra?go?ah in pri Bi?kovi skali - hudo (nisem bil ?e prej nikoli), treba enkat ?e na Osankarico! izkoristil dan in naredil mojo najljubso turo s kolesom, PST...carsko Hehe, vas mal nostalgija daje za osvobodilnim bojem ... al se prpravljate, da bi zgodovino ponovili Citiraj
Z M A J Napisano 7. februar, 2011 Prijavi Napisano 7. februar, 2011 Boss, bil sem ?e na Kozari, Neretvi (poru?en most) in Sutjeski (Tjanti?te), nisem pa bil ?e niti v Dra?go?ah niti Osankarci. Sicer pa nisem simpatizer Tarde?ih, tako da me zanima izklju?no zgodovinski vidik in pa pozitiven spomin na ?rtve, ki so prispevali najve? kar so imeli, v smeri da danes ne ?prehamo ?vabo-language! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 7. februar, 2011 Prijavi Napisano 7. februar, 2011 Ne rabi? bit simpatizer rde?ih, da ve?, da je kljub vsemu ve?inoma to pozitivna plat zgodovine kolikor je pa? vojna, ki je bila Jugoslaviji vsiljena sploh lahko pozitivna. ?e ne bi bilo NOB-ja in bi bli zlizani s silami osi bi danes veljala rapalska meja z Italijo tam nekje pri Postojni. Nobene primorske, gori?ke, istre ni?. ?e ne bi bilo v Jugi tolk kvizlin?ke bande bi lahko ?e veliko prej Nemce ven vrgli in recimo zasedli Slovensko narodno obmo?je pa bi bili danes lahko Slovenski tudi Trst, Tr?i?, Grade?, morebiti celo ?edad, pa celotna Koro?ka. In ?e bi enakopravno proti okupatorju nastopili vsi tudi KP ne bi mogla tako prevladata in bi zelo verjetno iz vojne Juga pri?la kot ve?strankarska demokracija. Tako pa ?al zmagovalci vedno potol?ejo premagance, ki pa so si ve? ali manj sami krivi, da so si izbrali nem?kega gospodarja, ki je bil pora?en. Citiraj
Z M A J Napisano 7. februar, 2011 Prijavi Napisano 7. februar, 2011 Misli? TRBI?? Eto danes sem po dolgem cajtu mojga plehnatga Rde?karja od znotri mal o?edil, je takoj mal drga? notr se usedt! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 7. februar, 2011 Prijavi Napisano 7. februar, 2011 Misli? TRBI?? A ne, sem kr prav napisal Tr?i? - Monfalcone.. Trbi? bi bil pa lohk tud na?. Citiraj
Z M A J Napisano 7. februar, 2011 Prijavi Napisano 7. februar, 2011 Aja, sm mislu da misli? Peko sceno! Eto eno sliko, ?e kdo ve kater je vrh v centru, za pomo? povem, da ma v planu Jures polet tja Miatarje peljat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 7. februar, 2011 Prijavi Napisano 7. februar, 2011 Aja, sm mislu da misli? Peko sceno! Eto eno sliko, ?e kdo ve kater je vrh v centru, za pomo? povem, da ma v planu Jures polet tja Miatarje peljat! Waaaaaa, stratokumulus lenticularis tam levo! Citiraj
Z M A J Napisano 8. februar, 2011 Prijavi Napisano 8. februar, 2011 Tlele se je pa na? DraGO totalno zlil s spomenikom, na drugi pa sedi na Bi?kovi skali, 3. slika je pa ko smo njegovga stroja mal porukal iz zimskega spanja, zdej pa je ?el spet dremat za dober mesec! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sirius Napisano 8. februar, 2011 Prijavi Napisano 8. februar, 2011 Danes sem imel dober "ulov". Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Gorjup13 Napisano 8. februar, 2011 Prijavi Napisano 8. februar, 2011 Vo?nja je bila uspe?na ?eprou ej bla na konc ?e tema Citiraj
Z M A J Napisano 8. februar, 2011 Prijavi Napisano 8. februar, 2011 Ve?kat bi moral imet tak?en praznik! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 8. februar, 2011 Prijavi Napisano 8. februar, 2011 5 dni nabijanja sonca v glavo na pla?i Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 9. februar, 2011 Prijavi Napisano 9. februar, 2011 Spimo v novi bajti Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 9. februar, 2011 Prijavi Napisano 9. februar, 2011 Spimo v novi bajti nice Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.