Deeyan Napisano 13. februar, 2011 Prijavi Napisano 13. februar, 2011 Are you sure you want to delete and remove your facebook account? YES! NO Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 13. februar, 2011 Prijavi Napisano 13. februar, 2011 Are you sure you want to delete and remove your facebook account? YES! po mojem bom se jaz kmalu isto naredu...ze tko sem pobrisal vse, s kerimi nimam nekega kontakta Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 13. februar, 2011 Prijavi Napisano 13. februar, 2011 streha moje makine je ni?ja kot streha carerre 4 se je tko lepo lih ztravn parkirou da sm loh vidu Ko ti pa na polno mim pade GT3 RS ti je pa ?ist vseeno za kakr?nokol makino Citiraj
Baby Viper Napisano 13. februar, 2011 Prijavi Napisano 13. februar, 2011 Ko ti pa na polno mim pade GT3 RS ti je pa ?ist vseeno za kakr?nokol makino nekaj takega,ne? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Symon Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 Zadnji? po dolgem ?asu spet kupil Rain-X in sem zelo zadovoljen z njim. Na AC sem kar izklopil brisalce. Citiraj
Boss Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 Zadnji? po dolgem ?asu spet kupil Rain-X in sem zelo zadovoljen z njim. Na AC sem kar izklopil brisalce. jaz sploh ne morem brez tega... sem zadnji? mel nadomestni avto pa sem v de?ju na AC ratal ?ist nervozen, ker so mi tisti brisalci migal sem ter tja in ni? zbrisali Citiraj
Z M A J Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 Tamala gre ?ez 1 urco dumu (ampak ?e ni ?ist taprava)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
rendy Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 Tamala gre ?ez 1 urco dumu (ampak ?e ni ?ist taprava)! no sam da je bol? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 Prvi? v lajfu drajval H Jazz Sport in prvi vtisi so, mater ma trd in direkten volan. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 Popoln son?en dan v Nassfeldu, prazne steze.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 5ek gremo pa n Zav?ev dvoboj z dru?bo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 Potrjeno je, da grem od 28.2 do 2.3 na ?enevski avto salon, sam ?e ?efico morm obvestit da bom 3 dni novinar Citiraj
Symon Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Imamo eno sodelavko, ki ves ?as vle?e na u?esa. In ker sem brez avta sva se s s sodelavcem pogovarjala o tem za koliko mi bodo podalj?ali avto (pol metra), da bo zdaj 4x4 itd... In takoj potem se je takoj oglasila iz ozadja, da bom rabil paziti, da ne bom na pamet parkiral, ?e bo zdaj dalj?i. Pa to ni prvi?, da smo opravljivke takole za?tihali, enkrat je pri?la ena iz sosednjega laboratorija sva se isto izmislila eno ?torijo, ki je ?la potem takoj okoli po celi stavbi. Citiraj
uklopko Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Imamo eno sodelavko, ki ves ?as vle?e na u?esa. In ker sem brez avta sva se s s sodelavcem pogovarjala o tem za koliko mi bodo podalj?ali avto (pol metra), da bo zdaj 4x4 itd... In takoj potem se je takoj oglasila iz ozadja, da bom rabil paziti, da ne bom na pamet parkiral, ?e bo zdaj dalj?i. Pa to ni prvi?, da smo opravljivke takole za?tihali, enkrat je pri?la ena iz sosednjega laboratorija sva se isto izmislila eno ?torijo, ki je ?la potem takoj okoli po celi stavbi. dobra fora Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Imamo eno sodelavko, ki ves ?as vle?e na u?esa. In ker sem brez avta sva se s s sodelavcem pogovarjala o tem za koliko mi bodo podalj?ali avto (pol metra), da bo zdaj 4x4 itd... In takoj potem se je takoj oglasila iz ozadja, da bom rabil paziti, da ne bom na pamet parkiral, ?e bo zdaj dalj?i. Pa to ni prvi?, da smo opravljivke takole za?tihali, enkrat je pri?la ena iz sosednjega laboratorija sva se isto izmislila eno ?torijo, ki je ?la potem takoj okoli po celi stavbi. babe Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Imamo eno sodelavko, ki ves ?as vle?e na u?esa. In ker sem brez avta sva se s s sodelavcem pogovarjala o tem za koliko mi bodo podalj?ali avto (pol metra), da bo zdaj 4x4 itd... In takoj potem se je takoj oglasila iz ozadja, da bom rabil paziti, da ne bom na pamet parkiral, ?e bo zdaj dalj?i. Pa to ni prvi?, da smo opravljivke takole za?tihali, enkrat je pri?la ena iz sosednjega laboratorija sva se isto izmislila eno ?torijo, ki je ?la potem takoj okoli po celi stavbi. Za?nita temo - ej a ma? ti tudi problem ko ima? kratke hla?e pa ti k... binglaj ven do kolen... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Soboto gre dru??ina po belega Lopatarja k Mazdamanu (sem ravno govoril s Peri?nikom), je reku da bo kar vzel preizku?nje tablce! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 se moram pohvalit,da kiham kot osel in iz nosa mi lije v potokih.Vsaj bolan nisem. Vsaj mislim. Citiraj
Boss Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 se moram pohvalit,da kiham kot osel in iz nosa mi lije v potokih.Vsaj bolan nisem.Vsaj mislim. ?e nisi bolan, kaj pa si? vodomet? Citiraj
Alex Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 ?e nisi bolan, kaj pa si? vodomet? Ja,neke vrste.Jaz sem bolan,ko imam 40+ vro?ino.Drugo so prehladki. Citiraj
jures Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Meni je pa velikokrat vro?e . ker imam v resnici manj kot 35C :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Kupu pico (zmrznjeno) u Hofru, pa sm jo pol kar dobro naredu, al pa sm jz ?e ?ist zgubu nekdanji gurmanski okus! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
madmax Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 nemaram se preve? hvalit, ampak zdejle se pa bom...tisti ki poznajo bend in vejo kaj pomeni za svet prog rocka bodo razumeli naro?il sem karte za Rush 29.5. v Frankfurtu! best spent 56? ever! Citiraj
Alex Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 nemaram se preve? hvalit, ampak zdejle se pa bom...tisti ki poznajo bend in vejo kaj pomeni za svet prog rocka bodo razumeli naro?il sem karte za Rush 29.5. v Frankfurtu! best spent 56? ever! u?itelji vseh progresivnih metal bandov,od Dream-ov naprej.Zelo dobro porabljeni ojri. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.