Symon Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Dobil baterijo za laptopa od Kitajcev in ?e ni zagorela ?eprav se je ?e nafilala. Pa ?e malo bolj?a naj bi bila (5200 mAh vs 400 mAh). Aja pa dobil sem avto nazaj. Avspuh namontirn, zaenkrat je skoraj ?isto tih. Glede na to, da je ?ISTO odprt sistem od kolektorjev naprej (katalizator je en 10 celi?en pa ?e to okoli, ker je ?ez sredino pre?gan) je sistem res vrhunski. 95% ljudi bi mislilo, da je original. Od tega bo 2% ljudi (znancev) to vedelo, ker so prebrali tole objavo. Citiraj
Z M A J Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Dodelili so mi novo sodno zapisnikarco (tajnico), s kero se fajn ?tekava in poznava ?e iz srednje ?ole (nekonfliktna oseba), predhodnico s psihi?nimi te?avami pa so selil 2 ?tuka ni?je, tako da ve? kot ?ivjo - adio komunikacija ne bo aktualna! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 A je fejst? K ponavad so tele pisarni?ke de?ve kar za pogledat...sploh zdej ksi samski ?igolo Citiraj
Z M A J Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Sm pomaran?o lupu in je olup ostal u enem kosu! Tauko,ta je popre?na teta, mi pa ?e neki pomaga u pisarni ena pn?ara k je remix Rijane in JLO, tist je pa orng ?werca! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Sm pomaran?o lupu in je olup ostal u enem kosu! Tauko,ta je popre?na teta, mi pa ?e neki pomaga u pisarni ena pn?ara k je remix Rijane in JLO, tist je pa orng ?werca! Se pravi majhna in ritasta Citiraj
Z M A J Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Nebi reku - pobrane tabul?e fizi?ne lstnosti obeh na?teth! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 ?e sn ?iv ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 V?eraj zrihtal enega sponzorja za en klub. Pa avspuh mi je ?e vedno v?e? ker je ?isto-malo-diskretno-basovski-ampak-ne-toliko-da-bi-laik-opazil. Citiraj
jures Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Zjutraj re?ili ptico ta??ico gotove smrti Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Tamala je zdrava k zmaj in ?e v varstvu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
eye Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Registered on 21 Mar 2004, 21:16 kera starina sm ?e :DDDDD ?e mal pa bo time Citiraj
LabiGT Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 jaz sem pa1 mesec za tabo se bom pa pohvalil, da je moj avatar verjetno najstarejsi na forumu...se vedno original, in vedno bo tak ostal Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 kaj pa jaz sem pred vama Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 No no otroci, pospravite igra?ke ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 kaj jaz mam starejsi avatar kot ti ne morem se spomnit zdaj na pamet, mazdaman je imel tole belo 323f kar dolg, pa marko tud se mi zdi... vem, da je moj alesi pac od takrat ko sem se registriral aja pa vuk me je spravil na mazda forum, ker sva se "spoznala" na nemskem mazda forumu in nisem vedel, da obstaja slovenski...7 let je ze... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Js sem skozi imel radioaktivni avtar, samo sedaj sem ga apgrejdal na ovco. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Js sem skozi imel radioaktivni avtar, samo sedaj sem ga apgrejdal na ovco. sellout Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Zmagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Kaj pa to, k sem danes smu?ala na ful soncu samo v spodnji majci, a? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Kaj pa to, k sem danes smu?ala na ful soncu samo v spodnji majci, a? ?e bi bla brez bi koga mogo?e ?e zanimalo, oble?enih je povsod dost. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 sej je rekla, da je smucala ("smucala") samo v spodnji majici... torej razumem, da ni mela oblecenga nic drugega kot to Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 No no,kaj se spet slinte Ljubosumne? Citiraj
Ninja Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Ne vem, ?e se mi da komentirat Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.