LabiGT Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Ne vem, ?e se mi da komentirat a si se zmatrala od "smucanja" da se ti ne da? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
tauko Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 al pa spet kej name leti zarat "?aljivih besed" Citiraj
Symon Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 al pa spet kej name leti zarat "?aljivih besed" Sam ti ma? res te?ave. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 Evo moram pohvalit mojo mazdico, ko ima tak zvok, da je joj. Upam, da mi v kratkem uspe mal posnet Citiraj
Z M A J Napisano 18. februar, 2011 Prijavi Napisano 18. februar, 2011 U?er sva s Han?otom sestavla eno omaro! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 18. februar, 2011 Prijavi Napisano 18. februar, 2011 Najprej moram (spet) pohvaliti mojega ne-?rnega ne-nemca. Ta avto je prostorsko ?udo zaradi svoje klasi?ne dolge oblike. Po Ikeji (saj res sem rekel da bom slikal kaj sem prepeljal) sem v?eraj v enem ?usu prepljal/preselil pisarno v bajto pisalna miza 140 x 80 - razstavljena, a ?iroka ko svinja predalnik na kolesih cel, s predali - posebej zunaj nizka omara 140 x 60 - cela pisarni?ki stol na kolesih - cel cel pc lcd monitor 2 printerja hifi stolp miljon kablov 4 ruterje notebook ves pisarni?ki material in ko?are, predale...polno srednje velika omara 90 x 120 s steklenimi vrati (vrata seveda dol) regal za 300 CDjev Hvala #2 Preko anten med hi?ami star?ev in mojo sem sedaj poleg interneta prevezal tudi telefon, tako da je 1 ?tevilka pri star?ih, 2 pa pri nas, imamo sedaj fiksen telefon in fax Vse se DA, samo do t2 sem moral sko?iti po dodaten PSTN vmesnik, ker rabi vsaka bajta enega Siol/ telekom pa zna le dopise po?iljat, se opravi?ujemo, ni paric, predolga razdalja......bla bla bla Za ajvarja - sedaj je mobitel VEDNO dosegljiv, nisem ve? v kleti!!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 18. februar, 2011 Prijavi Napisano 18. februar, 2011 v moji mazdi pa sem se preselil iz nemcije pa je 4 vratna s tem, da smo bli trije noter, edin kolo sem pustil tam, drugo pa vse noter...gasterbajter scena je bla big time (se palma je bla noter, kitara, ojacevalc, 40" lcd itd itd) ce bi mel karavan bi vzel se kolo, crn KTM mal mi ga je skoda, sam kaj ces Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 18. februar, 2011 Prijavi Napisano 18. februar, 2011 Najprej moram (spet) pohvaliti mojega ne-?rnega ne-nemca. Ta avto je prostorsko ?udo zaradi svoje klasi?ne dolge oblike. Po Ikeji (saj res sem rekel da bom slikal kaj sem prepeljal) sem v?eraj v enem ?usu prepljal/preselil pisarno v bajto pisalna miza 140 x 80 - razstavljena, a ?iroka ko svinjapredalnik na kolesih cel, s predali - posebej zunajnizka omara 140 x 60 - celapisarni?ki stol na kolesih - celcel pclcd monitor2 printerjahifi stolpmiljon kablov4 ruterjenotebookves pisarni?ki material in ko?are, predale...polnosrednje velika omara 90 x 120 s steklenimi vrati (vrata seveda dol)regal za 300 CDjev Hvala #2 Preko anten med hi?ami star?ev in mojo sem sedaj poleg interneta prevezal tudi telefon, tako da je 1 ?tevilka pri star?ih, 2 pa pri nas, imamo sedaj fiksen telefon in fax Vse se DA, samo do t2 sem moral sko?iti po dodaten PSTN vmesnik, ker rabi vsaka bajta enega Siol/ telekom pa zna le dopise po?iljat, se opravi?ujemo, ni paric, predolga razdalja......bla bla bla Za ajvarja - sedaj je mobitel VEDNO dosegljiv, nisem ve? v kleti!!! Tukaj si bil pa se nisi ni? oglasil Citiraj
Z M A J Napisano 18. februar, 2011 Prijavi Napisano 18. februar, 2011 Jure, kok si uspel namerit dol?ine prtlja?nega prostora, me zanima kdo od naju ma dalj?ega! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 18. februar, 2011 Prijavi Napisano 18. februar, 2011 Tukaj si bil pa se nisi ni? oglasil Kranj?? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marko_mx-3 Napisano 18. februar, 2011 Prijavi Napisano 18. februar, 2011 nep, sem kr na brn?i?evi. ?e bo? ?e kaj rabil od opreme sporo? Citiraj
Grega_ Napisano 18. februar, 2011 Prijavi Napisano 18. februar, 2011 Na LJ obvoznici verjetno re?il kamionđiji tovornjak s tovorom...mater se mu je dimilo zadaj, smrdelo po za?gani gumi, folk pa mimo vozil kot da ni ni?...no pri njegovi kabini sem mu potrobil in nekako nakazal da zadaj nekaj ni ok...in je ?ez par 100m ustavil....je bil pa svak par minut za mano in je povedal da je ?e ratal zastoj in da se je nekaj zelooo kadilo ampak kamioni ni niti videl...samo kot ka?e je ?ofer to sam pogasil potem Citiraj
Z M A J Napisano 19. februar, 2011 Prijavi Napisano 19. februar, 2011 Kaj je u?er Zavec delu - huhu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOBI Napisano 19. februar, 2011 Prijavi Napisano 19. februar, 2011 koncno smo bli na probni voznji z ?trausovo raketo avtek gre super samo malo se ga je treba na fino nastavit luft pa vzig zaj je to vse na oko te pa pridema na kako srecanje :mi pijemoo: Citiraj MAZDA POWER
KAALman Napisano 20. februar, 2011 Prijavi Napisano 20. februar, 2011 ?e nikoli nisem imel enega avta tako dolgo... prejle sem gledal poraba.com, pa sem ugotovil, da 6ko vozim ?e ?ez 50k km... kar je najhuj?e, sploh ne ?utim potrebe po drugem avtu... ker ima 6ka vse kar rabim... Citiraj LP KAALman
Ploki Napisano 20. februar, 2011 Prijavi Napisano 20. februar, 2011 waw. js sm s prvo Fko naredu 100.000. z drugo pa 25.000 zdej.. Citiraj
Z M A J Napisano 20. februar, 2011 Prijavi Napisano 20. februar, 2011 U?eri smo ?li iskat Mazdamanovo makino, s katero se baje obeta ogromen projekt! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 20. februar, 2011 Prijavi Napisano 20. februar, 2011 U?eri smo ?li iskat Mazdamanovo makino, s katero se baje obeta ogromen projekt! bo predstavljena na forumu? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 20. februar, 2011 Prijavi Napisano 20. februar, 2011 ?e nikoli nisem imel enega avta tako dolgo... prejle sem gledal poraba.com, pa sem ugotovil, da 6ko vozim ?e ?ez 50k km... kar je najhuj?e, sploh ne ?utim potrebe po drugem avtu... ker ima 6ka vse kar rabim... Samo res,ej.Se vozim z "premium" makinami in so mi v?e?,samo,ko se vsedem v mojo 6-ko sem ?isto zadovoljen.Ni nekih bistvenih razlik;edino malo ve? hrupa je sli?ati v mojem. Citiraj
Z M A J Napisano 20. februar, 2011 Prijavi Napisano 20. februar, 2011 bo predstavljena na forumu? Tako je obljubu Peri?nik, konji pa naj bi krepko posko?ili s teh 90 ali pa celo manj, ker baje je 8v motor! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 20. februar, 2011 Prijavi Napisano 20. februar, 2011 Tako je obljubu Peri?nik, konji pa naj bi krepko posko?ili s teh 90 ali pa celo manj, ker baje je 8v motor! ?e bo dobu un 168KM motor pa eno pravo podvozje gor, bo prava zmaga Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 Lep pozdrav iz Litve, japonskim avtom prijazni drzavi - vsak 3 je japonc, ne pretiravam, mazde levo, desno, predna?i pa Subaru 4WD Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 A je kej dobrih bab ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 A je kej dobrih bab ? 1,75cm, blond, ko?arica 75B - povpre?je Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Napisano 22. februar, 2011 Kosmata - pobrita ? ?tikle ? - Za labija Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.