Grega_ Napisano 16. marec, 2011 Prijavi Napisano 16. marec, 2011 Aja pa ups,..sm zajebala ime firme v navalu navdu?enja my bad Pa v Merkatorju je najdra?ji, ?eprav so po kon?ani letni sezoni imeli tudi tiste mini pakunge Hagen dazs-a . Sem opazil ja da imajo samo jagodo, vanilijo pa pi?kotek....bo potrebno po?akati na toplej?e dni in bo ponudba pestra...jest sem ga po novem letu nazadnje kupil, in se je videlo po datumau proizvodnje da je bila ohoho nazaj....tako da zaloge prodajajo Citiraj
Allyssa Napisano 16. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2011 A majo tud ve?je? Ker v Kranju sem vidla samo pol-literske verzije. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 16. marec, 2011 Prijavi Napisano 16. marec, 2011 Vesel sm da sm dubu od kolega celoten dolg povrnjen, kar je trajal tko od oka ene 15 mescov! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 16. marec, 2011 Prijavi Napisano 16. marec, 2011 A majo tud ve?je? Ker v Kranju sem vidla samo pol-literske verzije. v bistvu manj?e Citiraj
jures Napisano 16. marec, 2011 Prijavi Napisano 16. marec, 2011 Google je zakon.Sync dela na vse(telefone, ra?unalnike,..., samo na?telat ga mora?, jebesh outlook in ostale odjemalce thundrbird je zakon ! Najvecji hec pa je da googlov mail na mobilnikih google mobile application ne podpira izklopa chatov....oz conversationov. Ko dobis mail ki je reply na nekaj mas poleg se vso piz od prej od vseh posiljateljev Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 16. marec, 2011 Prijavi Napisano 16. marec, 2011 Juhu,..zdej se kon?no pri nas dobijo oreo pi?kotki pa hagen-dash sladoled,... Zarad teh reklam sem pa? bil firb?en in probal tele Oreo "javi se" pi?kote in moram re?i, da so pi?koti neokusni in za moje pojme ?ist zani?. Je pa res, da jih nisem tunkal v mleko, ker je pa? mo?no, da je to edini pravi na?in kako jih konzumira?. Sam ?e je? pi?kote z mlekom ali kavo je pa ?ist vsak dober vklju?no z unimi, ki jih delajo na kile na pol zastonj. :ne vem: Citiraj
daSKAn Napisano 16. marec, 2011 Prijavi Napisano 16. marec, 2011 Zarad teh reklam sem pa? bil firb?en in probal tele Oreo "javi se" pi?kote in moram re?i, da so pi?koti neokusni in za moje pojme ?ist zani?. Je pa res, da jih nisem tunkal v mleko, ker je pa? mo?no, da je to edini pravi na?in kako jih konzumira?. Sam ?e je? pi?kote z mlekom ali kavo je pa ?ist vsak dober vklju?no z unimi, ki jih delajo na kile na pol zastonj. :ne vem: Isto je rekla sestra, da je probala in da so zani?. tunkanje v mleko jih bojda naredli le dovolj u?itne, da jih dejansko lahko poje?, pa ?e to komej.... Citiraj
Allyssa Napisano 16. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2011 No pol nisem edina, ki se ji ne zdijo n? posebga,..nekak mi majo okus po za?ganem. Mam pa en recept, kjer se jih uporab namest maslenih pi?kotov za poden pite in se bojo verjetno na ta na?in porabl. Javm ko probam. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Ploki Napisano 16. marec, 2011 Prijavi Napisano 16. marec, 2011 No pol nisem edina, ki se ji ne zdijo n? posebga,..nekak mi majo okus po za?ganem. Mam pa en recept, kjer se jih uporab namest maslenih pi?kotov za poden pite in se bojo verjetno na ta na?in porabl. Javm ko probam. yeah, lih sva jih s punco vzela v trgovini, iz istega razloga kot boss... pa ugotovila da so zanic. okus je mesan po svincniku in saharinu.. potem izgine okus svincnika in ostane samo saharin Citiraj
Gorjup13 Napisano 16. marec, 2011 Prijavi Napisano 16. marec, 2011 oreo ma 2 varjanti in sicer ?e kup? ?katlo kjer so pakirani mislm da 4 zavitki pol so dobri ?e kup? uzavitk kjer so pakirani pa sam pi?koti so pa za?gani nvm kko jim rata ampak tko je Citiraj
jures Napisano 16. marec, 2011 Prijavi Napisano 16. marec, 2011 ?El sem ?ez 7.000 post Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Allyssa Napisano 16. marec, 2011 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2011 oreo ma 2 varjanti in sicer ?e kup? ?katlo kjer so pakirani mislm da 4 zavitki pol so dobri ?e kup? uzavitk kjer so pakirani pa sam pi?koti so pa za?gani nvm kko jim rata ampak tko je Js sm kupla ?katlo,..pa niso bog ve kaj,.. No sej zna pa bit tud to, da smo jih vidl v miljon filmih in nadaljevankah in smo zato mogo?e pri?akoval preve? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 16. marec, 2011 Prijavi Napisano 16. marec, 2011 Lyon - nasvidenje, zmagaaa! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 17. marec, 2011 Prijavi Napisano 17. marec, 2011 Dobu naro?en Band of Brothers (6 DVD-jev), pol pa pi?im ?e po eno knjigo, ki je tudi pri?la. (zdej pa sam ?e ?akam neki, da mi to vse zajebe in pokvari dan) :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 17. marec, 2011 Prijavi Napisano 17. marec, 2011 Danes mi dobro laufa delovnik! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Hanco Napisano 17. marec, 2011 Prijavi Napisano 17. marec, 2011 Fotr pelu mazdico na tehni?enga , upam da bo ?lo ?ez , kok je pa huda zdej k so ?rne feltne gor sploh k jo vidim ko se pelje Citiraj
BOBI Napisano 17. marec, 2011 Prijavi Napisano 17. marec, 2011 Fotr pelu mazdico na tehni?enga , upam da bo ?lo ?ez , kok je pa huda zdej k so ?rne feltne gor sploh k jo vidim ko se pelje Citiraj MAZDA POWER
Z M A J Napisano 17. marec, 2011 Prijavi Napisano 17. marec, 2011 Grem kr dremat, bom ju3 kot nov! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 17. marec, 2011 Prijavi Napisano 17. marec, 2011 Popoldne na hitr naredu 2 tabli 1400X300 mm Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Hanco Napisano 17. marec, 2011 Prijavi Napisano 17. marec, 2011 Naredu !!!! Jutr pa ?e na Triglav da uredim papirologijo do konca, pol pa mirno za 1 let @BOBI sej bo Citiraj
Gorjup13 Napisano 17. marec, 2011 Prijavi Napisano 17. marec, 2011 Mel sm tko fenomenaln dan kt ?e dolg ne pa brez razloga razpolo?ljivo stanje na ra?unu 666,00? (?eprou bl u jamralnik sod glede na to da je bla 15. pla?a) Citiraj
jures Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 Mel sm tko fenomenaln dan kt ?e dolg ne pa brez razloga razpolo?ljivo stanje na ra?unu 666,00? (?eprou bl u jamralnik sod glede na to da je bla 15. pla?a) kolk od tega je limita Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 Petek smo do?akal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 kolk od tega je limita Ne velik 100 ojrotov Citiraj
Z M A J Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 V letu 11 imam glede na prej?nje 2 dodatna dneva dopusta (zdaj 26); enega sem dobil zaradi tamale, drugega pa zaradi napredovanja na zahtevnej?e del. mesto! Ni velik, neki pa le! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.