jures Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 TDI poservisiran Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 Mal ogledujem za naslednikom Galune - benz scena itak (a nikoli ne reci nikoli)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 Mal ogledujem za naslednikom Galune - benz scena itak (a nikoli ne reci nikoli)! aaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAA, đastin bibr scena Citiraj
Z M A J Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 Ne poznam tega paglavca, trenutno ogledujem 6ke! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Panter23 Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 Dobu nov telefon Nokia N8 Vrhunsk! Citiraj
Hanco Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 Dobu nov telefon Nokia N8 Vrhunsk! Welcome to the club Citiraj
Panter23 Napisano 18. marec, 2011 Prijavi Napisano 18. marec, 2011 Welcome to the club Samo ?e par appsov najdem pa je zadeva kompletna.V primerjavi s prej?no E 51 je zadeva bomba, sploh z name??enim SPB Mobile Shell Citiraj
Z M A J Napisano 19. marec, 2011 Prijavi Napisano 19. marec, 2011 G. Lojz se je ?e zgodi zu3 na nas spomnu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 19. marec, 2011 Prijavi Napisano 19. marec, 2011 Zamenjal obuvala na Mazdi. Sem pa kr mal jezen sam nase kolk sem lohk tolk neumen. Zimske litke so bile oreng umazane oziroma ?ist rjave od zape?enih ostankov zavor in diskov. Sem posku?al z raznimi super duper ?istili za feltne, ki obljubljajo ?ude?no odstranjevanje svinjarije pa ni niti eden vreden pol kurca, ker ni ?lo ni? dol. Ko sem ?e skoraj obupal in ?e razmi?ljal, da bi dal feltne speskat pa jih na nov prefarbat mi je kon?no proradio kliker. Vzel sem malo bolj grobo polirno pasto in enostavno spoliral feltne do visokega sijaja. vsa zape?ena svinjarija je ?la dol in feltne zgledajo skoraj nove. Mislim, kako enostavna re?itev jaz pa k en butl sem se spomnil tolk pozno. Citiraj
jures Napisano 19. marec, 2011 Prijavi Napisano 19. marec, 2011 Zamenjal obuvala na Mazdi. Sem pa kr mal jezen sam nase kolk sem lohk tolk neumen. Zimske litke so bile oreng umazane oziroma ?ist rjave od zape?enih ostankov zavor in diskov. Sem posku?al z raznimi super duper ?istili za feltne, ki obljubljajo ?ude?no odstranjevanje svinjarije pa ni niti eden vreden pol kurca, ker ni ?lo ni? dol. Ko sem ?e skoraj obupal in ?e razmi?ljal, da bi dal feltne speskat pa jih na nov prefarbat mi je kon?no proradio kliker. Vzel sem malo bolj grobo polirno pasto in enostavno spoliral feltne do visokega sijaja. vsa zape?ena svinjarija je ?la dol in feltne zgledajo skoraj nove. Mislim, kako enostavna re?itev jaz pa k en butl sem se spomnil tolk pozno. Zdej si pa pravi dzek Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 20. marec, 2011 Prijavi Napisano 20. marec, 2011 Mislim, kako enostavna re?itev jaz pa k en butl sem se spomnil tolk pozno. ka te nisi vpra?o ? jaz bom letos spet to delal na zimakih Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 20. marec, 2011 Prijavi Napisano 20. marec, 2011 ka te nisi vpra?o ? jaz bom letos spet to delal na zimakih Ma sej ... reklame in izbira vseh teh proizvajalcev raznoraznega superduper sranja, ki obljubljajo ?ude?e mi je ?isto zameglilo razum - najbolj?e re?itve so po navadi najbolj enostavne. Citiraj
jstdoma Napisano 20. marec, 2011 Prijavi Napisano 20. marec, 2011 Poraba z zadnjim rezervoarjem samo 8,78l Citiraj
BOBI Napisano 20. marec, 2011 Prijavi Napisano 20. marec, 2011 lepi sploh ni razlike da ni isti avto razen sipe se falijo temne Citiraj MAZDA POWER
Hanco Napisano 20. marec, 2011 Prijavi Napisano 20. marec, 2011 lepi sploh ni razlike da ni isti avto razen sipe se falijo temne tudi to je v planu Citiraj
jures Napisano 20. marec, 2011 Prijavi Napisano 20. marec, 2011 Z zan luka oprala oba avta tudi znotraj zdrgnla, zdej pa bluziva z miato ze cel dan naokoli Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ploki Napisano 20. marec, 2011 Prijavi Napisano 20. marec, 2011 Auto A/C ("climatronic") za moj avto imam nagledan in mogoce prileti k meni iz UK, in to ne za prevelik denar, komplet z vsem kablovjem in senzorji!! Bomo videli kako se iztece hi hi. Zakaj se hvalim? ker je extremely rare in tezko zvohat. Citiraj
Hanco Napisano 20. marec, 2011 Prijavi Napisano 20. marec, 2011 Auto A/C ("climatronic") za moj avto imam nagledan in mogoce prileti k meni iz UK, in to ne za prevelik denar, komplet z vsem kablovjem in senzorji!! Bomo videli kako se iztece hi hi. Zakaj se hvalim? ker je extremely rare in tezko zvohat. Dobra zadeva, kokr sem bral na club323f.com je kar mojstrovina za zmontirat Citiraj
Ploki Napisano 20. marec, 2011 Prijavi Napisano 20. marec, 2011 je, ampak ce jo dobim jo dobim z vsemi senzorji in komplet kablovjem tako da se samo zamenja vse skupaj... upam da bo slo skos.. bomo vidli. Citiraj
Z M A J Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Napisano 21. marec, 2011 Ploki, tale tvoja je ?edalje bli?je temu, da jo kupm (ti ?e pridno delaj na njej)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Napisano 21. marec, 2011 Po fajnih zvezah (kolega Rocky) smo dobili v Kamniku (!) vrtec za Evito in za?ne 1.4. ?e hodit vanjga - tole pa je novica tedna!!!! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Napisano 21. marec, 2011 Po fajnih zvezah (kolega Rocky) smo dobili v Kamniku (!) vrtec za Evito in za?ne 1.4. ?e hodit vanjga - tole pa je novica tedna!!!! ti v?asih mal preve? napi?e? javno.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Napisano 21. marec, 2011 Ne porajti, je vse legalno - bili smo v ?akalni vrsti in se je mesto sprostilo, ?emur se ?udim, ampak je SUPER! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Rocky Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Napisano 21. marec, 2011 jst nic ne vem, o cem tece beseda, sem v Londonu ze 8 mesecev... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.