Z M A J Napisano 21. marec, 2011 Prijavi Napisano 21. marec, 2011 Hehe, no useen hvala! Sva zdele z Dragotom zakurblala Miato, ?e par dni pa bo berajt za na cesto! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Napisano 22. marec, 2011 Pravkar sem dal gor lisi?ko 4.Dela ful hitreje kot stare izvedbe. Citiraj
Gorjup13 Napisano 22. marec, 2011 Prijavi Napisano 22. marec, 2011 Registriru avto in vse s5 se vozmo brez strahu Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 Kolegu v?eraj podarili T O L E mater huda navodila. V?eraj zrihtal eno komplet bajto vse internet, telefon,TV,ra?unalnike na drat in brez drata. Presene?en nad siol-om, za?uda je vse delal, samo registracijo so pa tolk za luno da glava pe?e,ostali samo kable poka?e? in vse dela takoj, nobene registracije in gesel in ne vam kaj, ?eprav ti jih tako al tako po?ljejo, samo utapka? in je, samo to skor ni ve? potrebno-razen ?e daje? zraven kak ruter -al pa wifi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 Kolegu v?eraj podarili T O L E mater huda navodila. To bom jaz tud rabu Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 To bom jaz tud rabu Stari za crknt, kere fore kot bi sestavil vso vsakodnevno tehnologijo skupaj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 Hehe, Ajvar isto bro?uro je dal meni kolega Dragec ob rojstvu Drobi?ka! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 Jaz jih tudi imam doma pa jih ?e nisem pre?ital. Ojoj, da nebota mala dva prej zrasla preden bom to prebral Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 Dans mi dev noro laufa! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 Menjal oljni filter, olje (Motul 6100 10W-40) in montiral letne gume Toyo Proxes T1 Sport! Toyo Proxes T1 Sport Citiraj
LabiGT Napisano 23. marec, 2011 Prijavi Napisano 23. marec, 2011 po enem mesecu peljal mx5... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 24. marec, 2011 Prijavi Napisano 24. marec, 2011 Baje grem lohk pov ure prej dumu - nism biv niti na malci! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Rocky Napisano 24. marec, 2011 Prijavi Napisano 24. marec, 2011 po skorajda 8 mesecih zivljenja na 25m2 sva se koncno preselila v vecje novo 1sobno stanovanje z lastnim vrtom. Lokacija pa le streljaj stran od mesta, kjer je pred dobrimi 4desetletji sam terminator poveceval svojo misicno maso Citiraj
jures Napisano 24. marec, 2011 Prijavi Napisano 24. marec, 2011 po skorajda 8 mesecih zivljenja na 25m2 sva se koncno preselila v vecje novo 1sobno stanovanje z lastnim vrtom. Lokacija pa le streljaj stran od mesta, kjer je pred dobrimi 4desetletji sam terminator poveceval svojo misicno maso Gre ti dobro ko Cimeroti?u, kmalu bo? imel trosobno garsonjero ?estitke Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
PATO Napisano 24. marec, 2011 Prijavi Napisano 24. marec, 2011 Tudi jaz spravil mazdo ?ez tehni?nega in se veselo vozim ter nadaljujem z na?rti Citiraj
Z M A J Napisano 24. marec, 2011 Prijavi Napisano 24. marec, 2011 ?estitke Rok za novo pridobitev, kdaj bo pa u planu podmladek? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Rocky Napisano 24. marec, 2011 Prijavi Napisano 24. marec, 2011 hvala, hvala, za potomce se pa se ne mudi Citiraj
Z M A J Napisano 25. marec, 2011 Prijavi Napisano 25. marec, 2011 Petek je pa ?e sonce u de?eli Kranjski! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 25. marec, 2011 Prijavi Napisano 25. marec, 2011 Sem ?el ?e sporbat na?ega Burger Kinga in je double whooper zmaga! Prov dobr je biu, mi je bil celo bolj?i kot oni v Barci. Res pa je da sem zdaj dobu ?ist fri?nega, se pravi se ni ene 5 minut "hladil" na ?akanju. Tole bom ?e prakticiral... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 25. marec, 2011 Prijavi Napisano 25. marec, 2011 a nima noben ni? negativnega za napisat od Burger kingu? Vsepovsod sli?im same pohvale, meni ?e ni uspelo it sprobat. Kolk je pa ?e kaj gu?ve? Citiraj
LabiGT Napisano 25. marec, 2011 Prijavi Napisano 25. marec, 2011 jaz mam bk je itak boljsi od meka, ampak samo cez dan oz. ko bos neki po tem, ko si ga pojedel tudi naredil... bk po pijancevanju ali preden gres spat je velika napaka, ker bo neprijetno... na malti je bil zur v trebuhu in pol naslednji dan zur na wc-ju zarad pretiravanja ob 5-tih zjutraj v bk-ju... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ninja Napisano 25. marec, 2011 Prijavi Napisano 25. marec, 2011 a nima noben ni? negativnega za napisat od Burger kingu? Vsepovsod sli?im same pohvale, meni ?e ni uspelo it sprobat. Kolk je pa ?e kaj gu?ve? Men je fuj. Nek snedvi? je imel okus po plinu, prou iju. Ta ki ima notri ?ar meso, lahko da je bil tut whooper neki. Pomfri ni? posebnega.Edin mcnagci so pa bolj?i kot v Meku Gne?e pa ni ve?. Citiraj
Z M A J Napisano 25. marec, 2011 Prijavi Napisano 25. marec, 2011 Jaz pa trdim, da je to pa? Junk food, pa re?te kar ?ete, ni ga ?ez ?gance! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 25. marec, 2011 Prijavi Napisano 25. marec, 2011 ?ganci, orenk klobasa pa kako zelje je itak najbolj?a hrana... Drga? pa dons v BK ni blo take gu?ve. Sem pa pri?akoval da bo mal ve?je to. ?e zdej se mi prede po double whooperju . Citiraj
Rocky Napisano 25. marec, 2011 Prijavi Napisano 25. marec, 2011 ker v trenutni sluzbi po 7 mesecih ni bilo napredka kar se financ tice sem enostavno poslal nekaj prosenj naokrog, danes tudi ze imel 2 razgovora in pri obeh so mi ponudili sluzbo. Izbral sem seveda boljso. Lep konec tedna. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.