jures Napisano 25. marec, 2011 Prijavi Napisano 25. marec, 2011 Na?el ?e eno hudo zadevo na VAG softwareuChannel 020: Rain-/Light Sensor SetupStandard: 2+01 = Highway Light+02 = Rain Light+04 = Rain Closing (Sunroof & Windows) fajn lahko na morju ali soncu (na primer pred prikolco nad 30C pri direkt soncu pusti? vse ?ipe par cm dol, ?e pride nevihta jih pa sam zapre Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 25. marec, 2011 Prijavi Napisano 25. marec, 2011 ker v trenutni sluzbi po 7 mesecih ni bilo napredka kar se financ tice sem enostavno poslal nekaj prosenj naokrog, danes tudi ze imel 2 razgovora in pri obeh so mi ponudili sluzbo. Izbral sem seveda boljso. Lep konec tedna. Bravo, men se je tudi prej?nji teden nekaj scufalo in na zadnji dan roka prijave poslal pro?njo in v pon. razgovor ...pa da vidimo koliko so pripravljeni ponudit Citiraj
Gorjup13 Napisano 25. marec, 2011 Prijavi Napisano 25. marec, 2011 Jst sm pa dans kon?no se odlo?u da se grem mal vozt (ne sam ?iht pa dom pa to) in sm dal prvi? letos strehco v prtla?nik blo je fenomenalno komi ?akam ponovitev Citiraj
nisde Napisano 26. marec, 2011 Prijavi Napisano 26. marec, 2011 Letne gume, jeeej Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Ploki Napisano 26. marec, 2011 Prijavi Napisano 26. marec, 2011 kaj pa ma? za ene? moje ful bol nabito zgledajo :ne vem: grem fotkat Citiraj
Symon Napisano 26. marec, 2011 Prijavi Napisano 26. marec, 2011 a nima noben ni? negativnega za napisat od Burger kingu? Vsepovsod sli?im same pohvale, meni ?e ni uspelo it sprobat. Kolk je pa ?e kaj gu?ve? Ni? posebnega, junk food pa?. Mogo?e sem na McDonald's celo bolj navajen. Pomfri v BK-ju se mi je zdel ?e bolj umeten kot v McD. Un Whooper s slanino je bil pa zanimiv. Zelenjava je bila ful sve?a. Prvo sem opazil, da ?ebula zahrusta, kot bi jo direkt iz njive dobil. Namesto unih specialnih omak se notri prav vidi ke?ap. Coca Cola je bila mislim da ista. V glabnem ni? posebnega. Citiraj
KAALman Napisano 26. marec, 2011 Prijavi Napisano 26. marec, 2011 TAK... otvoritev sezone narejena... skoraj 170 km pa ena ploha vmes jutri bomo pa nagibalnik pucal, ker ga je de? vsral... Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 26. marec, 2011 Prijavi Napisano 26. marec, 2011 Angle?, ?estitke za bol?i biznis! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 26. marec, 2011 Prijavi Napisano 26. marec, 2011 kaj pa ma? za ene? moje ful bol nabito zgledajo :ne vem: grem fotkat Goodyear optigrip Point je da so 205/55/16 namest 205/50/16, zato mal bl balon izpade Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
jstdoma Napisano 27. marec, 2011 Prijavi Napisano 27. marec, 2011 Naredu prve kilometre z novimi gumami po mokri cesti. Same pohvale zaenkrat! Citiraj
suicidal Napisano 27. marec, 2011 Prijavi Napisano 27. marec, 2011 Evo, pa je ?ihta v Medvodah konec. In da, to spada med Pohvalite se,... rubriko Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
KAALman Napisano 27. marec, 2011 Prijavi Napisano 27. marec, 2011 Evo, pa je ?ihta v Medvodah konec. In da, to spada med Pohvalite se,... rubriko kam pa te gre? zaj na ?it? Citiraj LP KAALman
suicidal Napisano 27. marec, 2011 Prijavi Napisano 27. marec, 2011 kam pa te gre? zaj na ?iht? Ne vem ?e to?no. Mogo?e bom nekaj ?asa "svobodni umetnik", mogo?e pa me v ponedeljek ?e ?aka ?iht. Pustimo se presenetiti, tako bo najbolje Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Z M A J Napisano 27. marec, 2011 Prijavi Napisano 27. marec, 2011 Kljub bednmu vremenu mi je ndela dost dobr ?la mim! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 28. marec, 2011 Prijavi Napisano 28. marec, 2011 sem 6 med uporabniki na M po ?tevilu objav (?e koga to zanima) Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazdaman Napisano 28. marec, 2011 Prijavi Napisano 28. marec, 2011 JAAAAAAAAAA Bom moral domov spakirat Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 29. marec, 2011 Prijavi Napisano 29. marec, 2011 Streha je ?e dol spet Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 29. marec, 2011 Prijavi Napisano 29. marec, 2011 Jutr sheeebam v prekmurje, samo vseeno bom ?ekiral pizdarije ki se dogajajo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Lojz Napisano 29. marec, 2011 Prijavi Napisano 29. marec, 2011 Jaz se pa moram pohvalit, ker mi danes prebava kar dobro dela. Citiraj
Ploki Napisano 29. marec, 2011 Prijavi Napisano 29. marec, 2011 Lojz lojz.. ma? pa ja svojo temo za smetit Citiraj
Z M A J Napisano 29. marec, 2011 Prijavi Napisano 29. marec, 2011 Prkuru sm ?ik kr u stanvanju - mben mi 0 ne more, niti Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 29. marec, 2011 Prijavi Napisano 29. marec, 2011 Jaz se pa moram pohvalit, ker mi danes prebava kar dobro dela. Le po te prosim ne razkomoti se pereve?. Glede na to da sem dr?al svojo bsedo in te v?asih zagovarjal, ti ne more? tega trditi, niti ni potrebno da bi. ?e enkrat te lepo prosim ne se preve? razvadit. PS. Je pa lepo da si nehal ?alit in poni?evat uporabnike MF. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Lojz Napisano 30. marec, 2011 Prijavi Napisano 30. marec, 2011 Le po te prosim ne razkomoti se pereve?. Glede na to da sem dr?al svojo bsedo in te v?asih zagovarjal, ti ne more? tega trditi, niti ni potrebno da bi. ?e enkrat te lepo prosim ne se preve? razvadit.PS. Je pa lepo da si nehal ?alit in poni?evat uporabnike MF. Ej, YavarYe X6V6, zdaj pa vidim da me vi dejansko na suho zajebavate. Dej prosim povej, zakaj so na primer posti ki jih bom zdaj na?tel, bolj pametni, od mojga posta! Povej prosm! -Prkuru sm ?ik kr u stanvanju - mben mi 0 ne more-Jutr sheeebam v prekmurje, samo vseeno bom ?ekiral pizdarije ki se dogajajo.-Streha je ?e dol spet -Bom moral domov spakirat-ti je dolgcas?-sem 6 med uporabniki na M po ?tevilu objav -Kljub bednmu vremenu mi je ndela dost dobr ?la mim!-Evo, pa je ?ihta v Medvodah konec.-Naredu prve kilometre z novimi gumami po mokri cesti.-TAK... otvoritev sezone narejena... skoraj 170 km pa ena ploha vmes -Letne gume, jeeej -Registriru avto in vse s5 se vozmo brez strahu-Dans mi dev noro laufa!-po enem mesecu peljal mx5...-Tudi jaz spravil mazdo ?ez tehni?nega in se veselo vozim ter nadaljujem z na?rti -Petek je pa ?e sonce u de?eli Kranjski! -kon?no opran-Z zan luka oprala oba avta tudi znotraj zdrgnla, zdej pa bluziva z miato ze cel dan naokoli-Petek smo do?akal!-TDI poservisiran-Dobu nov telefon Nokia N8 -Juhu,..zdej se kon?no pri nas dobijo oreo pi?kotki pa hagen-dash sladoled,...-?El sem ?ez 7.000 post-?e nazaj z idrije z Volvo V70 D5.-?ez dobro uro grem registrerat - podalj?at registracijo.-Pada sneg ! -kupu sem nov tel...-?e sn ?iv ! Itd....itd....itd...lahko bi ?e na?teval, pa se mi ne da. Resno me zanima kaj je v teh postih pametnej?ega, da se to ne smatra za smetenje, moj post se pa smatra za smetenje?. A mi lahko kdo razlo?i prosm? Da ne re?em kak?ne kozlarije se pi?ejo v jamralniku, pa nikome ni?ta. Kaj sem jaz komu naredu, da mi skoz grozite in podite iz foruma? Zakaj se vi lahko tukaj pohvalite z brezveznimi neumnostmi, jaz pa se ne smem pohvaliti nad svojim zdravjem? PS: Jaz nikoli nisem ?alil porabnikov foruma. Je pa res, da so se nekateri po?utili u?aljene, ker sem jim ogledalo nastavil. To pa ni isto. ?aliti, ali biti u?alljen, sta dva razli?na si termina. Citiraj
Ploki Napisano 30. marec, 2011 Prijavi Napisano 30. marec, 2011 Forumi niso demokracija ampak diktatura moderatorjev. Pokori se ali pa dobis banano. K sreci so Modi v vecini 10x boljsi kot nasa vlada, ne bi se branil take diktature... Druga stvar je, da ostali dejansko mislijo resno, ti pa pac prcas. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.