Boss Napisano 11. april, 2011 Prijavi Napisano 11. april, 2011 Sej to vem, da je tako, ampak je zanimivo, ker ne jem ni? ve? kot obi?ajno pa sem kar nekaj kilc prdobu. Po moje je to ?e kr mal psiholo?ke fore. :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 11. april, 2011 Prijavi Napisano 11. april, 2011 Ne, ampak neki res bo na tej "solidarnosti" z nose?nico, hehe Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 11. april, 2011 Prijavi Napisano 11. april, 2011 kok ste pa veliki ljudje? js sm tut zadnje case malo bolj aktiven, sem malo kipnil cez zimo js pa ?e par let dr?im konstanto Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 11. april, 2011 Prijavi Napisano 11. april, 2011 bravo. js niham tut za 15kg... Citiraj
DraGO Napisano 11. april, 2011 Prijavi Napisano 11. april, 2011 hehe dons sem rezerviral tablice po izbiri "GO2HELL" Citiraj DraGO je druga? ?ist normalen ?lovek.
jures Napisano 11. april, 2011 Prijavi Napisano 11. april, 2011 hehe dons sem rezerviral tablice po izbiri "GO2HELL" pa to sem ze videl :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Hanco Napisano 11. april, 2011 Prijavi Napisano 11. april, 2011 hehe dons sem rezerviral tablice po izbiri "GO2HELL" Drago, a je ?e dragomobil v akciji ?? ta vikend gremo na pivaka Citiraj
Boss Napisano 11. april, 2011 Prijavi Napisano 11. april, 2011 pa to sem ze videl :ne vem: men je tud znano ampak lahko, da jo je ?e odjavu :ne vem: Citiraj
jures Napisano 11. april, 2011 Prijavi Napisano 11. april, 2011 men je tud znano ampak lahko, da jo je ?e odjavu :ne vem: zna biti GO TO HELL Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 11. april, 2011 Prijavi Napisano 11. april, 2011 Dragy, cestitke za realizacijo! Fantje te table garant se niste vidl u tej obliki - tud ?e gre na uni?enje, je fertig za zmeri! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 11. april, 2011 Prijavi Napisano 11. april, 2011 Moja te?a je pa konstantna v zadnih 5 letih mislm da se je za cca 2 kg spremenila nj delam kr ho?e hudirja no?e gor Citiraj
Stroker Napisano 12. april, 2011 Prijavi Napisano 12. april, 2011 Moja te?a je pa konstantna v zadnih 5 letih mislm da se je za cca 2 kg spremenila nj delam kr ho?e hudirja no?e gor ?e veliko poje? in se ni? ne giblje? pomaga. @Ploki: 183cm in 140kg (?isto mo?no ?e blizu 150). Pridobljeno po zgornji formuli v zadnjih ?tirih letih.Je pa ?ist simpl in se da (gre? na pizzo in poje? dve, zraven seveda pa?e pivce, zaklju?iti pa obvezno s pala?inkami z orehi, ?okolado in smetano, ali pa ?e ti zapa?ejo krofi in jih poba?e? enajst naenkrat (trojanskih)....). Pa bog ne daj se preve? gibat. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Ploki Napisano 12. april, 2011 Prijavi Napisano 12. april, 2011 enajst krofov? js jih fizi?no nism zmo?en tolk. pol pizze mi je zadost , pa ?e to margerite... zdj sm za?el bolj konkretno telovadit, ker sm prvi? v lajfu padu ?ez 90, pri svojih 180cm, pa bi rad ?u nazaj na 80 (dve leti nazaj sm mel 77 ) Citiraj
Z M A J Napisano 12. april, 2011 Prijavi Napisano 12. april, 2011 U madona - 11 krofov se heca? al kva? Jz sm kr en konc desca pa bi po petih verjetno ?e kej izbruhnu (je pa res da nisem Krofoholik)! :ne vem: U?eri sva ?la s kolegom u Furmana (Lukovca) na veliko pizzo in pa Superco - liter piva pa? (doma?ga), pa tolk o huj?anju, a po?utje - VRHUNSKO! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Stroker Napisano 12. april, 2011 Prijavi Napisano 12. april, 2011 enajst krofov? Jah, sej zato pa mam tolk kil.... Ampak v?eraj sem za?el pazit pri hrani (po 22. uri nisem ni? jedel, pa zmanj?al bom porcije in sladki?e), danes bom za?el ?e malo migat in bom ?el te?t zve?er (300m za prvi? po ?tirih letih bo kar veliko). Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
jures Napisano 12. april, 2011 Prijavi Napisano 12. april, 2011 stari jaz enega komaj pojem.......... glede miganja - naredi ene 2 otroka.....miga? pri delu in oskrbi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 12. april, 2011 Prijavi Napisano 12. april, 2011 @Stroker, tole se ti spla?a ?e zaradi efekta na zdravje in po?utje, odvr?t ene 20kg, pol pa magari ?e dalje s tem tempom! Men je mat (Vi?ja med. sestra) rekla, da ?e bom tko nadaljeval s pridobivanjem kila?e, me zna ?e kaka sladkorna po?astit, pol pa bom vidu kaj je to ?urka in naj se vendar za?nem zavedat, da dodajanje kila?e, pelje v napa?no smer. ?eprov jz pa tkole pravm, re?mo da je za mojih 188cm idealno te?a nekih 90 - 95 kg, jih mam raj? 105 kokr pa 85, ker trlica pa res ne bi ?elel bit, sm raj? mav bl dec! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Stroker Napisano 12. april, 2011 Prijavi Napisano 12. april, 2011 glede miganja - naredi ene 2 otroka.....miga? pri delu in oskrbi He, he, kot bi mi bral misli - je v planu, te?ejo trije mesci deHORMONIziranja, potem pa akcija. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Stroker Napisano 12. april, 2011 Prijavi Napisano 12. april, 2011 @Stroker, tole se ti spla?a ?e zaradi efekta na zdravje in po?utje, odvr?t ene 20kg, pol pa magari ?e dalje s tem tempom! Tukaj se pa popolnoma strinjam, ?eprav imam jaz totalno banalen razlog in sicer, da ne morem oble? ve? nobenih hla?, novih tako velikih pa ne dobim. Odvr?t pa jih moram ene 50. Pa saj bo, ?e samo, ?e malo zmanj?am vnos hrane, in mo?no pove?am porabo (?e en kilometer teka na dan bo en kilometer ve? kot sedaj) so bo hitro poznalo. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Z M A J Napisano 12. april, 2011 Prijavi Napisano 12. april, 2011 To se strinjam, slab?e kot ima? izhodi??no stanje - tem hitreje bojo vidni rezultati in ve?ji ko bo rezultat, ve? bo? imel veselja pri tem po?etju, skratka sam obrnit je treba kolesje, potem ste?e samo od sebe - ?tart je najte?ji! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 12. april, 2011 Prijavi Napisano 12. april, 2011 Vi2 sta pa mal zavila v enosmerno...al se hvalita? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 12. april, 2011 Prijavi Napisano 12. april, 2011 Vi2 sta pa mal zavila v enosmerno...al se hvalita? S ?im - z overvejt sceno al kva? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Stroker Napisano 12. april, 2011 Prijavi Napisano 12. april, 2011 Ah, Jure je samo fou? k nima v kej shuj?at... Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
jures Napisano 12. april, 2011 Prijavi Napisano 12. april, 2011 o ma ma....ampak va?n da na?i rastejo jo?ke Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.