Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Opral avto in ga spoliral - zdej se je pa uscalo ampak je cool pogledat, k kapljice prav lepo gor stojijo kot pri novem.

Mi smo pa tudi danes prodali Apecar, da ne bo ve? v napoto :)

Opi?ji avto :hudicek: a to je tisto ?udo na treh kolesih?

33112_1.png

Napisano

Dans grem naro?it reg. table - poimenske! :danzoman::bravo:

Potem pa gremo s kolegi z avtodomom na izlet! :punk::vesel:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Danes grem po nove tablice, registiram nepremi?nino, obri?em prah, prepodim mi?i, in grem en krog z vetrom v laseh :jupiii::bravo:

DraGO je druga? ?ist normalen ?lovek.

Napisano

mal ve? k 2h iz dom?al do dunaja :bravo::bravo::bravo: vidu pa neomejen mazd-6 pa 323 :o .. CX-7 .. este pa niso kej preve? bolj?e od na?ih :angry2: ... :jupiii: .. je pa zanimiv da policajev sploh ne opazis na autocesti :huh:

post-39-1303830891_thumb.jpg

Napisano

2h??? Kaj si ti nor? Kolko bo? kazni domov dobu, te bo glava pekla. Namre? jodlarji imajo cel kup stacionarnih radarjev, zato policajev ne vidi?. :ne vem:

Napisano

?ez 6 urc ?ibamo na moooorjeeeee :danzoman::danzoman:

Pa bomo tam do pondelka.

Ko?no mal fraj :jupiii:

Za vikend mava pa naro?ene ?e varuhe za tamalga, tko da

si bova lahko prvo?la kak?no urco ?asa samo zase :ouje:

Napisano

To ni hvala - pripeljal me je domov Opel Vivaro (ki neverjetno razpada pri 56.000)...

To je hvala - to pomeni da je Exeo ostal na morju skupaj s familijo in da grem jaz f petek nazaj dol s streho dol :bravo:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

AAAAAAAAAAA :aaaaa: Dons spustila minimalno T morja, v katerem se Nina kopa, s 25 na 16°C!!! Yeah baby :ouje:

In sploh me ni zeblo... :P

Napisano

Z avtodomom smo se mel noro, ogledal si Osankarico, Tri kralje, Tri ?eblje, ?rno jezero! :danzoman::bravo::ljubezen:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Evo William je dobu danes svojo princeso Kate , jaz pa malo princesko Kajo. Me zanima kdo je bolj sre?en? - si upam stavit da jaz :bravo::bravo:

33112_1.png

Napisano

Evo William je dobu danes svojo princeso Kate , jaz pa malo princesko Kajo. Me zanima kdo je bolj sre?en? - si upam stavit da jaz :bravo::bravo:

?estitke, daddy boss :bravo::pepsi::pepsi:

Napisano

?estitam! :pepsi::rozico:

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Iskrene ?estitke in pa veliko veselja ter sre?e! :D:jupiii:

Captain Slow za volanom.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.