Z M A J Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Napisano 19. maj, 2011 Vozim se na LPG! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Napisano 19. maj, 2011 Kot tajnik Renault kluba sem dobil pozitiven odgovor od Red Bull-a glede sponzoriranja Renault kluba. Mislim, da vem kaj se bo pilo naslednji mesec na trackdayu, ki ga organizira klub. Da hostesi ne omenjam. In ko smo ravno pri trackdayu, ?e koga zanima naj mi sporo?i. Ne bo time attack ampak bolj hobi dirkanje tako, da ni strahu pred norci na progi. Bo pa v petek 17.6 od 12ih do ve?era. In, ?e bo kaj frej se lahko kaj zmenimo. Za pla?ati bo pa 30?, najem ?al ni zastonj. Citiraj
Rocky Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Napisano 19. maj, 2011 Pred nekaj urami se je rodil Nace. Hvalim se zato, ker sem stric Citiraj
tauko Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Napisano 19. maj, 2011 ?estitke Pre?ivel nakupovalno mrzlico v ?oping centru Matr,kb zastonj talal in kr nekaj mi?nih damic s kilometrskimi nogami je tekalo naokoli Se vid,da je ?e skor poletje Citiraj
Z M A J Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Napisano 19. maj, 2011 ?estitke novope?enmu stricu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Napisano 19. maj, 2011 Kot tajnik Renault kluba sem dobil pozitiven odgovor od Red Bull-a glede sponzoriranja Renault kluba. Mislim, da vem kaj se bo pilo naslednji mesec na trackdayu, ki ga organizira klub. Da hostesi ne omenjam. In ko smo ravno pri trackdayu, ?e koga zanima naj mi sporo?i. Ne bo time attack ampak bolj hobi dirkanje tako, da ni strahu pred norci na progi. Bo pa v petek 17.6 od 12ih do ve?era. In, ?e bo kaj frej se lahko kaj zmenimo. Za pla?ati bo pa 30?, najem ?al ni zastonj. torej tudi dru?inski karavani z navorom ? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Napisano 19. maj, 2011 ?e bo plac, zakaj pa ne? Ne vem, a je tale tema vidna neprijavljenim? ?eprav je Miata gotovo bolj primerna za tovrstne prireditve in sem 100%, da bi bolj u?ival. Citiraj
jures Napisano 19. maj, 2011 Prijavi Napisano 19. maj, 2011 ?e bo plac, zakaj pa ne? Ne vem, a je tale tema vidna neprijavljenim? ?eprav je Miata gotovo bolj primerna za tovrstne prireditve in sem 100%, da bi bolj u?ival. Vidna... itak, sam podhranjenost je mal prevelka... Med MPSko in mojo MX5ko je en cel Exeo razlike Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sishi Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Napisano 20. maj, 2011 Zidarji ?e naredili hidroizolacijo pritli?ja in temeljev, ki so jih izolirali z 12 cm stirodurja. Pol pride pa ?e 4cm cez cokl Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
YavarYe X6V6 Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Napisano 20. maj, 2011 ?e bo plac, zakaj pa ne? Ne vem, a je tale tema vidna neprijavljenim? ?eprav je Miata gotovo bolj primerna za tovrstne prireditve in sem 100%, da bi bolj u?ival. Qurac nasledn dan furam ohcet, druga? pa bi pr?u mal renojce po?ekirat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Napisano 20. maj, 2011 Qurac nasledn dan furam ohcet, druga? pa bi pr?u mal renojce po?ekirat. Saj ?e ne pa na Time attack, ta petek popoldne in do polno?i. Naslednji dan po Renault track dayu je pa na Grobniku spet dirka, mogo?e bom ?el malo "pogledat". Citiraj
BOBI Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Napisano 20. maj, 2011 naroco barvo za mazdo,nebo vec zelenka jih je prevec,bo pa hondina barva(ne povem katera) z kombinacijo crne perle Citiraj MAZDA POWER
Z M A J Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Napisano 20. maj, 2011 Dost ?ihta za ta tedn! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Napisano 20. maj, 2011 naroco barvo za mazdo,nebo vec zelenka jih je prevec,bo pa hondina barva(ne povem katera) z kombinacijo crne perle Honda "Championship White"? A ne bi bilo lep?e v "Liquid Yellow"? Citiraj
.Sašo. Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Napisano 20. maj, 2011 Evo, danes sm zaklu?u z sredno ?olo, prvi? v lajfu sm fural gokarde, mazdo posesal pa ?e denarnica je postala debelej?a.. Zakaj ni vsak dan tak Citiraj Captain Slow za volanom.
Z M A J Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Napisano 20. maj, 2011 Relativno dost cenej dubu 2011 vinjeto, nalepu je pa ?e nism! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Napisano 20. maj, 2011 Okna montirana, plaval ze 3x. Voda je super cool 18-19C Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Napisano 20. maj, 2011 Relativno dost cenej dubu 2011 vinjeto, nalepu je pa ?e nism! itak ?e je pa pol leta ?e mimo,ali pa si kupil polletno Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Napisano 20. maj, 2011 Polletno so 2009 ukinli, torej je uradna cena ?e zmer 95?, ?e se pa kermu zdi cenej kupt 6xmese?no, je pol to 210? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
rendy Napisano 20. maj, 2011 Prijavi Napisano 20. maj, 2011 homologacija uspela imam nove ?evel?ke na mazduri slike pa jutri tokom dneva v moji predstavitvi Citiraj
Panter23 Napisano 21. maj, 2011 Prijavi Napisano 21. maj, 2011 Uspe?no opravili izlet v Trst do Adriaker, nazajgrede v Lipico po?ekirat, pol sm pa ?e ravno pred de?jam s kolesam naredu uspe?no turo Citiraj
Deeyan Napisano 21. maj, 2011 Prijavi Napisano 21. maj, 2011 homologacija uspela imam nove ?evel?ke na mazduri slike pa jutri tokom dneva v moji predstavitvi a je ?e v podnu tud Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Sishi Napisano 22. maj, 2011 Prijavi Napisano 22. maj, 2011 Zidarji mi ?e sestavljajo oder za fasado pi*da so hitri Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 22. maj, 2011 Prijavi Napisano 22. maj, 2011 @Si?i, ko ma ?lovk gnar u to?lu, se temu primerno prilagodi hitrost gradnje, ne dvomim v to! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.