iceman22 Napisano 27. maj, 2011 Prijavi Napisano 27. maj, 2011 evo ena slika avtoradia.. Citiraj www.trziskisladoled.si
tauko Napisano 27. maj, 2011 Prijavi Napisano 27. maj, 2011 nisem picajzlast,sam to pa glih ne pa?e v dizajn armaturke :/ Mal ?udn ?trli, pa ?e barva glih ne pa?e zraven sam vsaka u? ma sojga malarja Citiraj
iceman22 Napisano 27. maj, 2011 Prijavi Napisano 27. maj, 2011 nisem picajzlast,sam to pa glih ne pa?e v dizajn armaturke :/ Mal ?udn ?trli, pa ?e barva glih ne pa?e zraven sam vsaka u? ma sojga malarja Originaln radio je tudi tak,take barve pa tudi tako strli... Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 28. maj, 2011 Prijavi Napisano 28. maj, 2011 Dans grem n 2 piknika, no vreme pa bl sodi v Jamralnk! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 28. maj, 2011 Prijavi Napisano 28. maj, 2011 Exeo danes star 1 leto. - Izredni strosek 0eur, razen rocaj roloj (vzmet) 23e ki sem ga sam zlomu - menjava olja na 5k zastonj - servis 15k 88ojro - servis 30k 95 ojro Lahko bi dal long life olje na 30k ampak naj ima DPF sveze zveplo..... sam tale pasivna in aktivna regeneracija je zakon zadnje case hodim samo v vrtec in dam pa no problem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 28. maj, 2011 Prijavi Napisano 28. maj, 2011 danes je bil pa res super lep dan... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mraušk Mčk Napisano 29. maj, 2011 Prijavi Napisano 29. maj, 2011 danes je bil pa res super lep dan... Japajade. Od sedme do sedme na ?ihtu BTW Labi, saj ga ?e ni konec. Dneva mislim. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 29. maj, 2011 Prijavi Napisano 29. maj, 2011 Glede na zelo malo spanja pono?i, sem v relativno dobrem stanju! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 29. maj, 2011 Prijavi Napisano 29. maj, 2011 hitrolete?i?rniprasici privo??il lepotilno kuro http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=218897 Citiraj LP KAALman
Jest Napisano 29. maj, 2011 Prijavi Napisano 29. maj, 2011 nisem picajzlast,sam to pa glih ne pa?e v dizajn armaturke :/ Mal ?udn ?trli, pa ?e barva glih ne pa?e zraven sam vsaka u? ma sojga malarja Desno je originalen radio z NAVI, levo pa od Icemana: Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
iceman22 Napisano 29. maj, 2011 Prijavi Napisano 29. maj, 2011 Desno je originalen radio z NAVI, levo pa od Icemana: sj ni nevem kaksne razlike,edin k mam js razpores gumbov drugacen,pa tista tavelka sta meni grda gumba,pa js mam 8palcev ekran original pa ima 6,5 ali 7...nisem ziher. aja Jest zrihtal sem iphona,nalozu sem gor ipad firmware. tok za info. Citiraj www.trziskisladoled.si
Symon Napisano 29. maj, 2011 Prijavi Napisano 29. maj, 2011 Po dolgem ?asu naro?il spet dve uni micro kamerci tokrat kar v kompletu z 4Gb kartico. To je una s katero sem posnel Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 29. maj, 2011 Prijavi Napisano 29. maj, 2011 Ampak tamle navrh sela imam pa jaz bolj idealno linijo Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Symon Napisano 29. maj, 2011 Prijavi Napisano 29. maj, 2011 Ampak tamle navrh sela imam pa jaz bolj idealno linijo Saj sli?i?, da sploh nisem dajal gasa ampak lepo peljal? Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 29. maj, 2011 Prijavi Napisano 29. maj, 2011 Saj sli?i?, da sploh nisem dajal gasa ampak lepo peljal? Vem da ima tale kamerca slab mikrofon, pa vseeno motor dobro rohni. ?e dobro da je bilo mal mokro sicer bi se sli?alo ?e ?kripanje gum. Sicer v druga?nem ohi?ju, ampak na isti na?in kamerco imam tudi sam - nikamor vgrajeno, da ne bo pomote. Te?ko je takole na oko re?i glede na posnetek, ampak zdi se mi da je moja slab?a v pogojih z manj svetlobe. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Symon Napisano 29. maj, 2011 Prijavi Napisano 29. maj, 2011 Saj ?e samo teh kamerc je malo morje. Kaj ?ele druga?ne variante. Problem je le to, da nikoli ne ve? kaj bo? dobil. Zdajle sem zalaufal eno stari in ugotovil, da snema zelo motno. No?e izostriti, le od blizu ?e nekako gre. 0-100 sem pa posnel s fotoaparatom in je cca 7 sekund. Citiraj
Z M A J Napisano 29. maj, 2011 Prijavi Napisano 29. maj, 2011 U vo?nji GT stroja u?ivam k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 29. maj, 2011 Prijavi Napisano 29. maj, 2011 Danes po dolgem ?asu pre?ivel lep dan z nekom,pa ?e sonce me je spra?il na polno Citiraj
Boss Napisano 29. maj, 2011 Prijavi Napisano 29. maj, 2011 ?ez vikend sva z bratom polo?la 40 kvadratov laminata z vsemi obrobami in zaklju?ki pa ?e ena vrata sva vgradila in dnevno sobo sestavla. Zaenkrat ker ne pla?ujem zlatarskega dela in ve?ino delam sam z ob?asno pomo?jo doma?ih sem pri?paral: - knauf strop 800?- vsa elektrika, stikala, vti?nice in lu?i 400?- izravnalna masa po stenah in vsa slikopleskarska dela 600?- laminat in obrobe 250?- male pizdarije (vgradnje vrat, sestavljanje pohi?tva ipd) 200? Skupaj 2250? Res, da se zajebavam ?e skor en mesec, ker se sprot u?im pa tud nimam vsega orodja ampak vseeno sem nadvse zadovoljen. Naslednji? naredim v pol tolk ?asa pol pa odprem s.p , ker kle je biznis. Citiraj
jures Napisano 30. maj, 2011 Prijavi Napisano 30. maj, 2011 ?ez vikend sva z bratom polo?la 40 kvadratov laminata z vsemi obrobami in zaklju?ki pa ?e ena vrata sva vgradila in dnevno sobo sestavla. Zaenkrat ker ne pla?ujem zlatarskega dela in ve?ino delam sam z ob?asno pomo?jo doma?ih sem pri?paral: - knauf strop 800?- vsa elektrika, stikala, vti?nice in lu?i 400?- izravnalna masa po stenah in vsa slikopleskarska dela 600?- laminat in obrobe 250?- male pizdarije (vgradnje vrat, sestavljanje pohi?tva ipd) 200? Skupaj 2250? Res, da se zajebavam ?e skor en mesec, ker se sprot u?im pa tud nimam vsega orodja ampak vseeno sem nadvse zadovoljen. Naslednji? naredim v pol tolk ?asa pol pa odprem s.p , ker kle je biznis. priceless Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 30. maj, 2011 Prijavi Napisano 30. maj, 2011 ?ez vikend sva z bratom polo?la 40 kvadratov laminata z vsemi obrobami in zaklju?ki pa ?e ena vrata sva vgradila in dnevno sobo sestavla. Zaenkrat ker ne pla?ujem zlatarskega dela in ve?ino delam sam z ob?asno pomo?jo doma?ih sem pri?paral: - knauf strop 800?- vsa elektrika, stikala, vti?nice in lu?i 400?- izravnalna masa po stenah in vsa slikopleskarska dela 600?- laminat in obrobe 250?- male pizdarije (vgradnje vrat, sestavljanje pohi?tva ipd) 200? Skupaj 2250? Res, da se zajebavam ?e skor en mesec, ker se sprot u?im pa tud nimam vsega orodja ampak vseeno sem nadvse zadovoljen. Naslednji? naredim v pol tolk ?asa pol pa odprem s.p , ker kle je biznis. js sem pa mislu da zaradi otroka te ni na forumu. Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 30. maj, 2011 Prijavi Napisano 30. maj, 2011 js sem pa mislu da zaradi otroka te ni na forumu. Na?eloma to delam zarad otrok, da bodo imel svoje sobe in da bomo kon?no imeli normalno dnevno z normalno jedilno mizo Citiraj
BOJČ Napisano 30. maj, 2011 Prijavi Napisano 30. maj, 2011 ?ez vikend sva z bratom polo?la 40 kvadratov laminata z vsemi obrobami in zaklju?ki pa ?e ena vrata sva vgradila in dnevno sobo sestavla. Zaenkrat ker ne pla?ujem zlatarskega dela in ve?ino delam sam z ob?asno pomo?jo doma?ih sem pri?paral: - knauf strop 800?- vsa elektrika, stikala, vti?nice in lu?i 400?- izravnalna masa po stenah in vsa slikopleskarska dela 600?- laminat in obrobe 250?- male pizdarije (vgradnje vrat, sestavljanje pohi?tva ipd) 200? Skupaj 2250? Res, da se zajebavam ?e skor en mesec, ker se sprot u?im pa tud nimam vsega orodja ampak vseeno sem nadvse zadovoljen. Naslednji? naredim v pol tolk ?asa pol pa odprem s.p , ker kle je biznis. Ve? kot priden!!! A odpreva spet firmo? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 30. maj, 2011 Prijavi Napisano 30. maj, 2011 Ve? kot priden!!! A odpreva spet firmo? A on bo delal, dobi?ek pa si delita ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.