Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sam ?e 1 dan do novih financ, matr ?ist sm suh (?eprov vaga tega ne bi pokazala)! :harhar::P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Sam ?e 1 dan do novih financ, matr ?ist sm suh (?eprov vaga tega ne bi pokazala)! :harhar::P

pomoje pa bi, ?e bi stopu na vago z denarnco :P

Napisano

Danes je to?no eno leto od nakupa mazdilaka, prevo?enih pa je bilo nekaj ?ez 39.400km in treba re?t da je avto kr ?pica. :bravo:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

pred dnevi prodal Iphona 4 in kupil blackberrya bold 9780

Napisano

S h?erkico pre?ivu fajni dan! :bravo:

Napisano

Projekt 4 X 3 metre je kon?an.

post-3-1307261802_thumb.jpg

post-3-1307261816_thumb.jpg

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Pijem Stella Artois pivo, po dovgmu cajtu - matr je dobr! :danzoman::bravo:

Napisano

Pijem Stella Artois pivo, po dovgmu cajtu - matr je dobr! :danzoman::bravo:

Ni lepo da dela? skomine :P

V?eraj en fajn ferajnovski piknik :bravo: , pravkar se odpravljava na ?e en piknik :vino:

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Jaz bi pa pohvalu Marka Mx3, ki je bil tolk prijazen, da mi je posodil kombi za prevoz sede?ne. :bravo::jupiii:

33112_1.png

Napisano

V?eraj bil na Lidl-ovem pikniku na nekem posestvu v la?ji vasi.

Glede na kolk so ?efi omejeni je piknik bil 1A

Napisano

V?eraj bil na Lidl-ovem pikniku na nekem posestvu v la?ji vasi.

Glede na kolk so ?efi omejeni je piknik bil 1A

Zadnje ?ase ti ?rke zginjajo ali pa jih nadome??ajo napa?ne. Kaj je s tabo, a si zamenjal sofware ali hardware in ?e nista usklajena? :bravo:

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Imam nov "signature" - pomoje vam bo v?e?! :danzoman::bravo:

Napisano

Imam nov "signature" - pomoje vam bo v?e?! :danzoman::bravo:

Jz bi se kar strinju, moj tastar pa je po tej teoriji o?enjem dvojno - z enim safranom se vozi, tadrug pa je na dvori??u za dele :D

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Kriza! :blush:

Eto u?eri pa sem ?el v ?tacuno in nisem gledal na cene, nabavu razne zadeve (3 losose med drugim)! To je lajf! :jupiii::vesel:

Napisano

Dobil potrditev da bodo anycarlink-i v petek doma, ?e bo vse ok s po?to.

Napisano

Delo mi laufa k svina! :party0035::punk:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Za ti leta star telefon taka cena? Optimistično...
    • A n piše lepo, da je med top tremi tv v letu 24? Med vsemi? Dej, preberi še enkrat ves članek. Obstaja pa tudi en lušten pripomoček za pomoč - Google translate. 😉
    • Pojavila se mi je nova težava... Ko sem avto kupil je imel kar precej iztrošene zavore, tako diske kot ploščice, pa še treslo je ob zaviranju. Komplet diske in ploščice sem zamenjal na vseh štirih koncih. Kupil sem brembo robo. Vse je bilo super približno 3 mesece oz 2500km, potem pa je začelo spet tresti, tokrat še huje kot prej. Ugotovil sem, da je sprednji levi disk skrivljen. Vsa pesta in podvozje so v dobrem stanju, tako da je dejansko samo en sprednji disk kriv. Po pogovoru z kar nekaj mehaniki ter dobavitelji delov so vsi rekli, da je brembo zadnja leta kar slaba roba.    Katere znamke diskov ter ploščic priporočate? S katerimi imate dobre izkušnje?   Hvaprej hvala vsem!
    • UPDATE: Končno sem vztrajnik in sklopko zamenjal. Na koncu sem vselej zamenjal pri Burji v Kamniku. Čakal sem dobra dva do tri mesece da sploh dobi vztrajnik, ki enostavno ni bil dobavljiv. Ko je bil na voljo smo šli takoj v akcijo. Nekaj težav je bilo pri razstavljanju (trmasti vijaki), po sestavi je bilo potreno narediti optiko, saj je bilo potrebno podreti most. Na koncu me je vse skupaj stalo 1900€ (vztrajnik, set sklopke, potrošni material, optika in delo). Novi vstrajnik nič ne trese, avto se pelje bistveno bolj udobno.   Overall izkušnja je kar dobra, se da vse zmeniti in normalno pogovarjati, edino lahko bi bili bolj odzivni na telefon in bolj dosledni s poročanjem novosti pri iskanu delov in tekom menjave, ampak glede na naval in gužve, ki so jo imeli jim ne zamerim.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.