Boss Napisano 15. junij, 2011 Prijavi Napisano 15. junij, 2011 hehe, ja lohk bi fasala takle pogled Citiraj
Allyssa Napisano 15. junij, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. junij, 2011 hehe, ja lohk bi fasala takle pogled Ja sej sem pr?akvala neki taga, ampak je bil res ful prjazn, je ?e reku, da ?e ne bo ?lo, da nej kr pokli?em na bosch in naro?im ve?jo al mo?nej?o dizo al neki taga,.. :ne vem: Da povedat mi pa ne zna ?e bo ?lo, ker nima izku?enj s tem Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Panter23 Napisano 15. junij, 2011 Prijavi Napisano 15. junij, 2011 Mazdica ma narejen tavelk servis Citiraj
Z M A J Napisano 16. junij, 2011 Prijavi Napisano 16. junij, 2011 Fajn je 2 urci ve? odspat kot na delovnik, dopust je kul! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 16. junij, 2011 Prijavi Napisano 16. junij, 2011 Mazdica ma narejen tavelk servis Kje ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Panter23 Napisano 16. junij, 2011 Prijavi Napisano 16. junij, 2011 Kje ? Zgornja Senica pri Medvodah Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 16. junij, 2011 Prijavi Napisano 16. junij, 2011 Zgornja Senica pri Medvodah Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 16. junij, 2011 Prijavi Napisano 16. junij, 2011 jaz bom tam tocno cez en teden Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Grega_ Napisano 16. junij, 2011 Prijavi Napisano 16. junij, 2011 Pri meni je tudi dobro opravil delo z zamenjavo zadnjih rok, pa ?e hitro.....samo tist k mu pa optiko dela je pa kiksnil v nulo. ....pri Gregorcu povedali da je bila zadnja leva guma za 1cm notri zamaknjena, pa volan postrani in v levo ga je neslo. Citiraj
mazdaman Napisano 16. junij, 2011 Prijavi Napisano 16. junij, 2011 Pri meni je tudi dobro opravil delo z zamenjavo zadnjih rok, pa ?e hitro.....samo tist k mu pa optiko dela je pa kiksnil v nulo. ....pri Gregorcu povedali da je bila zadnja leva guma za 1cm notri zamaknjena, pa volan postrani in v levo ga je neslo. A gre avto zdaj dobro? ali ?e jahata Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Grega_ Napisano 16. junij, 2011 Prijavi Napisano 16. junij, 2011 A gre avto zdaj dobro? ali ?e jahata Res je zdej po optiki kot se zagre avto po?timan...samo imam ?e vedno v?asih ob?utek da ga mal strese...ampak ne vem ve? a se mi ?e me?a v glavi ker sem na vsaki luknji ?util zamik al je to normalno. Gre pa lepo naravnost,volan poravnan ipd. Ker pa zihr je zihr, ta teden pri?akujem Eibache iz Nem?ije, + zadnja dva amortizerja bom menjal. Citiraj
Z M A J Napisano 16. junij, 2011 Prijavi Napisano 16. junij, 2011 Jaz pa ju3 ob 15h k Simonu. Danes pa pre?ivel super dan v Gorici - stari in novi, s tamalo in Vinetom pa njegovim Domnom! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 16. junij, 2011 Prijavi Napisano 16. junij, 2011 Jaz pa ju3 ob 15h k Simonu. Pohval ga...re? da je dobro zmontiral vse skupaj...sam naj tistga k optiko dela mal potrese ...v bistvu je zgledalo tako kot da ni bila narejena oz. je bila s totalno napa?nimi nastavitvami. Citiraj
jures Napisano 16. junij, 2011 Prijavi Napisano 16. junij, 2011 Zdaj so dvigala frej pr Simonu k ni vec lagune..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Napisano 17. junij, 2011 Zdaj so dvigala frej pr Simonu k ni vec lagune..... Na njegovo sre?o te sorte stroje nisem posedoval samo jaz in biznis laufa dalje! Petek smo do?akal, zve?er ga bomo pa za?ural na Ptuju! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Napisano 17. junij, 2011 Zdaj so dvigala frej pr Simonu k ni vec lagune..... haha....zadnji? ko sem pri?el po svoj avto je imel na enem dvigalu M6 na drugem pa M3 ....sej jih je ve? tam kot na poobla??encu... Citiraj
Symon Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Napisano 17. junij, 2011 haha....zadnji? ko sem pri?el po svoj avto je imel na enem dvigalu M6 na drugem pa M3 ....sej jih je ve? tam kot na poobla??encu... A BMWja ali Mazdo 6 in Mazdo 3? Citiraj
Z M A J Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Napisano 17. junij, 2011 Men tut ni v?e? oznaka M3 in M6, ki se ve kateremu pripada in tisti so res stroji! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Napisano 17. junij, 2011 jp. 6MPS in 3MPS oziroma MS in MS6 je cist ok Citiraj
Boss Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Napisano 17. junij, 2011 Pri meni je tudi dobro opravil delo z zamenjavo zadnjih rok, pa ?e hitro.....samo tist k mu pa optiko dela je pa kiksnil v nulo. ....pri Gregorcu povedali da je bila zadnja leva guma za 1cm notri zamaknjena, pa volan postrani in v levo ga je neslo. In tega nisi sam opazil? Tolk cajta se matra? pa ne vidi?, da ti avto nese iz smeri in da ti volan postran stoji? Citiraj
Grega_ Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Napisano 17. junij, 2011 In tega nisi sam opazil? Tolk cajta se matra? pa ne vidi?, da ti avto nese iz smeri in da ti volan postran stoji? Sem opazil...popoldne ko sem ?el iz ?ihta, do ?ihta nisem ker se mi je mudilo, avto je ?e kar zamikalo v luknjah. Ni pa sunkovito neslo iz smeri ampak po?asi. Nisem pa ?e 1x peljal nazaj in tam pu??ati avta, ker sploh nimam ?asa tako da sem ?el potem sam to zrihtat v 30minutah. Citiraj
Z M A J Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Napisano 17. junij, 2011 Pijem , 0,33 litra! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Stroker Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Napisano 17. junij, 2011 ?e par urc pa morje! + + :mi pijemoo: Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Z M A J Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Napisano 17. junij, 2011 Dovolj ?ihta do srede! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Napisano 17. junij, 2011 Mene pa ?iht ?e jutr ?aka...od 07.00-15.00...ampak me je danes razveselilo vsaj tole spodaj na sliki Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.