Panter23 Napisano 20. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 20. junij, 2011 ?e 4 urce pa ?ibamo na morje Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 21. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2011 Dobr smo izbral vreme za dana?nji piknik! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 21. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2011 V?eraj kon?al fasado na hi?o, delal sam in pri?paral nekaj ? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 21. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2011 ?e 1,5 ?ihta pol pa na pacifik(Rovinj) Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
rendy Napisano 21. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2011 ?e 4 urce pa ?ibamo na morje v podpe?i? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 21. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2011 ?e 1,5 ?ihta pol pa na pacifik(Rovinj) Kam pa, jaz sem v Medvodah Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 21. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2011 Kam pa, jaz sem v Medvodah Sej je tvoja dol, kwa ?em s tabo. 1,5 je ?e en dan in pol, tak BTW. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 21. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2011 Slu?beni piknik uspel k zmaj. Potem sva ?la pa ?e s tamalo hranit race v Preddvor! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 21. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2011 Sej je tvoja dol, kwa ?em s tabo. 1,5 je ?e en dan in pol, tak BTW. pol pa lampo tle odlo?, al je na kablu? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 Delam k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hazzard20 Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 Ponovno solidna online no? ..slabih 350$ plusa Zvit gle?enj mi slu?i kot izgovor za po?itek, .... to je pohvalno Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 Ponovno solidna online no? ..slabih 350$ plusa Zvit gle?enj mi slu?i kot izgovor za po?itek, .... to je pohvalno Daj ?e v jamrjalnik ko ti spipajo $ Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 Ponovno solidna online no? ..slabih 350$ plusa Zvit gle?enj mi slu?i kot izgovor za po?itek, .... to je pohvalno alo kje pa lahko za cash igras a niso to prepovedal? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hazzard20 Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 Igranje pokra preko interneta v Sloveniji ni prepovedan. Jures igra? lohk na PokerSTarsih, FTP, PartyPoker (vsaj to so moje igralnice trenutno) mazdaman bom objavu tud v jamralnik ko mi bodo pobral $$$ za pivo in pico =) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 ?e si glavca in ima? sre?o se da s tem pokrom fajn slu?iti....be?no poznam nekoga, ki je matemati?ar v glavi in itak ima zegna na polno, tip po novem letu, ko so ?li vsi spat...igral poker in prislu?il cca. 10t eur...pol pa ni ?udn da se 30letniki v BMW M5 furajo, de?ko pa ?ist skuliran druga?. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hazzard20 Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 ?e si glavca in ima? sre?o se da s tem pokrom fajn slu?iti....be?no poznam nekoga, ki je matemati?ar v glavi in itak ima zegna na polno, tip po novem letu, ko so ?li vsi spat...igral poker in prislu?il cca. 10t eur...pol pa ni ?udn da se 30letniki v BMW M5 furajo, de?ko pa ?ist skuliran druga?. Jst igram 3 leta poker. O cifrah ne bom razlagal, ampak zarad njih la?je spim. Sicer je pa veliko talentiranih mulcev, ki danes zelo dobro vejo kako igrati odli?en poker in si napolnit denarnico Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 Grega, mislim da se 30 in manj - letniki vozjo v dragih avtih iz precej druga?nih razlogov kot da na?igajo spletni Poker! npr. dru?tvo AMD - ata, mama, davaj! (oz. sin po poklicu bi se lohk reklo)! ali pa razni "reket" varjante, se prav domnevno varovanje lokalov, ki vemo kako poteka! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 Joza vsega sorta folka je....tudi vem za drugega ki igra ta poker in se vozi z EVO-tom....pa kot pravim, niso to neki manijaki, pa? glavce ipd.....se da, ?e ti gre in zna?. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 tudi taki, ki gredo z novim golfom5 na po?to po 300e in fentajo nekoga........ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mraušk Mčk Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 Danes dobil sina Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 Danes dobil sina Welcome to the club!!!!!?estitke! Ime? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 Danes dobil sina ?estitke Morav?an! :mi pijemoo: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 ?estitke Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 Danes dobil sina Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 22. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2011 tudi taki, ki gredo z novim golfom5 na po?to po 300e in fentajo nekoga........ Ok, Golf pete serije ni nov saj so najmlaj?i stari vsaj tri leta ampak to ni bistvo. ?alostno je predvsem to, da je nekdo umrl zarad 300? in nekega neprilagojenega kriminalca ter za verjetno par 100? vrednega za??itnega stekla, ki ga ni bilo. Zato, da un debeli voluharski ?ef po?te samo s svojo pla?o vsak mesec dobi tolk denarja, da bi lahko kar nekaj poslovalnic po?te opremili vsaj z osnovno za??ito. Me zanima kako bi odgovoril na tako zastavljeno vpra?anje? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.