Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Danes dobil sina :ouje:

?estitam za novega Mazda?a

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

?estitke.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

?estitam fotr! :D

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Nabavu 3 platoje :pepsi:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ju3 grem na kopanje - Kolpa, Podzemelj! :danzoman::bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ju3 grem na kopanje - Kolpa, Podzemelj! :danzoman::bravo:

:bravo::bravo: Tm je goooooooood. ?e mal ni?ji na Primostku je pa meni ?e bolje, bolj globoka voda ipd. :) Kolk je ?e kej topla Kolpa?
Napisano

Ne vem pomoje kakih 20 (govorim od oka), skratka zame VE? kot dovolj! :danzoman::bravo:

Napisano

jaz pa ?e uni?ujem en plato :pepsi:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Ne vem pomoje kakih 20 (govorim od oka), skratka zame VE? kot dovolj! :danzoman::bravo:

Pa tolk je morje, Kolpa sploh v Podzemlju in ni?je bi morala biti ?e kar nekaj ve?....jest sem se kopal ko je imela 28 stopinj, mi je blo vro?e v vodi :hohoho:

Napisano

Hvala za ?estitke. Aja, ime = Matev?. (se ga ?e nisem navadil klicat po imenu, ko je bi ?e v trebuhu sva ga preprosto imenovala dete ker nisva vedela a bo fantek al pun?ek)

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

jaz pa ?e uni?ujem en plato :pepsi:

Da se vam navjo Pepsija?em ?abe zaredile po trebu?ni votlin, ne pretiravat! <_<:P

@Grega - ?e ima npr. 25, pol raj?i ne grem - ful, ne maram kopanja v mlaki! :whatever:

Napisano

@Grega - ?e ima npr. 25, pol raj?i ne grem - ful, ne maram kopanja v mlaki! :whatever:

ma ka pa vem...nikjer ne najdem podatka, ampak je kar topla, tam okoli Ko?evja se ?e ohladi?...ampak mislim tudi ?e je okoli 25 ti ne bo ?al...nazaj grede pa obvezno na kak?nega jagenj?ka na Gorjancih, ponavadi ga pe?ejo v gostilnah ob cesti :bravo: Tako ali tako greste verjetno na NM-Gorjanci-Metlika pa potem nazaj proti ?rnomlju....?e najbolj pametna pot.

Napisano

Hvala za ?estitke. Aja, ime = Matev?. (se ga ?e nisem navadil klicat po imenu, ko je bi ?e v trebuhu sva ga preprosto imenovala dete ker nisva vedela a bo fantek al pun?ek)

?estitke ?e z moje strani

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• HANKOOK Winter i*cept evo3 W330 Bi pomoje ble čist ok. Pa so pod 200€.   Dimenzija je nenormalna. Ne glede na to kaj Alex govori. 225/45 je normalna dimenzija za 17". Tak kot so ble za Giulietto in tam so bile tudi ugodne cene.   Tudi jaz imam zimske 18" drage. Samo tak fejst pa ne.   184€ komad Pilot Alpin 5
    • Jaz zimske 17"...letne pa 19"
    • Se razume. Ampak me vseeno zanima, če ima kdo izkušnje s tistimi med 150 - 200 al je vse to crap in je treba pač kupit 250 in je mir? Dejstvo je, da sem navajen dati na avto čimboljše gume, ker je to edini stik z podlago, ampak tukile je cena res že malce ekstremna in bi mogoče bile dobre tudi kakšne cenejše.  
    • To so normalne dimenzije in normalne cene za 19".
    • Imam spet en tak avto (mazda6 2018), ki ima čudne dimenzije gum in so drage za popizdit. Delam po 1000 km na teden in rabim nove zimske gume v dimenziji 225/45R19 in nimam pojma, kaj kupit, da še zadovoljim potrebe po stabilni vožnji, porabi, obrabi čez zimo.   Ima kdo kak predlog, ker cene se res gibajo med 150 do 250 eur.   Hvala.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.