jures Napisano 30. junij, 2011 Prijavi Napisano 30. junij, 2011 De? po 2h mesecih v Rovinju Ne bo treba ve? nastavljat vode mi?ki Mi?i, kosu Bo?otu, martin?ku Martinu in je?u ?piku Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 30. junij, 2011 Prijavi Napisano 30. junij, 2011 a ti delas kaj a si skoz v rovinju jebote Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 30. junij, 2011 Prijavi Napisano 30. junij, 2011 a ti delas kaj a si skoz v rovinju jebote Mobilna pisarna, danes sem bil ?e v SLo in sem ?e nazaj.................. sicer od dopusta nimam kaj dosti sam smo pa vsaj zjutraj pa zve?er skup Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Panter23 Napisano 1. julij, 2011 Prijavi Napisano 1. julij, 2011 V enem letu prevozil 11.900 km, povpre?na poraba 9.4 zadnji kestl pa 7.6 Citiraj
Z M A J Napisano 1. julij, 2011 Prijavi Napisano 1. julij, 2011 Za piknik je ?edalje ve?ja udele?ba (?e par rednih kandidatov ?akamo)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 1. julij, 2011 Prijavi Napisano 1. julij, 2011 Da se ?e jaz pohvalim:danes sem ?el s svojim poltraktorjem v dolino. In sploh nisem oviral prometa. Sicer sem vozil kot obi?ajno, a so bili ostali udele?enci nadpovpre?no hladokrvni. Nih?e mi v kri?i??u ni trobil, ker nisem v dveh sekundah pri?el do 50 km/h, po nepreglednih ovinkih ni nih?e prehiteval v ?karje, ?e po Solkanski obvoznici so lepo vozili za menoj, nobene nervoze in nasilnega prehitevanja, tudi ko sem po Novi Gorici in ?empetru vozil 60 km/h, mi nih?e ni blendal in mahal (nasprotno, vsi so vozili celo po?asneje od mene in bi kmalu jaz prehiteval, a poltraktor ni za tako delo, zato sem pa? vozil za ostalimi)... Sploh nisem oviral prometa. In to kljub polni luni, ki sem jo v?asih krivil za kak?ne nor?ije, ki sem jih videl po cestah... O?itno sem popravil svojo vo?njo. Citiraj
Deeyan Napisano 1. julij, 2011 Prijavi Napisano 1. julij, 2011 Za piknik je ?edalje ve?ja udele?ba (?e par rednih kandidatov ?akamo)! js bom pr?u bolj pozno, ker delam do 12.00 (?eprav bi tole bolj u jamralnik pasal) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Panter23 Napisano 2. julij, 2011 Prijavi Napisano 2. julij, 2011 Zjutrej naredu eno lepo turco s kolesam - 55 km Citiraj
Z M A J Napisano 2. julij, 2011 Prijavi Napisano 2. julij, 2011 Jutri grem mal u?ivat po Bohinjskih gorah (po potrebi bi ?el tudi solo, ?e ne bi ?el kolega, ker sm gorak k zmaj)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
eye Napisano 3. julij, 2011 Prijavi Napisano 3. julij, 2011 Ok, Golf pete serije ni nov saj so najmlaj?i stari vsaj tri leta ampak to ni bistvo. ?alostno je predvsem to, da je nekdo umrl zarad 300? in nekega neprilagojenega kriminalca ter za verjetno par 100? vrednega za??itnega stekla, ki ga ni bilo. Zato, da un debeli voluharski ?ef po?te samo s svojo pla?o vsak mesec dobi tolk denarja, da bi lahko kar nekaj poslovalnic po?te opremili vsaj z osnovno za??ito. Me zanima kako bi odgovoril na tako zastavljeno vpra?anje? morm se oglast na tole delu sm na po?ti 10let+ .. opravljal razna izobrazevanja (varnosti.. psihologija .. ravnanje itd) prou za take primere ... in da je "alarm" nastiman na noge itd scene ... ne da bi zagovarjal g.Hauca .. sam P.S. d.o.o ma v programu oz se izvaja za obnavljanje po?t po vsej sloveniji .. glede na to da je po?t miljon po sloveniji enostavno vsi nepridejo na vrsto na enkrat ... pa? navodila vlade rs so pa? taka .. in g.Hauc je sam opica k jih izvaja na delavce bi pa opozoru na eno malenkost .. ?rtev in sin je poznala storilca in to veselo sin ?e razlaga po TV .. mislm halo .. tuki smrdi k v greznci pa pustmo druga dejanja storilca ... pa da je ta po?ta bla ?e v tretje oprana ... ) v glavnem ?li so se holuvud brez holivuda pa ?e zalomil se jim je ... Citiraj
Gorjup13 Napisano 3. julij, 2011 Prijavi Napisano 3. julij, 2011 Sj ne vem ?e ne sodi bl v jamralnik, sam morm povedat da sm u?eri trpel k zmaj, kr sm mogu v ?ivo gledat miss universe pa se pol pogovarjat z njimi pa jih gledat pa slikat itd. sj vem da se vsm mo?kim na forumu prou smilm Citiraj
Z M A J Napisano 3. julij, 2011 Prijavi Napisano 3. julij, 2011 V gri?ih je bil danes lep dan! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 3. julij, 2011 Prijavi Napisano 3. julij, 2011 Na gorenjskem koncu tut sprehod okol blejskega jezera poj pa obisk slapa savice za v vednost: to mor? pla?at,da ga vidi? sploh Citiraj
Z M A J Napisano 3. julij, 2011 Prijavi Napisano 3. julij, 2011 Na gorenjskem koncu tut sprehod okol blejskega jezera poj pa obisk slapa savice za v vednost: to mor? pla?at,da ga vidi? sploh Si biv prvi? pri slapu al kaj, jaz vem da je zadeva pla?ljiva ?e vsaj 25 let! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 3. julij, 2011 Prijavi Napisano 3. julij, 2011 Si biv prvi? pri slapu al kaj, jaz vem da je zadeva pla?ljiva ?e vsaj 25 let! 1x sem ?e bil,sam v osnovni ?oli za ekskurzijo hm,?udn,da te nisem nker sre?u Je pa res,da sem bil s puntotom Citiraj
jures Napisano 3. julij, 2011 Prijavi Napisano 3. julij, 2011 lp iz lizbone! Bonbone lahko li?e? tudi doma Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 3. julij, 2011 Prijavi Napisano 3. julij, 2011 LI se je danes zvecer v medvodah spet izkazal,sploh sedaj ko ima priklopljene 3 "glave" in zaznava tudi odboje. Lucija se je skor posrala ko se je aktiviral. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 4. julij, 2011 Prijavi Napisano 4. julij, 2011 1x sem ?e bil,sam v osnovni ?oli za ekskurzijo hm,?udn,da te nisem nker sre?u Je pa res,da sem bil s puntotom Bil sem na Voglu in pa bli?nji okolici - Rodica je nek hrib tam dokaj blizu,ki je bil osvojen! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 4. julij, 2011 Prijavi Napisano 4. julij, 2011 Na gorenjskem koncu tut sprehod okol blejskega jezera poj pa obisk slapa savice za v vednost: to mor? pla?at,da ga vidi? sploh Ja prjatu prepozn si bil... to mora? pred sedmo uro zjutri gor, ko ?e kase ne odprejo Pravi Gorenjci vedo za ta podatek. Pre?ivel odli?en vikend na morju - voda sicer okoli 21°C tako da je bilo morje prakti?no brez kopalcev, kar je bilo pa sploh nadidealno Ve? pa v jamralniku. Citiraj
jures Napisano 4. julij, 2011 Prijavi Napisano 4. julij, 2011 V bohinju imajo najdra?jo cesto na svetu - cesta na planino Jezero 10? za 7km Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 4. julij, 2011 Prijavi Napisano 4. julij, 2011 V bohinju imajo najdra?jo cesto na svetu - cesta na planino Jezero 10? za 7km Zato, ker je mi?ljena, da gre? pe? gor... ?e se pa ho?e? peljat kot gospod pa pa? pla?a? kot gospod - Bohinjci se pa? znajdejo ?eprav v?asih mal preve? tako, da tud Bohinj mal turisti?no zamira. Citiraj
jures Napisano 4. julij, 2011 Prijavi Napisano 4. julij, 2011 Zato, ker je mi?ljena, da gre? pe? gor... ?e se pa ho?e? peljat kot gospod pa pa? pla?a? kot gospod - Bohinjci se pa? znajdejo ?eprav v?asih mal preve? tako, da tud Bohinj mal turisti?no zamira. Sej nisem rekel da jih ne podpiram.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Hazzard20 Napisano 4. julij, 2011 Prijavi Napisano 4. julij, 2011 Online poker . 320$ v 6 urah. Lahko bi bilo bolj?e, ampak bo tud za pivo in sendvi? uredu. Citiraj
Z M A J Napisano 4. julij, 2011 Prijavi Napisano 4. julij, 2011 Mal sem pokvihtu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.