Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Carglas eno govorijo, drugo naredijo. Če nisi pozoren, ti podturijo neoriginalno steklo. Drugič pa rečejo, da so dali takšno, kot je bilo not prej, se pravi neoriginalno. So drugi, ki nimajo reklame, pa imajo ohoho dela, pa delajo kvalitetno.
-
Od sportman333 · Napisano
Danes korigirano na CarGlass Kranj, popravilo povsem korektno, se vidi malenkostna pikica, ampak da sem vse skupaj uredil v 30min je res ok....če bo šipa zdržala vsaj še pol toliko kot do sedaj potem se sploh ne bom sekiral :), pol pa menjava enkrat ob priliki (z notranje strani se malenkost vidi, ampak ker je povsem na sovoznikovi strani nič ne moti....kot da bi bilo umazano). Sem pa bil kar v delavnici, nekako menjave pa ne bi šel tja delat oz. bi/bom še premislil (so imeli enega ID.4 in je mojster na comp gledal navodila in odstranjeval zaščitne letvice, itd....). Sem pa majstra vprašal, če bi moral enkrat menjavati ali vedno dobavijo original šipo in mi je zatrdil, da imajo samo original stekla (dobiš tudi certifikat), je pa na stranki da lahko zahtevaš šipo tudi z logotipom, sicer pa dobavijo direkt iz prozvodnje in je v tem primeru pa brez logotipa, tako da....če težiš tudi dobiš tako kot želiš....verjetno pa večina folka tega ne sprašuje in potem je tudi drama če dobijo brez logotipa....(ko slikam z mobitelom se dejansko ne vidi, moraš res s prostim očesom pogledati). Kakor koli case closed null null -
A na samem platišču pa ne piše? Skoraj sigurno bi moralo pisati. Obrni, mal spucaj in nekje je odtis razmerja
-
Se nikoli nisem kupu med v trgovini, zmerej pri cebelarju in iskreno, rajs dam 15e za kilo medu, pa je kavliteten kot pa karkoli hocejo po trgovinah, pa je samo cukr notr. Drugace pa, kot zanimivost, kar sem medu probov po tujini, edino za med iz Krete bi reku da je po kvaliteti na nasem nivoju, ostalo ... tko kt pravs, pustmo stat
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.