tauko Napisano 4. julij, 2011 Prijavi Napisano 4. julij, 2011 Ja prjatu prepozn si bil... to mora? pred sedmo uro zjutri gor, ko ?e kase ne odprejo Pravi Gorenjci vedo za ta podatek. Pre?ivel odli?en vikend na morju - voda sicer okoli 21°C tako da je bilo morje prakti?no brez kopalcev, kar je bilo pa sploh nadidealno Ve? pa v jamralniku. Ve? de tkrt sem biu ?e v drimlendu Je okol 11ih padla odlo?itev za izlet Aja,pogumni so se tut v blejskem jezer?ku kopal. Po testu sode? je mela voda tut tm tm okol 19-21 stopinj Citiraj
jures Napisano 5. julij, 2011 Prijavi Napisano 5. julij, 2011 De? dela ?ude?e Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Napisano 6. julij, 2011 Avto je ko?no tip-top, ?e zadnja malenkost od danes zjutraj porihtana Upam da bo zdej mir....no sam ?e nekaj mi mi?ika, moram Ajvarja poklicat Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Napisano 6. julij, 2011 Avto je ko?no tip-top, ?e zadnja malenkost od danes zjutraj porihtana Upam da bo zdej mir....no sam ?e nekaj mi mi?ika, moram Ajvarja poklicat ?e je to pu??ica levo al desno pol je nomalno da dela-ne dela-dela-ne dela-dela-ne dela..... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Napisano 6. julij, 2011 ?e je to pu??ica levo al desno pol je nomalno da dela-ne dela-dela-ne dela-dela-ne dela..... hahahaha dobra, dobra....pri teh pu??icah se da naresti tako da tist pred in za mano sploh ne ve kam bi ?el...levo-desno-levo-desno-levo-desno-levo-desno ...a jest naravnost Citiraj
Ploki Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Napisano 6. julij, 2011 spucu prvi letnik faksa :mi pijemoo: Citiraj
mazdaman Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Napisano 6. julij, 2011 spucu prvi letnik faksa :mi pijemoo: keri fax Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Napisano 6. julij, 2011 dobu ?iht za stalno Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Napisano 6. julij, 2011 ?estitke Dejan! Jaz pa se imam relativno fajn na delovnem mestu, ?e posebi glede na to, da je sreda na koledarju! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Napisano 6. julij, 2011 dobu ?iht za stalno Take hvale rabimo! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Napisano 6. julij, 2011 dobu ?iht za stalno Tole ti pa tudi jaz iz srca ?estitam! ?imve? takih pohval. Citiraj
Deeyan Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Napisano 6. julij, 2011 thx to all, sam ?e pa pla?o omenim pa bolj?, da grem u jamralnik mogo?e bo zdej kej bolj? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Napisano 6. julij, 2011 Vsaj je zdaj vsak mesec garantirana in neka varnost. Dandanes smo ?al lahko sre?ni s tem. Pizda in pol se ?udijo, da je tolk fu?arjev. ?e bi bil jaz predsednik vlade al pa dr?ave bi bli ?alabajzarji zadnji na katere bi se spravil ker dosti ljudji samo zaradi tega lahko gre na morje, si kaj privo??i itd... Citiraj
jures Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Napisano 6. julij, 2011 Vsaj je zdaj vsak mesec garantirana in neka varnost. Dandanes smo ?al lahko sre?ni s tem. Pizda in pol se ?udijo, da je tolk fu?arjev. ?e bi bil jaz predsednik vlade al pa dr?ave bi bli ?alabajzarji zadnji na katere bi se spravil ker dosti ljudji samo zaradi tega lahko gre na morje, si kaj privo??i itd... ?alabajzarjem extra de luxe na morju ?e pe?ejo ?evap?i?e Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Napisano 6. julij, 2011 ?alabajzarjem extra de luxe na morju ?e pe?ejo ?evap?i?e Upam, da to ni letelo na kakega dolgolasega uporabnika, ?e bo to kak napa?en prebral bojo padale ovadbice. Da ne bom offtopic in se pohvalil: skidal sem v ?tali. Zdaj se pa spra?ujem, ?e je to delo na ?rno ?eprav, naredil sem zastonj ampak glede na to, da me doma hranijo je to neko pla?ilo, torej ?alabajzarija. Citiraj
Z M A J Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Napisano 6. julij, 2011 Po dolgem cajtu bil s kolegom na piru, pa ?e dolg sem mu povrnu, kar sem mu bil ?e kratek! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Panter23 Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Napisano 6. julij, 2011 Po parih tednih kon?no na hi?i v mansardi polo?ena mre?ca, pokitano 3x in pobru?eno prav tako 3x - na roke 145 m2 knaufa. Jutr ?e sfini?iram, soboto se posprav, v nedelo pa na zaslu?ene po?itnce za 3 tedne Citiraj
Deeyan Napisano 6. julij, 2011 Prijavi Napisano 6. julij, 2011 Vsaj je zdaj vsak mesec garantirana in neka varnost. Dandanes smo ?al lahko sre?ni s tem. Pizda in pol se ?udijo, da je tolk fu?arjev. ?e bi bil jaz predsednik vlade al pa dr?ave bi bli ?alabajzarji zadnji na katere bi se spravil ker dosti ljudji samo zaradi tega lahko gre na morje, si kaj privo??i itd... sej ja, hvala bogu bo tut fu? po?as nazaj aktiven Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Napisano 7. julij, 2011 Fu? je ?e kar nekaj ?asa aktiven Citiraj
jures Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Napisano 7. julij, 2011 fu? ne sme trpet.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Napisano 7. julij, 2011 Jest mam pa tak ?iht da ?e za?nem "fu?at-mutit" grem v ?uzo za 10 let Citiraj
iceman22 Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Napisano 7. julij, 2011 Jest mam pa tak ?iht da ?e za?nem "fu?at-mutit" grem v ?uzo za 10 let bos vsaj imel za jest pa za spat. vcerej sm se prvic peljal po lontra strani na avtocesti. se mi je zdelo da se peljem po new yorku kao 4pasovnica. hahaha Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Napisano 7. julij, 2011 Zmontiral 4 metrsko tendo in ?e eno zunanjo lu?ko tko, da je terasa kon?no prpravljena za kak?en tarok ve?er pa kako ro?tiljado. Aja sej res... a ma kdo kak nasvet, kje dobit dober a poceni plinski ?ar. Citiraj
Z M A J Napisano 7. julij, 2011 Prijavi Napisano 7. julij, 2011 Boss, jaz bi ?el u Bauhaus pogledat, tam je res izbira da dol pade?, cene pa itak na nivoju! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.