Z M A J Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Napisano 11. julij, 2011 Fajn, dej zdej ta privar?evani znesek na stran, da bo? ob prilik po?astil pivo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Napisano 11. julij, 2011 Relacije ni bilo NI? edina spremeba je 100 oktanski bencin tole je bil drugi kestl Tu bencin nima veze, razlika je samo to, ?e gas ti??i? do ene 10% in pod 2500 obrati. Po drugi strani meni zdajle pije ?ez 9 (kar je zelo negativen rezultat) ko na mestu laufam zaradi klime, ko ?tartam je avto ?e ogret... Fajn, dej zdej ta privar?evani znesek na stran, da bo? ob prilik po?astil pivo! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Napisano 11. julij, 2011 V uporabo do nadaljnega dobil prakti?no novo Mazdo 2, 1.4 TX plusa, al neki tacga. Na?a se je nakurila kot 100 mater. Pelje se odli?no lega pa to, samo horsov ji manjka, da o navoru niti ne govorim. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
rendy Napisano 11. julij, 2011 Prijavi Napisano 11. julij, 2011 zdej pa nej se kdo rece, da Gtjko ne mors spravit pod 9 litrov pa nism ravno penzionist ?e zdej nisi nastavu termostata? Citiraj
jures Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 V uporabo do nadaljnega dobil prakti?no novo Mazdo 2, 1.4 TX plusa, al neki tacga.Na?a se je nakurila kot 100 mater. Pelje se odli?no lega pa to, samo horsov ji manjka, da o navoru niti ne govorim. A spet ?para? benz v suckerju Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Gledam razpise za nov ?iht, tle sm se mal prena?rl tele scene in danes po?ljem 2 pro?nji! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 V uporabo do nadaljnega dobil prakti?no novo Mazdo 2, 1.4 TX plusa, al neki tacga.Na?a se je nakurila kot 100 mater. Pelje se odli?no lega pa to, samo horsov ji manjka, da o navoru niti ne govorim. Re?itev http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4947766&show=1, tole pa ?e mora leteti, glede na to da ima M3 1.6 isto konjenico pa ne gre lih slabo. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 A spet ?para? benz v suckerju Saker je na obdelavi v kozmosu, rja pa to. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Saker je na obdelavi v kozmosu, rja pa to. hmmm upaj da ti dobr to po?timajo,povej ti men zakaj je rde?a mps-ka spet na servisu?? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 hmmm upaj da ti dobr to po?timajo,povej ti men zakaj je rde?a mps-ka spet na servisu?? desna stran fu?...blond efekt Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
rendy Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 hmmm upaj da ti dobr to po?timajo,povej ti men zakaj je rde?a mps-ka spet na servisu?? to sm pa tut jst nedovh nazaj vidu tm parkirano.kdo jo pa ma? Citiraj
Z M A J Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Zdele se dru?im s h?erko po enem tednu (sm jo kar pogre?al ko je bla na morju)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Zdele se dru?im s h?erko po enem tednu (sm jo kar pogre?al ko je bla na morju)! Pol pa pust racunalnik bukselj.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Hanco Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 ?e zdej nisi nastavu termostata? to ni termostat kazalec narobe ka?e ne gre lepo ve? dol.... pa se mi ne da ubadat z njim va?n da jst vem, do kam mora priti, da je motor ogret Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 hmmm upaj da ti dobr to po?timajo,povej ti men zakaj je rde?a mps-ka spet na servisu?? Spet je meki odrajsana,pa baba je sla na dopust in je kr tam parkirala. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Pol pa pust racunalnik bukselj.... Ve? kva, dokler tamala glede risanko, jo res ne rabim merkat! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 to ni termostat kazalec narobe ka?e ne gre lepo ve? dol.... pa se mi ne da ubadat z njim va?n da jst vem, do kam mora priti, da je motor ogret mene pa za hitrost zajebava, za 20 mi la?e Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 Moje obiskovanje foruma po novem Citiraj If in doubt, flat out...
Hanco Napisano 12. julij, 2011 Prijavi Napisano 12. julij, 2011 mene pa za hitrost zajebava, za 20 mi la?e ja sej.. men pa za 10-12 kokr je Citiraj
Baby Viper Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Moje obiskovanje foruma po novem Meni slu?i odli?no ?e dva meseca, ravno za take in podobne zadeve, prenosnik pa je zdj v uporabi le ?e 2x-3x na teden Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Symon Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 A ne bi bilo tole bolj?e, pa ?e pri?paral bi? ?e da? malo ve? za 10" imajo pa ?e GPS. Un odgriznjen jabolko pa pa? nalima? zadaj pa je dobr. Tule je pa ?e ?okl z tipkovnico za 7". EDIT: Jures a nisi imel ti iphone klon in bil ?isto zadovoljen z njim? Kako je delal touch screen? In software, je bil dovolj hiter? Citiraj
qwerty Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Simon sej ve? kako pravjo... Podarjenemu konju ne gleda? v zobe Sam Appla ne bi kupil pa da je zadnji na svetu ker sem Android fan... Xperia X10... ?e bi ?e kupval tabli?nega bi vzel Samsung TAB... Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Simon sej ve? kako pravjo... Podarjenemu konju ne gleda? v zobe Sam Appla ne bi kupil pa da je zadnji na svetu ker sem Android fan... Xperia X10... ?e bi ?e kupval tabli?nega bi vzel Samsung TAB... Aha potem pa Ravno tile kitajci imajo Androida tako, da sem razmi?ljal, da bi kupil enega za testiranje. Citiraj
qwerty Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Aha potem pa Ravno tile kitajci imajo Androida tako, da sem razmi?ljal, da bi kupil enega za testiranje. Dej stestiraj ker apple ne bo za skos pa se mogoc za kak group buy zmenmo... Sam tale iTunes je pa do kurc...a...!! Rabis diplomo da ga nastudiras... Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 13. julij, 2011 Prijavi Napisano 13. julij, 2011 Bom zelo verjetno res naro?il. Za tak denar pa za surfanje po netu, ?e dela je ?e dovolj. Aja, da ne bom offtopic. Danes (spet) dobil parking najbli?e vratarju. Cel dan bo gledal avto, pa ?e brez skrbi bom malo odprl ?ipe, da bo notri 2°C manj ko bom ?el domov. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.