kowkele Napisano 18. julij, 2011 Prijavi Napisano 18. julij, 2011 Bon Jovi moj njihov tretji koncert, do sedaj najboljsi! 2:45 koketiranja s folkom in non stop zura. Res so legende, se pol ure so podaljsal ker je bil folk v transu. Jutri kak filmcek. tudi jaz bil tam-res zakon.... Citiraj
Alex Napisano 18. julij, 2011 Prijavi Napisano 18. julij, 2011 tudi jaz bil tam-res zakon.... Tudi jaz.Ri?i Sambora se je res izkazal,pa na Gibsonke je najve? igral.Carsko. Citiraj
KAALman Napisano 18. julij, 2011 Prijavi Napisano 18. julij, 2011 kon?no se lahko tudi jaz malo pohvalim ewo... zadeva montirana na nagibalnik... enostavneje ne gre, brez razdiranja samo vija?enje... dve dodatni luknji 6mm sem zvrtal, da ni nosilna plo??a kov?ka pri?la preve? na sede?... http://www.mojalbum.com/kaalman/bulldog Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 18. julij, 2011 Prijavi Napisano 18. julij, 2011 Bil na obisku pri Simonu v Senici, pa me ni 0 ko?tal (niti mi ni ?esa delal na kredo, kar se je sicer tudi ?e enkrat zgodil)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sishi Napisano 19. julij, 2011 Prijavi Napisano 19. julij, 2011 Danes za ve?erjo brancini, gof, lignji in rumeni mu?kat ...vrhunski seveda... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
jures Napisano 19. julij, 2011 Prijavi Napisano 19. julij, 2011 Danes za ve?erjo brancini, gof, lignji in rumeni mu?kat ...vrhunski seveda... Uzivant. Da ne bos se Korcule zakuru Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 19. julij, 2011 Prijavi Napisano 19. julij, 2011 Danes za ve?erjo brancini, gof, lignji in rumeni mu?kat ...vrhunski seveda... aj hejt ju Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Danes za ve?erjo brancini, gof, lignji in rumeni mu?kat ...vrhunski seveda... Kako lahko to je? ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Kako lahko to je? ? Grize? z zobi. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Grize? z zobi. Fuj, raje mam ?evape. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Fuj, raje mam ?evape. no tud ihanski brancin je OK Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazdaman Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 ?e je pravilno pripravljeno je marsikaj za pojest po?asi bo treba na malico da nebi slu?ajno kak?na kila ?la dol Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Dons sem v slu?bi z avtom, ki si zaslu?i to ime. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Si?i, lepo da se ma? fajn, upam da tut tamali u?iva, ampak kje si pa na?el Rumeni mu?kat za k ribam mi pa ni lih jasno! :ne vem: Jaz pa mam dans dopust, pol pa ?e 3x delat in pol neki ?asa frej! Aja za na dopust sem dobil mercedesa SLK 230K! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sishi Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Si?i, lepo da se ma? fajn, upam da tut tamali u?iva, ampak kje si pa na?el Rumeni mu?kat za k ribam mi pa ni lih jasno!Mali u?iva 100 na uro...kaj ?mo men pa?ejo samo polsladka vina Mu?kat, Traminec, Kerner...tud dol se mi ?udijo...va?n da men pa?eeeeeeeeee Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Men sta isto Traminec in Rumeni Mu?kat najlub?i vini - ampak sta bolj za h kak?nim pi?kotom al pa potici ne ribam! Mejte se finofajn ?e nprej! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 20. julij, 2011 Prijavi Napisano 20. julij, 2011 Na morju meni najbolj pa?e njihovo rde?e kaki plavac,..... Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 Tako sonce, da ni za ven it. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
.Sašo. Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 Sprejet na faks! Citiraj Captain Slow za volanom.
Z M A J Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 Z mislimi ?e na dopustu, ?e par dni! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 Sprejet na faks! ?estitam Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 Sprejet na faks! Kulsko. Sam pazi da se ne porocis s faxom....locitev cez par let je dobrodosla... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 ?mirglal in kital rjo od Mazde. No to je skoraj za v jamralnik ampak OK. Potem ko se je ?prickit su?il sem pa iz ljubega dolg?asa zamenjal ve?ino zavorne in servo teko?ine. Jutri pa ?e na fino zrihtat pleh, da bo spet za kako leto, lu?i razdret in spolirat od znotraj potem pa mogo?e Yokohamo AD08 spredaj pa se za foro peljat. Citiraj
.Sašo. Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 Kulsko. Sam pazi da se ne porocis s faxom....locitev cez par let je dobrodosla... Bom upo?tevu tvoj nasvet Citiraj Captain Slow za volanom.
Sishi Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 Kosilo.... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.