jstdoma Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 ?e bi bli pa realni kilometri na ?tevcu bi ble pa verjetn same ?tirice! Citiraj
Deeyan Napisano 21. julij, 2011 Prijavi Napisano 21. julij, 2011 ?mirglal in kital rjo od Mazde. No to je skoraj za v jamralnik ampak OK. Potem ko se je ?prickit su?il sem pa iz ljubega dolg?asa zamenjal ve?ino zavorne in servo teko?ine. Jutri pa ?e na fino zrihtat pleh, da bo spet za kako leto, lu?i razdret in spolirat od znotraj potem pa mogo?e Yokohamo AD08 spredaj pa se za foro peljat. to na C-jko Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 to na C-jko Jap. Sem ?ele zdajle opazil, da se bli?a 200.000 km. Pred sedmo uro sem jo ?e z wapom opral, pa ?el en krog po kdo ve koliko ?asa. Pedal bremze ima dolg hod ampak potem pa samo zagrabi in to celo oba kolesa naenkrat vsaj po ?rtah na cesti sode?. Itak imam doma ?e ene ?eljusti, ki jih bom obnovil. Aja sedi se kul, ni?e kot v Cliu. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 in kako se AD peljejo na Cjki? Pa prej bi rekel, da jih bo? sprobal in bi ti matice pustil Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 vi2 sta bol experta, kolk majo moje oriđinal litke konus na matici ? :ne vem: 60 stopinj ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 Jap. Sem ?ele zdajle opazil, da se bli?a 200.000 km. Pred sedmo uro sem jo ?e z wapom opral, pa ?el en krog po kdo ve koliko ?asa. Pedal bremze ima dolg hod ampak potem pa samo zagrabi in to celo oba kolesa naenkrat vsaj po ?rtah na cesti sode?. Itak imam doma ?e ene ?eljusti, ki jih bom obnovil. Aja sedi se kul, ni?e kot v Cliu. 2.5 V6 not vr? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Hazzard20 Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 Dons zve?er grem pa na morje za 8 dni. Tok ?asa boste mel mir pred mano Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 vi2 sta bol experta, kolk majo moje oriđinal litke konus na matici ? :ne vem: 60 stopinj ? hm, 60 stopinj mi bolj od renaulta delujejo, pri mazdi imam pa manj?i kot, nisem pa 100% Citiraj
daSKAn Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 Grem za dva dni mal morje pogledat, sem qrc k bo de?.... Citiraj
Z M A J Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 Dobro pri?el skozi pri na?em "hi?nem" mehankarju! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 juhu nov rekord z miato, 6.27l/100km, kar je prav, ker 1 liter 95oktanca stane 1.92 eur Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Sishi Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 Za ve?erjo orade, fratri in u?ate... P.S. Prave gradele so od 'loze' Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 22. julij, 2011 Prijavi Napisano 22. julij, 2011 Tolkle pa stane nov kompresor klime, za mazdo6 benz (naj bi pri?el z Japonske), ki mi ga bo ?astila firma, pri kateri sem kupil ?estko! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 23. julij, 2011 Prijavi Napisano 23. julij, 2011 @jo?a: tole sploh ni drago, za Accorda isti letnik stane baje ?ez 1.5k EUR ma sodelavec ravno celo Hondo razkopano, ker si sam menjuje... Citiraj LP KAALman
Grega_ Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 Pre?icel Zrće....glih za glih Citiraj
Z M A J Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 Uspel u rikverc sparkirat 6ko v tole mojo hribovsko gara?o, ?e zdej mi ni jasno kako da nisem nikamor nasedu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sishi Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 Danes za kosilo ?kampi na buzaro... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 Tole dana?nje obupno vreme sem izkoristu kot dan za po?itek! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 3 dni SONCA in vro?ine na morju!!!! (1 nevihta pono?i na nedeljo) medtem ko severno proti Pore?u vse sivo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Neyko Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 v Fa?ani je blo cel vikend lepo, razen danes pono?i je malo de?evalo ter popoldne. Sicer pa Citiraj
jures Napisano 24. julij, 2011 Prijavi Napisano 24. julij, 2011 v Fa?ani je blo cel vikend lepo, razen danes pono?i je malo de?evalo ter popoldne. Sicer pa O sosed..... jaz sem 9km stran po tisti makadam cesti proti Balam :mi pijemoo: cifro ma? v klubskem pa zvrcn Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 25. julij, 2011 Prijavi Napisano 25. julij, 2011 ?e par urc oddelam, pol pa mal po otokih! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 25. julij, 2011 Prijavi Napisano 25. julij, 2011 O sosed..... jaz sem 9km stran po tisti makadam cesti proti Balam :mi pijemoo: cifro ma? v klubskem pa zvrcn O sosedi... ?eprav je bla nedelja cela kisla, sobota pa tudi ni bla kej preve? lepa, me je na pla?i celo de? ujel. Ni ga blo glih velik sam vseeno, morja pa tudi ni blo kaj prida mirno. Citiraj
jures Napisano 25. julij, 2011 Prijavi Napisano 25. julij, 2011 O sosedi... ?eprav je bla nedelja cela kisla, sobota pa tudi ni bla kej preve? lepa, me je na pla?i celo de? ujel. Ni ga blo glih velik sam vseeno, morja pa tudi ni blo kaj prida mirno. kje ma? pa ti box? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.