rendy Napisano 14. avgust, 2011 Prijavi Napisano 14. avgust, 2011 biv na ghd lu?ine sledi posnetek... enkat Citiraj
Panter23 Napisano 14. avgust, 2011 Prijavi Napisano 14. avgust, 2011 Z ?eno in svakom smo prekolesaril 56 km je bla kar lepa turca po gorenjski Citiraj
LabiGT Napisano 15. avgust, 2011 Prijavi Napisano 15. avgust, 2011 prezivel skor 18 ur v mx5---sicer ne vem, ce je za pohvalite se :ne vem: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 15. avgust, 2011 Prijavi Napisano 15. avgust, 2011 S Peri?nikom greva zdele mal proslavit moj RD (se od takrat ?e nisva ni? vidla). Greva na kraj?i izlet z njegovo makino, itak! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 15. avgust, 2011 Prijavi Napisano 15. avgust, 2011 V?eri speku "slavne" Marin?kove ćevape....res dobri, dobri, res isto kot Napolijevi (baje jih za njih dela), je bilo pa v njegovi mesnici ob 9.00 zjutraj ene 10ljudi v vrsti, drugi mesar komaj sprot dela in pakira ?evape. Ma pa tud dobre kriminatle, tiste peko?e kobasice in mariniranga pi??anca, kajmak in lepinje tud ok tko da..?e ?e kdo ni probu go for it. Se spla?a. Na pikniku so bli vsi zelooo zadovoljni. Kje pa je ta mesarija, da jo sprobam... trenutno sem ?ist zadovoljen z AVE izborom mesa za ?evape ampak bi blo ?e kej druzga za sprobat. Citiraj
rendy Napisano 15. avgust, 2011 Prijavi Napisano 15. avgust, 2011 Ma pa tud dobre kriminatle tole pa raj zamenjam za vratovino, meni osebo je bolj?a (pa ?e ve?ji kos je) Citiraj
Grega_ Napisano 15. avgust, 2011 Prijavi Napisano 15. avgust, 2011 Kje pa je ta mesarija, da jo sprobam... trenutno sem ?ist zadovoljen z AVE izborom mesa za ?evape ampak bi blo ?e kej druzga za sprobat. AVE je tudi meni dober ?e ne najbolj?i kar jih na policah dobi?. Marin?ek pa je v Be?igrajskih dvorih...to?no nasproti ZD Be?igrad..ne more? falit. So bili pa malo manj slani ampak meni in ostalim je sedlo, ker ?e je preve? slano,za?injeno mi totalno pokvari okus mesa. Citiraj
Boss Napisano 15. avgust, 2011 Prijavi Napisano 15. avgust, 2011 Marin?ek pa je v Be?igrajskih dvorih...to?no nasproti ZD Be?igrad..ne more? falit. So bili pa malo manj slani ampak meni in ostalim je sedlo, ker ?e je preve? slano,za?injeno mi totalno pokvari okus mesa. Aha, sej se mi je zdelo, da je to ta sam nisem bil ?ist ziher. Tnx za info. Citiraj
jures Napisano 16. avgust, 2011 Prijavi Napisano 16. avgust, 2011 Fenomenalen dan na GrossGlocknerju Sre?al 8 miat, od tega eno z 500+ konjev Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 16. avgust, 2011 Prijavi Napisano 16. avgust, 2011 Kam... za vraga... so pa stla?il 500 konjev v miati... Citiraj
jures Napisano 16. avgust, 2011 Prijavi Napisano 16. avgust, 2011 Kam... za vraga... so pa stla?il 500 konjev v miati... twin turbo.....ampak to se ne da voziti, skoz je plesal ob dotiku na pedal....slikat pa ni pustil...le zakaj ne ...poraba 12.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 17. avgust, 2011 Prijavi Napisano 17. avgust, 2011 U?eri se mel fajn pri kolegu na RD-ju, dans pa grem k drugemu na Fantov??ino! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 17. avgust, 2011 Prijavi Napisano 17. avgust, 2011 Danes sm se sprehajal po Arboretumu,super kraj..uzival cel popoldan z druzino... Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 18. avgust, 2011 Prijavi Napisano 18. avgust, 2011 Za?ural smo ga s kolegi do jutra, zdele sm brez spanja ?e v pisarni! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 To je to za ta dnar, zdej pa na dopust. Vreme zgleda da bo odli?no. Upam sam da bojo kake fletne babe na pla?i. Citiraj
jures Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 To je to za ta dnar, zdej pa na dopust. Vreme zgleda da bo odli?no. Upam sam da bojo kake fletne babe na pla?i. Se en teden kugle tle pa prosimo spet za dez. Prah, vroce..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 Nedelo grem ?ist nepri?akovano v Belgrade, garant bo fajna ?urka pa jedl bomo k zmaji! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 Nedelo grem ?ist nepri?akovano v Belgrade, garant bo fajna ?urka pa jedl bomo k zmaji! Bravo! mi verjetno spet za novo leto. BG je zmaga, obvezno na Splav, gurmanske pleske 300g na kri?i??u 100m od hotela Slavija + Jelen pivo, pa kulturno kosilo na Skadarliji, ter Kalamegdan pogledat. ...pa ko boste na Knez Mihajlova na pivu, pazi da si kdo vrat ne zlomi ko se boste obra?al za HUUUUDIIIMIIIIII BEOOOGRAAĐAANNKAAAMIIII...mi?ke za dol past Citiraj
Neyko Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 jst grem pa s kamperjem in deklino za dva dni v Bovec mal kolesarit naokrog in na kanyoning Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 Novo vozilo pri hi?i Temnjene ?ipe, ?ibedah, lahka plati??a, nastavljiva trdota amortizerjev, in ?e mnogo... http://www.shrani.si/f/11/jC/2FtJNOVS/chariot-8.jpg LpM Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 20. avgust, 2011 Prijavi Napisano 20. avgust, 2011 Impro liga..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 20. avgust, 2011 Prijavi Napisano 20. avgust, 2011 V Cliota zbasal kufre, jutri pa na morje in na offline. Citiraj
Z M A J Napisano 20. avgust, 2011 Prijavi Napisano 20. avgust, 2011 Pre?ivu dan, hud k 2 zmaja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 21. avgust, 2011 Prijavi Napisano 21. avgust, 2011 je bil prelep dan za nagibalnik! DANA?NJI ITINERAR http://www.mojalbum.com/kaalman/izlet-z-na...nikom-21-8-2011 Citiraj LP KAALman
Panter23 Napisano 21. avgust, 2011 Prijavi Napisano 21. avgust, 2011 Tud jest naredu lepo turco s kolesam KOLO Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.