Z M A J Napisano 22. avgust, 2011 Prijavi Napisano 22. avgust, 2011 Pol nism ?el v Beligrade, ampak u?ival na Rakitni v?eraj - carsko jezero, ?koda pa da nisem imel malega otro?i?a seboj, ker sem vidu da je otrokom zadeva stra?no v?e?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 22. avgust, 2011 Prijavi Napisano 22. avgust, 2011 je bil prelep dan za nagibalnik! DANA?NJI ITINERAR http://www.mojalbum.com/kaalman/izlet-z-na...nikom-21-8-2011 Lepo, da hodte tut u na?e konce Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 23. avgust, 2011 Prijavi Napisano 23. avgust, 2011 Danes mi montirajo originalne fedre na ?estko (naj ?ivi off road vozilo primerno za v Kamni?ko-Savinjske Alpe)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 24. avgust, 2011 Prijavi Napisano 24. avgust, 2011 Danes mi montirajo originalne fedre na ?estko (naj ?ivi off road vozilo primerno za v Kamni?ko-Savinjske Alpe)! kako je? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 24. avgust, 2011 Prijavi Napisano 24. avgust, 2011 Ni ?voh, primerna vi?ina, zdej v kratkem grem ?e zadnja izpu?na podalj?ka malo skraj?at, da ne bo ve? tako ven ?trlelo. Matr ko vidim npr. Accorda tega letnika (2.4 i motor) ima komaj vidni cevki, na vsaki strani po eno, pri Mazdojkli pa ?trlijo k zmaji! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 25. avgust, 2011 Prijavi Napisano 25. avgust, 2011 popravil pomivalca tko, da ne bo treba pomivat posode na roke... Citiraj
jures Napisano 25. avgust, 2011 Prijavi Napisano 25. avgust, 2011 popravil pomivalca tko, da ne bo treba pomivat posode na roke... Ej pa ti ma? da odpre? obrt!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 25. avgust, 2011 Prijavi Napisano 25. avgust, 2011 Ej pa ti ma? da odpre? obrt!! Sem glih razmi?ljal o tem... bela tehnika je itak precej enostavna za servisirat pa ?e vse je v kosih, k se celi menajo tko, da ?e ma? in?trument zlo hitr pogrunata? kaj je narobe. Je pa v?asih dobr, da si mal na tesnem z dnarjem, ker se pol sam loti? stvari za katere bi mastno pla?al serviserja. Citiraj
Alex Napisano 25. avgust, 2011 Prijavi Napisano 25. avgust, 2011 Sem glih razmi?ljal o tem... bela tehnika je itak precej enostavna za servisirat pa ?e vse je v kosih, k se celi menajo tko, da ?e ma? in?trument zlo hitr pogrunata? kaj je narobe. Je pa v?asih dobr, da si mal na tesnem z dnarjem, ker se pol sam loti? stvari za katere bi mastno pla?al serviserja. Tudi ?e ima? ke? je bolje,da zna? ?im ve? stvari popravit.Ti ostane za ga lep?e porabit. Citiraj
Z M A J Napisano 25. avgust, 2011 Prijavi Napisano 25. avgust, 2011 Mal sem si odpo?il v SV Sloveniji! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Stroker Napisano 26. avgust, 2011 Prijavi Napisano 26. avgust, 2011 Moram pohvalit gepek ?estke. Brez te?av sta ?le notri dve ?katli mer 140x55x60 in ena 61x17x55. Glasno bo, glasno.... Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Alex Napisano 26. avgust, 2011 Prijavi Napisano 26. avgust, 2011 Moram pohvalit gepek ?estke. Brez te?av sta ?le notri dve ?katli mer 140x55x60 in ena 61x17x55. Glasno bo, glasno.... A odpira? doma disko? Citiraj
Grega_ Napisano 26. avgust, 2011 Prijavi Napisano 26. avgust, 2011 haha....full majhni teli "home" speakers...a to je kamufla?a za sosede Citiraj
Stroker Napisano 26. avgust, 2011 Prijavi Napisano 26. avgust, 2011 Jah, najve?ji med "za doma" zvo?niki so in moja ?elja ?e lep ?as. ?e bodo pa sosedi kdaj te?ni, bom pa redno tresel blok (4 x 15" bo ?e zaleglo). Takole pa zgleda brez kartona Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Z M A J Napisano 27. avgust, 2011 Prijavi Napisano 27. avgust, 2011 Ju3 greva pa z DraGO-m na enega redkih SLO 2-tiso?akov na katerem ?e nisem stal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 27. avgust, 2011 Prijavi Napisano 27. avgust, 2011 Kupu sm nov tel ta je ze 5 letos.... Citiraj www.trziskisladoled.si
Panter23 Napisano 28. avgust, 2011 Prijavi Napisano 28. avgust, 2011 Glih prletu dam iz fantov?ne. Smo jo kolegi pr?timal kolegu ?ist nepri?akovano. Sm brez glasu, pa ka?knko ?rko mal zamenam :mi pijemoo: p?a bo jutr ?e bl? Citiraj
KAALman Napisano 28. avgust, 2011 Prijavi Napisano 28. avgust, 2011 Kupu sm nov tel ta je ze 5 letos.... kakega? sem ravno v iskanju za novim... Citiraj LP KAALman
Jest Napisano 28. avgust, 2011 Prijavi Napisano 28. avgust, 2011 Kupu sm nov tel ta je ze 5 letos.... A jih je?? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
iceman22 Napisano 28. avgust, 2011 Prijavi Napisano 28. avgust, 2011 A jih je?? Nc posebnega ker se meni ne splaca kupit tel iz trgovine kupim kr rabljeno ker se po kakih dceh mesecih navelicam, drugac sm pa kupu galaxyja s2, naslednji pa bo htc evo 3d. Citiraj www.trziskisladoled.si
Baby Viper Napisano 28. avgust, 2011 Prijavi Napisano 28. avgust, 2011 Ta teden je blo tok zakon na obali, da grem kr nazaj ?e za tri dni Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Alex Napisano 28. avgust, 2011 Prijavi Napisano 28. avgust, 2011 Ta teden je blo tok zakon na obali, da grem kr nazaj ?e za tri dni Pri nas je vedno poleti zakon. Citiraj
Z M A J Napisano 28. avgust, 2011 Prijavi Napisano 28. avgust, 2011 S kolegom osvojila Korde?evo glavo, pa ne Binetovo , pa? pa 2126m visoko - Peco (najvi?ji vrh)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 28. avgust, 2011 Prijavi Napisano 28. avgust, 2011 Na? mali dvomese?nik je bil danes z vozi?kom na Mali planini kjer je v Dom?alskem domu zvrnil en jo?ek mleka. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Grega_ Napisano 29. avgust, 2011 Prijavi Napisano 29. avgust, 2011 Sam da je konc tega vikenda ker tole je bilo pa..............odloommm. Moram se zresnt po?as, ampak ne gre Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.