.Sašo. Napisano 31. avgust, 2011 Prijavi Napisano 31. avgust, 2011 dubu novo mazda kapco od mazda slovenija na facebooku ZOOM ZOOM Tudi jaz.. Citiraj Captain Slow za volanom.
Z M A J Napisano 31. avgust, 2011 Prijavi Napisano 31. avgust, 2011 Parkrat grem ?e delat, potem pa spet na Slano vodo za nekaj dni, za 2 dni v gri?e in za 3 dni s frendi na polno za?urat, oujea! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 1. september, 2011 Prijavi Napisano 1. september, 2011 Tudi jaz.. Zakaj pa jaz nisem dobil? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
daSKAn Napisano 1. september, 2011 Prijavi Napisano 1. september, 2011 Evo nazaj iz morja, skos 30+ stopinj in sonce. Prvi? sem mel tko... Super je blo, bi ?e kr bil... Sam me je ?isto zjebal 2 tedna me niti enkrat niso iz ?ihta klical, tut to prvi?... niti enkrat... sem ?el zdej s strahom mejle gledat, da mi niso kako odpoved dal , pa tut na mejlih ni blo n? groznga... zdej bi se pa obrnu pa kr ?el nazaj na morje Citiraj
mazdaman Napisano 1. september, 2011 Prijavi Napisano 1. september, 2011 Evo nazaj iz morja, skos 30+ stopinj in sonce. Prvi? sem mel tko... Super je blo, bi ?e kr bil... Sam me je ?isto zjebal 2 tedna me niti enkrat niso iz ?ihta klical, tut to prvi?... niti enkrat... sem ?el zdej s strahom mejle gledat, da mi niso kako odpoved dal , pa tut na mejlih ni blo n? groznga... zdej bi se pa obrnu pa kr ?el nazaj na morje Zdaj se ti bo za?elo in se bo? lahko preselil v jamrjalnik Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
daSKAn Napisano 1. september, 2011 Prijavi Napisano 1. september, 2011 Zdaj se ti bo za?elo in se bo? lahko preselil v jamrjalnik Mam ?e dva tedna frej jest :mi pijemoo: Citiraj
Deeyan Napisano 1. september, 2011 Prijavi Napisano 1. september, 2011 Zakaj pa jaz nisem dobil? ker nima? FB-ja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 1. september, 2011 Prijavi Napisano 1. september, 2011 ker nima? FB-ja Ja halo ?e pa sma prijatelja Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 2. september, 2011 Prijavi Napisano 2. september, 2011 In nastopil je PETEEEK! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
.Sašo. Napisano 2. september, 2011 Prijavi Napisano 2. september, 2011 Zakaj pa jaz nisem dobil? Pod tole sliko si moral komentar napisat potem pa ?e na njihov email naslov poslat. ?e si pa nisi dobu jih prek fbja mal spomni Citiraj Captain Slow za volanom.
Mraušk Mčk Napisano 2. september, 2011 Prijavi Napisano 2. september, 2011 Ni sicer da bi se hvalil s tem, ampak v?eraj po kar nekaj mesecih je bila moja mazdica oprana s "trdo vodo" - vmes jo je prala izklju?no nebe?ka voda ki nima raztopljenih kamnin in je posledi?no barvi manj ?kodljiva. Pa ?e generalko pred dana?njim pakiranjem za na morje sem izvedel in moram priznat, da me je mazda pozitivno presenetila. Pri podrtem o?jem delu naslonjala zadne klopi je ?lo za test v prtlja?nik (do vi?ine ?ip) ogromen otro?ki vozi?ek s ko?aro, bicikel (velikost gi?tela L), 80 litrski kufer, tavelka hladilna torba in ?e vedno je ostalo dovolj prostora za opremo za na pla?o, fotografsko opremo... Me kar skrbi ko bom moral avto menjat zaradi kilometrov ker ziher ne dobim tako pripravne zadevce, kot je moja mazdica Lp M Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
mazdaman Napisano 2. september, 2011 Prijavi Napisano 2. september, 2011 Pod tole sliko si moral komentar napisat potem pa ?e na njihov email naslov poslat. ?e si pa nisi dobu jih prek fbja mal spomni no to pa nisem naredil ker sem FB ga pa ne spremljam :ne vem: Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
.Sašo. Napisano 2. september, 2011 Prijavi Napisano 2. september, 2011 Jutr pa v Ljubljano na Automotor Show Citiraj Captain Slow za volanom.
Marko_mx-3 Napisano 2. september, 2011 Prijavi Napisano 2. september, 2011 Jutr pa v Ljubljano na Automotor Show se vidimo v Hali C Citiraj
iceman22 Napisano 2. september, 2011 Prijavi Napisano 2. september, 2011 js pa zdej grem... Citiraj www.trziskisladoled.si
rendy Napisano 2. september, 2011 Prijavi Napisano 2. september, 2011 se vidimo v Hali C s e ga vidjamo Citiraj
Z M A J Napisano 4. september, 2011 Prijavi Napisano 4. september, 2011 Zdele sem res "spal" za volanom (pomoje prvi? v ?ivljenju), ampak sem bil tok dec, da sem vsakega ki me je ujel, takoj spustil naprej, no ni vrag, naletel sem na Golf 6 TDI, KR tablice, ki mu nikakor ni zneslo it po omejitvah (govorim po naselju namesto tistih 50, se pelje nekje 35kmh cca., jao)! Se prav nekateri dejansko tko vozijo kot sem jaz enkrat za hec (ni se mi niti slu?ajno nikamo mudilo, celo sem bil krepko prezgoden)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 5. september, 2011 Prijavi Napisano 5. september, 2011 s skupnimi mocmi je koncno ratal http://www.mediaprofessio.com/ ostalo je se par detajlov Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 5. september, 2011 Prijavi Napisano 5. september, 2011 Na? "hi?ni" mehankar Simon (itak ga vsi poznate) me je spet presenetu z odli?no storitvijo in pa ugodno ceno! Rihtal smo zglobe, optika, itd. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 5. september, 2011 Prijavi Napisano 5. september, 2011 Na? "hi?ni" mehankar Simon (itak ga vsi poznate) me je spet presenetu z odli?no storitvijo in pa ugodno ceno! Rihtal smo zglobe, optika, itd. Ti bo? pa po?as ?e toliko vlo?il da benz ra?unica pade pod dizlom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 5. september, 2011 Prijavi Napisano 5. september, 2011 Tole sem odla?al lepe mesece, tako da sem totalno "skuril" profil na gumah! Sicer pa kak?na je investicija niti ne ve?, precej mala! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 6. september, 2011 Prijavi Napisano 6. september, 2011 s skupnimi mocmi je koncno ratal http://www.mediaprofessio.com/ ostalo je se par detajlov JOOMLA ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 6. september, 2011 Prijavi Napisano 6. september, 2011 vecinoma dreamweaver Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Hazzard20 Napisano 7. september, 2011 Prijavi Napisano 7. september, 2011 Naredu 270 km z BMW M5 letnik 2007...fajn vozilo, ampak vseeno ga ne bi imel. Citiraj
madmax Napisano 7. september, 2011 Prijavi Napisano 7. september, 2011 Naredu 270 km z BMW M5 letnik 2007...fajn vozilo, ampak vseeno ga ne bi imel. je mazda bol? a? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.